77 34 18 18


Hos os er der ingen binding og 0 kr. i oprettelse... og 0% grund til ikke at prøve det.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge?


Så - tech it easy. Blot indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Hvad skal jeg vælge?

40, 100 eller 1000 GB? Simkort, USB-dongle eller router?

Skal dit internet bruges af hele familien til streaming, gaming og surfing, er det en god idé at vælge mobilt bredbånd med router og tilstrækkelig GB data.

Er dit mobilt bredbånd derimod udelukkende til dig selv, mens du er på farten, kan du nøjes med færre GB, mens et USB-modem blot kan være i din bukselomme.

Vælg internet med simkort, hvis du har en tablet, computer eller anden mobil enhed, der understøtter simkort.

Læs mere her

Internet til alles behov

Internet med simkort

Gør det nemt at skabe forbindelse til en enhed med et simkort. Mobilt bredbånd på simkort er en fordel, hvis du har brug for internet på din tablet, iPad eller anden mobil enhed. Denne løsning kan med fordel benyttes på campingpladsen, i sommerhuset eller på café. Opsætningen af simkortet er nem og kræver kun at du aktiverer simkortet og følger vejledningen.

Internet med USB-dongle

Den populære løsning er til dig som har brug for at tage dit mobile bredbånd med på farten. Med en USB-dongle kan du koble den til og fra din computer alt afhængig af, hvornår du har behov for at være online. Donglen er lille og kompakt og nem at have med f.eks. i din computertaske. Med denne løsning kan du koble dig til og fra internettet, præcis som det passer dig.

Internet med WiFi-router

Få en hurtigere internethastighed med en Wi-Fi-router. Denne løsning er en fast internetforbindelse som du etablerer i hjemmet. Det er en trådløs forbindelse, så du slipper for at trække kabler rundt i hele huset. Med en Wi-Fi-router kan man dele forbindelsen mellem mange enheder, derfor kan hele familien være online på samme tid.

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker


Billigt mobilt bredbånd


Hos Duka kan du få 4G og 5G mobilt bredbånd til en af markedets skarpeste priser. Vi tilbyder datapakker fra kun 79 kr./md. Uanset om du har brug for data, når du pendler på arbejde, er i sommerhuset eller rejser sydpå, så har vi løsningen til dig.

Du kan bl.a. få 40 GB data for kun 79 kr./md. Så har du internet direkte på din computer, tablet eller iPad. Mobilt bredbånd med 40 GB data er ideel til dig, der ikke har det helt store forbrug eller blot har brug for lidt internet imellem hjemmet og arbejde. Med denne løsning får du 12 GB data, som du kan bruge i andre EU lande. Så er du sikker på at have mulighed for at tjekke de vigtigste mails, læse nyheder eller streame fodboldkampen på ferien.


Har du lyst til at få mobilt bredbånd på et mere fast plan, har du selvfølgelig også mulighed for at få dit mobile bredbånd inkl. en router. Her får du blot de 40 GB data til 149 kr./md. i stedet.

Du har også mulighed for at få den større pakke m. 100 GB data. Denne datamængde er rigtig for dig, der har brug for noget mere data til din enhed, og til personen med et moderat forbrug er 100 GB pr./md. rigeligt. Du kan få 100 GB data for kun 100 kr./md. ekstra – uanset om du har mobilt bredbånd inkl. router eller USB-modem. Ud af de 100 GB data får du 25 GB du kan bruge i alle EU’s medlemslande.Mobilt bredbånd på Nordens bedste netværk


Med mobilt bredbånd fra Duka får du Nordens bedste forbindelse. Vores mobile forbindelse kører på TT-netværket (Telia/Telenors mobilnetværk), som giver 99 % af danskerne 4G forbindelse. 5G netværket bliver udbygget dag for dag, og allerede nu har en stor del af danskerne adgang til lynhurtig 5G.
Derfor kan du være sikker på, at uanset hvor i Danmark du befinder dig, så har du med al sandsynlighed en god forbindelse.


Samtidig har TT-netværket også en rigtig stor båndbredde, som gør, at forbindelsen forbliver hurtig, også selvom der skulle være meget trafik på den samme mast på en gang. Har du dit mobile bredbånd med i de store byer, bliver du altså ikke berørt af meget trafik på masterne.


Dækningskort over Danmark


Selvbetjening med ”Mit duka”

Hos Duka har du selvfølgelig mulighed for at tjekke op på dit forbrug og dine fakturaer. Selvbetjening med ”Mit Duka” giver dig overblik over dine produkter.

Mobilt bredbånd med masser af fordele


Når du vælger mobilt bredbånd fra Duka, kan du godt glæde dig til en masse fordele. Bliv en del af Danmarks bedste teleselskab, og oplev det selv.Ingen binding eller gebyrer


Bestiller du mobilt bredbånd hos Duka, er du i sikre hænder. Vi har hverken binding eller gebyrer på vores mobilbredbånd. Når vi skriver at vi leverer billigt mobilt bredbånd, så mener vi det. Hos os skal du ikke betale gebyrer blot for at få lov til at betale dit abonnement. Uanset om du vil bruge automatisk kortbetaling eller med MobilePay, så er der ingen betalings- eller administrationsgebyrer.


Hos os er du heller ikke bundet. Vi har nemlig ingen binding på mobilt bredbånd. Du kan til enhver tid opgradere din pakke, og du er aldrig bundet til en speciel mængde data.


Hos Duka er der ingenting med småt og ingen ubehagelige overraskelser. Vi holder, hvad vi lover.


Hurtig kundeservice


Hos Duka får du Danmarks bedste kundeservice. Med næsten 10 års erfaring med IT-, mobilt bredbånd- og mobilsupport har vi et stærkt grundlag for at hjælpe dig. Vores ventetid er gennemsnitligt på under 2 minutter, så du kan altid være sikker på at komme hurtigt igennem til vores kundeservice. Her vil du altid blive mødt af flinke og kompetente medarbejdere, som står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe med problemer.


Hos Duka tager vi os tid til alle kunder, uanset om du skal bruge hjælp, have svar på spørgsmål eller har lyst til at købe eller høre mere om vores produkter. Vores mission er, at alle vores kunder skal være glade og tilfredse med vores kundeservice så vel som vores produkter.


Kontakt vores kundeservice, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Billede af Simon fra kundeservice hos Duka

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service