Trustpilot
+45 77 34 18 18

Hvorfor kræver Windows 10, at du skifter computer?

Hos Duka har vi lovet, at vi altid vil give dig den bedste computeroplevelse, og sørge for at din computer får lavet backup og sikkerhedsopdateringer.


Desværre sker der sommetider ting, som vi ikke har indflydelse på. Det er tilfældet i nær fremtid, da Microsoft har meldt ud, at de ikke længere understøtter Windows 7, selvom mange stadig bruger den version.


Hvis du har en computer, der har Windows 7 installeret, så er der derfor en god grund til at spidse ører. Det forholder sig nemlig sådan, at når Microsoft siger, at vedligeholdelsen af Windows 7 ophører, så betyder det, at de ikke længere vil lave sikkerhedsopdateringer eller andre tiltag, der beskytter din computer. For at undgå en situation, hvor du kan miste din data, anbefaler vi, at du sørger for at få opdateret din computer til Windows 10 snarest.


Windows 10 anbefales af Microsoft


Microsoft har også meldt ud, at de foreslår, at Windows 7-brugerne skifter til deres nuværende computer til en ny med Windows 10. Det skyldes, at de computere man kan købe i dag, er både hurtigere, lettere og har mere kapacitet end dem man købte for fire – fem år siden.


Her kan du læse mere om Microsofts anbefalingerØg sikkerheden med en ny computer


Det er forståeligt, at man tænker, at opgaven er uoverskuelig. Måske tror man endda fejlagtig, at det ikke er relevant for én. Vi anbefaler dog alle computerejere, der kører på Windows 7 at undersøge om deres computer kan håndtere Windows 10. En god tommelfingerregel er at se på om computeren er købt før 2015. Hvis det er tilfældet, så er den formentlig for lille til at håndtere Windows 10. Man bør i stedet kigge på at købe en ny computer med Windows 10 installeret.


En nem løsning til Duka kunder


Hos Duka har det altid været vores fornemmeste opgave at give vores kunder en nem og tryg computeroplevelse” siger adm. direktør Kim Gervin. ”Og det er selvfølgelig ikke nogen undtagelse med ophøret af Windows 7. Vi ved, at mange synes, at det er bøvlet at skifte computer og derfor helst undgår det.


Kim Gervin fortsætter: ”for at undgå den situation, har vi arbejdet på at finde en løsning for vores dukaNEMT kunder, der har en computer, som er mere end 4 år gammel og kører på Windows 7.


Vi har lavet en løsning, som betyder, at vi kan flytte data fra den gamle computer til den nye – uden at computeren skal sendes ind til os. Når kunden modtager sin nye computer, kan vores kundeservice via et fjernstyringsprogram overflytte alt data fra den gamle til den nye computer. Og kunderne vil opleve, at deres nye computer er fuldstændig magen til den gamle. Bare med alle de fordele som Windows 10 og en ny computer har”, afslutter Kim Gervin.


Windows 10 har masser af fordele for brugerne


Heldigvis er der også mange grunde til at skifte til Windows 10, da styresystemet har masser af fordele for sine brugere.


Ikke alene vil du opleve, at din nye computer er langt hurtigere end din gamle. Det betyder bl.a., at computeren vil være meget hurtigere til at starte op og vise fotos. Du vil også opleve, at det bliver meget hurtigere at lave søgninger på f.eks. Google.


Ligeså vigtigt er det, at du med Windows 10 har sørget for at få beskyttet din computer mod nedbrud og dermed reduceret risikoen for at miste dine data og filer, da der løbende bliver lavet backup. Du har faktisk også sørget for, at IT-kriminelle har langt vanskeligere ved at komme ind på computeren.


IT og teknologi udvikler sig hele tiden. Det betyder i denne forbindelse, at du faktisk vil få en ny computer med samme størrelse skærm og tastatur som den, du har i dag – men den vil fylde mindre på dit skrivebord.


 


Har din computer Windows 7 installeret?


Du har mulighed for selv at tjekke om din computer har Windows 7 installeret. Det kan du gøre både, når du tænder og når du slukker din computer.


I begge situationer kommer der en blå skærm, hvor der i bunden står f.eks. Windows 7.


Er du stadig usikker efter at have tjekket din computer, så er hjælpen heldigvis tæt på, hvis du er kunde hos Duka. Vi sidder som altid klar til at svare på dine spørgsmål om alt, der har med din computer at gøre.

Ring til os på 77 34 18 18, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Er du allerede kunde hos os, kan vi tilbyde dig en ny computer på særligt gode vilkår.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Ring til os, så vi kan hjælpe dig i gang +45 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service