77 34 18 18

Mobilsupport

Til dig, der har brug for en hjælpende hånd til din mobiltelefon.

Kun 79 kr./md.

Er du allerede kunde hos Duka, kan du få Mobilsupport for kun 39 kr./md.


Hvad får jeg med mobilsupport?


Vores Mobilsupport-abonnement er perfekt til dig, der gerne vil have en hjælpende hånd til din telefon. Måske har du lige fået en ny smartphone, og du vil gerne have hjælp til at få den gjort klar? Måske har du brug for hjælp til at downloade apps, og bruge dem?


Vi hjælper dig, hvis du ikke har helt styr på at betale med MobilePay, eller du skal have din telefon på lydløs, så du ikke bliver forstyrret. Vi viser dig også gerne, hvordan du kan høre musik fra din telefon eller noget helt tredje.


Uanset hvad du bøvler med, så er det smarte med Mobilsupport, at du bare skal ringe til os – så hjælper vi dig.

Fri adgang til hjælp
Vi sidder klar til hjælpe dig med din telefon

Du får fri adgang til vores kundeservice, hvor vores erfarne medarbejdere sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig med de problemer, du måtte have med din mobiltelefon.

Hos os er ingen spørgsmål for. store eller for små. Uanset hvad du bøvler med, så skal du bare ringe til os og vi hjælper dig videre.

Vi guider dig via fjernstyring
Vi kan nemt og enkelt hjælpe dig på din skærm

Vi nøjes ikke med blot at fortælle dig, hvordan du skal gøre på din smartphone. Vi kan nemlig – med din accept – hoppe med på skærmen via et fjernstyringsprogram og vise dig på din telefon, hvad du skal gøre.

Slip for bøvl ved ny telefon
Vi hjælper dig, så du får data over på din telefon

Vi hjælper dig, hvis du har fået ny telefon, og du synes det er bøvlet at få din data over på den. Vi kan nemlig sørge for, at dine kontakter er gemt korrekt, før du skifter.

På den måde slipper du for at oprette ALLE dine kontakter i den nye telefon.


Lyder det som noget for dig?


Så indtast dit telefonnummer i formularen, og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan, vi kan hjælpe dig med din smartphone.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS."Hos Duka får man en super service af kompetente og løsningsorienterede medarbejdere"


Jan

"Jeg har nogle gange haft brug for hjælp til at logge ind på zoom møde. Det har fungeret i topklasse"


Lea

"Det er altid dejligt at vide, at man bare kan ringe til Duka, hvor man altid får en venlig person i røret som løser dit problem med et smil"


MereteSe eksempler på, hvad vi kan hjælpe medNetbank og det offentlige


Brug af netbank og offentlige digitale tjenester


Installation og brug af apps


General brug og installationshjælp af apps


Opsætning og indstillinger


Eksempelvis indstilling af WiFi, MMS og alarmer


Netbutikker og hjemmesider


Vejledning i brug af netbutikker og hjemmesider


Har du dukaTALE, så koster Mobilsupport kun 39 kr./md.


dukaTALE har to år i træk vundet bedst-i-test. Det skyldes bl.a. at du kan bruge al din data i hele EU og en række andre lande, samtidigt med, at du kan ringe frit i og til hele EU fra kun 99 kr./md. Er du allerede dukaTALE-kunde, så ring til os på tlf. 77 34 18 19, hvis du ønsker Mobilsupport for kun 39 kr./md.Vi ved, at det kan være svært at følge med i de nyeste teknologiske trends ... Derfor har vi specialiseret os i at hjælpe dig, som enten ikke har lyst til at brug tid på at sætte dig ind i de nye trends, eller dig, der bare ikke kan finde ud af det. Det ligger i vores DNA at sætte os i dit sted og hjælpe dig på en måde, som gør dig tryg ved at bruge din telefon, og få størst mulig glæde af den.

Få personlig hjælp til din smartphone


De er utrolig smarte, de mobiltelefoner de fleste af os oftest har indenfor rækkevidde, næsten uanset hvor vi færdes. De har endeløse funktioner og åbner op for en verden af muligheder, som adgang til nyhedskanaler, netbanker og alverdens webshops, GPS og kamera, e-bøger, podcasts og sociale netværk, film, spil og spil. Bare for at nævne nogle af de ting du kan bruge en smartphone til.


De er på papiret nemme at bruge og intuitive, og derfor er der ikke megen fokus på nødvendigheden af, at det skal være nemt at få hjælp til mobilen. Men behovet opstår før eller siden, for teknologien i en smartphone er faktisk kompleks og avanceret. De funktioner og apps du bruger, bliver jævnligt opdateret - bedst som du er blevet fortrolige med dem. Det er enormt frustrerende, da det kan betyde manglende adgang til de funktioner, du plejer at bruge på telefonen eller vigtige beskeder fra det offentlige eller din bank. Midt i den udfordring opstår spørgsmålet: hvordan får jeg hjælp til min mobil?


Fremfor selv at tumle med problemet eller endnu engang ringe til en ven eller din familie, kan vi hjælpe med telefonen.


Vi sidder klar til at give dig en hånd, hver gang du har brug for det. Vi hjælper dig, hvis du har brug for at:  • ændre i opsætningen af din netbank

  • foretage ændringer i indstillinger, fordi du skal tilføje en ekstra kode

  • overføre fotos fra din mobiltelefon til din computer

  • overføre kontakter fra en gammel til en ny smarthpone


… og mange andre ting, som det kan være træls selv at bøvle med, men som med vores vejledning nemt kan klares.


Med Duka Mobilsupport er det slut med følelsen af afmagt, hjælpeløshed eller irritation, når din smartphone virker som en labyrint, du aldrig finder ud af. Her får du hjælp til smartphonen, lige så tit du har brug for det. Vi er parate med forståelig og tålmodig hjælp i et sprog, der er til at forstå.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service