77 34 18 18

Tid og dato


Emporia Smart telefonen kan indstille tid og dato selv, når du beder den om det. Du behøver derfor ikke at tænke på at indstille uret, hvis du rejser til en anden tidszone.

Uret viser forkert klokkeslæt


Du kan også bruge guiden, hvis uret viser en forkert tid. Du får ikke problemer med forkert klokkeslæt, når du sætter mobilen til at indstille tid og dato automatisk.

Få Emporia Smart til at indstille dato og tid automatisk

1/7

1. Gå til startsiden og tryk på tandhjulet.

Se på billedet nedenfor. Tandhjulet omkranses af en rød streg. Det er her du skal trykke. Vær opmærksom på, at tandhjulet på din mobil ikke omkranses af en rød streg.

2/7

Trin 2. Tryk på ”Flere indstillinger”.

3/7

Trin 3. Se på billedet nedenfor.

Sådan skal din skærm se ud

4/7

Trin 4. Før fingeren opad på skærmen.

På den måde bladrer du nedad på siden. Fortsæt sådan til du finder ”Dato og Tid”. Løft fingeren og tryk på ”Dato og Tid”.

5/7

Trin 5. Tryk på ”Automatisk dato og tid”. Se på billedet nedenfor.

”Automatisk dato og tid” omkranses af en rød treg. Du skal ikke gøre noget ved fluebenet i boksen under ”Automatisk dato og tid”.

6/7

Trin 6. Tryk på firkanten ud for ”Brug netværkets tid”, så fluebenet dukker op.

Se på billedet nedenfor. Sådan skal din skærm også se ud, når du har trykket på firkanten. Vær opmærksom på, at ”Brug netværkets tid” ikke omkranses af en rød streg på din mobil

7/7

Trin 7. Din Emporia Smart indstiller tid og dato automatisk nu. Kom tilbage til startsiden ved at trykke på hjem-knappen nederst i midten af din telefon (Knappen med det lille ”hus” på).

Vær opmærksom på


Du kan sætte din Emporia Smart til at opdatere sine programmer automatisk. Så er du sikker på, at din mobil altid er beskyttet mod trusler.


Læs her hvordan du gør.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service