77 34 18 18

Lej din computer – uden hokuspokus eller ekstraudgifter!

Du har sikkert hørt folk tale om leasing – men hvad er det egentlig for en størrelse? Og er det noget for dig?


Det kan godt være svært at navigere i leasing-begreberne og tilbuddene. Her i artiklen forklarer vi, hvad vi mener, når vi taler om at leasing, og hvordan du nemt kan lease vores computere.Hvad er leasing?


At lease betyder i bund og grund, at du lejer din computer i stedet for at købe den. Derfor kalder vi det at lease – eller på dansk – at leje. Èn af de største fordele ved at leje en computer er, at du ikke skal betale for hele computeren på én gang. Det har betydning, hvis du f.eks. er på SU og ikke har så stort et rådighedsbeløb.


En anden fordel, hvis man har et begrænset budget er, at man slipper for uforudsete udgifter, når man lejer sin computer. Du er nemlig dækket af en serviceordning så længe, du har computeren, og har derfor en tryghed i, at du kender dine udgifter. Der kommer derfor ikke pludselig en regning fordi computeren skal til reparation. Eller skrækscenariet, hvor din computer pludselig går i stykker, og du ikke har råd til en ny. Når du lejer en computer hos os, skaffer vi dig selvfølgelig hurtigst muligt en ny, så du ikke bliver forsinket i dit skolearbejde.


Det er også blevet mere almindeligt, at flere lejer deres computer, da vi lever i en verden, hvor teknologien hele tiden udvikler sig. Så hvis du gerne vil være opdateret med nyt design og teknologi, så bliver du glad for at få en ny computer hvert tredje år. På den måde har du adgang til den nyeste hardware, og sidder ikke med en gammel, slidt computer, der kan risikere at crashe lige midt i din eksamen.


Hvad sker der, når jeg skifter computer?


Vi sørger naturligvis for at flytte din data, når du skal have ny computer. Det skal du ikke bøvle med hvert tredje år. Ligesom den nye computer du modtager, altid kommer med nyinstalleret og opdateret software.


Uanset om du køber eller lejer en computer, har vi på forhånd sørget for antivirus og backup-service, så dine filer og dokumenter er sikret bedst muligt. Det betyder også, at skulle det værst tænkelige ske – din computer får et nedbrud – så er der lavet en backup, og du har derfor ikke mistet mange måneders noter eller opgaver.


Når du lejer en computer hos os, giver vi dig selvfølgelig også adgang til vores IT-support. Så hvis din computer driller, kan du altid ringe eller chatte hos os.


Der bliver skrevet og talt meget om, at én af de store ulemper ved at leje er, at man er bundet af en aftale i lang tid. Det er ikke tilfældet hos os. Her lejer du naturligvis din computer uden noget oprettelsesgebyr og uden binding. Det vil sige, at du altid kan opsige aftalen – så ingen hokus pokus eller ekstraudgifter.


Her kan du læse mere om den lækre HP Pavillion 14" bærbar computer, som er et oplagt valg til en smart og fleksibel computer

Lej din computer fra Duka

Hjælpen er altid lige ved hånden

Ring til os, så vi kan hjælpe dig i gang 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service