Trustpilot
77 34 18 18


Mobiltelefoner


Vi tilbyder lette og tilgængelige trykknaptelefoner, enkle smartphones og almindelige smartphones. Vi kender hver en krog på alle de mobiltelefoner, vi sælger. Så tech it easy – vi kan snildt hjælpe dig videre, hvis du har brug for hjælp.


Vores telefoner er nøje udvalgt med
fokus på en let betjening


Hos Duka har vi brugertestet en lang række telefoner for at finde de helt rigtige mobiltelefoner til at imødekomme vores kunders behov. Vi har  derfor valgt forskellige modeller til dem, der blot ønsker en enkel og stilfuld trykknaptelefon, førstegangsbrugeren af smartphone og dem,  som ønsker den totale smartphone-oplevelse.

Kender du dukaTALE?


dukaTALE giver dig 10 GB data med 4G netværk til kun 99,- om måneden. Abonnementet er uden bindingsperiode, oprettelsesgebyr og andre mystiske gebyrer. Vores kunder betaler kun for mobiltelefoni – ganske enkelt. Ydermere får du fri tale. Du kan derfor ringe ligeså meget du vil. Du ringer også gratis til EU-lande, selv når telefonnummeret er udenlandsk.
Med i puljen er selvfølgelig fri SMS og MMS.


 


Læs mere om dukaTALE

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi
lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service