Trustpilot
+45 77 34 18 18

Windows7 eller Windows10: Hva’ er bedst?


Der er fordele og ulemper ved begge styresystemer. I denne artikel kan du læse om de helt store forskelle på Windows7 og Windows10.


Hvis du er stadig kører Windows7 bør du læse artiklen og overveje, om du skal skifte til Windows 10.

Windows 7 en strålende stjerne på computerhimlen


22. oktober 2009 var en stor dag. Det var den dag Microsoft frigav Windows7, der siden blev et af de mest velrenommerede styresystem i Microsoft familien.


Windows7 var både hurtigere og mindre ressourcekrævende end XP og Vista. Windows7 havde en bedre proceslinje, mere afdæmpede farver og var i det hele taget langt mere brugervenligt end forgængerne.


Flere mener, at Windows7 endda er mere brugervenligt end efterkommeren – Windows 10. Måske ikke helt uden grund.


Eksempelvis er kontrolpanelet mere tungt på Windows10 og Windows7 vinder også på customizability i forhold til Microsofts homeudgave.

Computersikkerheden skranter på Windows7 og dør helt januar 2020


Windows7 taber stort til Windows10, når det kommer til computersikkerhed. Faktisk så meget, at det ikke nytter at diskutere det. 


I 2009 var trusselsbilledet ikke nær så komplekst og aggressivt, som i dag. Hvor hackere tidligere morede sig med at ødelægge computere, så er pengeafpresning, identitetstyveri og ja – generelt tyveri blevet hverdagskost.


Er du allerede dukaNEMT kunde, så kan du opdatere til en Windows10 computer for kun 100 kr. mere om måneden. Ring til os på 77 34 18 18 og hør hvordan. 


Er du allerede dukaNEMT kunde, så kan du opdatere til en Windows10 computer for kun 100 kr. mere om måneden


Hvornår er det sikkert at bruge Windows 7 – læs artiklen ”Windows 7 får alvorlige huller i sikkerheden” og få svaret.

Bekymrende at virksomheder bruger Windows 7


184 millioner computere på verdensplan kører stadig Windows7. 50% af de 184 millioner computere bliver brugt i større virksomheder. 


Hvis du vil beskytte din computer bedst, men ikke kan se den store fidus i at blive selvudlært fritidsdatalog, så er dukaPRO måske noget for dig. Læs mere om dukaPRO og fordelene her. 

Fuld beskyttelse med dukaPRO


dukaPRO er en anderledes måde at købe computer på. Først og fremmest, fordi du ikke køber computeren, men lejer den af os fra 299 kr. om måneden. Vores filosofi er, at computere og IT-sikkerhed skal være hverdagsservice og ikke direkte årsag til for tidlige grå hår. Vi tager derfor godt hånd om dig og din computer, mens du er kunde hos os.


Vi vedligeholder computeren ved at klare alle sikkerhedsopdateringerne for dig, så du altid er rustet mod trusler udefra. Vi sørger også for, at dine filer bliver sikkerhedskopieret automatisk – så hvis uheldet er ude, er du ikke helt på røven.

Hvilke programmer får jeg med?


Din computer kommer med antivirus og Windows 10. Hver tredje år kan du bytte din computer til en ny – kvit og frit. Med dukaPRO har du altid en computer, der matcher de førende sikkerhedsprogrammer.


Læs mere om dukaPRO her og se om det er noget for dig.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Ring til os, så vi kan hjælpe dig i gang +45 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service