77 34 18 18

Duka Mobilsupport

Til dig, der har brug for en hjælpende hånd til din mobiltelefon.

Kun 79 kr./md.

Har du dukaTALE, kan du få Mobilsupport for kun 39 kr./md.


Hvad får jeg med mobilsupport?


Vores Mobilsupport-abonnement er perfekt til dig, der gerne vil have en hjælpende hånd til din telefon. Måske har du lige fået en ny telefon, og du vil gerne have hjælp til at få den gjort klar? Måske er det nyt for dig at bruge apps, og du har brug for hjælp til at komme i gang?


Vi hjælper dig, hvis du ikke har helt styr på at betale med MobilePay, eller når du skal have sat din telefon på lydløs, så du ikke bliver forstyrret.


Uanset hvad du bøvler med, så er det smarte med Mobilsupport-abonnementet, at du bare skal tage din telefon og ringe til os.

Fri adgang til hjælp
Vi sidder klar til hjælpe dig med din telefon

Du får fri adgang til vores kundeservice, hvor vores erfarne medarbejdere sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig med de problemer, du måtte have med din mobiltelefon

Hos os er ingen spørgsmål for. store eller for små. Uanset hvad du bøvler med, så skal du bare ringe til os og vi hjælper dig videre.

Vi guider dig via fjernstyring
Vi kan nemt og enkelt hjælpe dig via fjernstyring

Vi nøjes ikke med blot at fortælle dig, hvordan du skal gøre på din smartphone. Vi kan nemlig - med din accept - hoppe med ind på din telefon via et fjernstyringsprogram og vise dig direkte på din telefon, hvad du skal gøre.

Slip for bøvl ved telefonskifte
Vi hjælper dig, så du får data over på din nye telefon

Vi hjælper dig, hvis du får en ny telefon, og du synes det er bøvlet at få din data over på den. Vi kan nemlig sørge for, at dine kontakter er gemt korrekt, før du skifter. På den måde slipper du for at oprette ALLE dine kontakter i den nye telefon.


Lyder det som noget for dig?


Så indtast dit telefonnummer i formularen herunder, og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan, vi kan hjælpe dig med din smartphone.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

"Hos Duka får man en super service af kompetente og løsningsorienterede medarbejdere"


Jan

"Jeg har nogle gange haft brug for hjælp til at logge ind på zoom møde. Det har fungeret i topklasse"


Lea

"Det er altid dejligt at vide, at man bare kan ringe til Duka, hvor man altid får en venlig person i røret som løser dit problem med et smil"


MereteSe eksempler på, hvad vi kan hjælpe med


Netbank og det offentlige


Brug af netbank og offentlige digitale tjenester


Installation og brug af apps


General brug og installationshjælp af apps


Opsætning og indstillinger


Eksempelvis indstilling af WiFi, MMS og alarmer


Netbutikker og hjemmesider


Vejledning i brug af netbutikker og hjemmesider


Har du dukaTALE, så koster Mobilsupport kun 39 kr./md.


dukaTALE har to år i træk vundet bedst-i-test. Det skyldes bl.a. at du kan bruge al din data i hele EU og en række andre lande, samtidigt med, at du kan ringe frit i og til hele EU fra kun 99 kr./md. Er du allerede dukaTALE-kunde, så ring til os på tlf. 77 34 18 18, hvis du ønsker mobilsupport for kun 39 kr./md.Vi ved, at det kan være svært at følge med i de nyeste teknologiske trends ... Derfor har vi specialiseret os i at hjælpe dig, som enten ikke har lyst til at brug tid på at sætte dig ind i de nye trends, eller dig, der bare ikke kan finde ud af det. Det ligger i vores DNA at sætte os i dit sted og hjælpe dig på en måde, som gør dig tryg ved at bruge din telefon, og få størst mulig glæde af den.

Har du spørgsmål? Ring til os på tlf. 77 34 18 18!

Har du spørgsmål til vores Mobilsupport eller ønsker du blot at bestille telefonisk, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 77 34 18 18.

Så kan vi sammen finde ud af, om Mobilsupport er den bedste løsning til dig.Har du brug for en ny telefon?


Hos Duka har vi et bredt udvalg af mobiltelefoner fra Nokia. Nokias mobiltelefoner er kendt for deres høje kvalitet og store fokus på brugervenlighed og sikkerhed.Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service