77 34 18 18

Patch Tuesday: Så skal der opdateres


Microsoft udsender opdateringer til alle deres programmer hver måned. Her i september 2018 er 60 svagheder i Microsofts produkter blevet fikset.


Kun 17 af de lappede sårbarheder betegnes som kritiske.

0-dags sårbarhed er ikke længere et problem


En af de 17 kritiske sikkerhedshuller var en 0-dags sårbarhed. En 0-dags sårbarhed er et overset sikkerhedshul fra udviklernes side, som bliver opdaget og offentliggjort med det samme.

0-dags såbarheden er fikset


0-dagssårbarheden sad i en intern Windows-mekanisme (Advanced Local Procedure Call), som eskalerede rettigheder fra Winows’ task scheduler-program. Den fejl er lukket nu.

Mekanismen fungerer igen


Advanced Local Procedure Call virker atter som den skal. Dens opgaver er at hjælpe styresystemet med hurtig og sikker dataoverførsel mellem processer. Det gør den uden problemer nu.

Der lappes bredt


Der er også blevet ordnet huller i Windows-operativsystem, både i Microsoft Office og internetbrowseren Edge, som er et sikrere browseralternativ til Internet Explorer.

Patch Tuesday


Patch Tuesday er Microsofts månedlige sikkerhedspakke som kan udrulles på alle Microsofts brugeres enheder. Derfor er det en god idé at opdatere dit styresystem, når Microsoft udsender nye sine sikkerhedspakker på den anden tirsdag i hver måned.

Hav altid en sikker computer


Når du opdaterer din computer jævnligt, er du bedre stillet overfor cyberangreb, fordi du har de nyeste sikkerhedsopdateringer på din computer.

Bruger du Windows 7?


Du skal være opmærksom på, at Microsoft stopper opdateringer og support til Windows7 januar 2020. Det kan derfor blive nødvendigt for dig at opdatere til Windows 10.


Læs mere om fordele og ulemper ved Windows7 og Windows10 og træf din beslutning.

Køb eller lej computer fra Duka

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service