77 34 18 18

Smartphone til ældre

Smartphones er ikke længere kun for unge, der er vokset op med dem. Der findes faktisk brugervenlige smartphones til ældre, som egner sig helt perfekt til formålet. Med en smartphone til ældre fra Duka får du ikke kun en smartphone men også adgang til vores dygtige kundeservice med over 10 års erfaring med at hjælpe ældre i den teknologiske udvikling.Se vores udvalg af brugervenlige smartphones til ældre


Hvorfor en smartphone til ældre?


Mange vil nok spørge, hvad ældre skal bruge en smartphone til, når de førhen har klaret sig uden en. Udover at ringe, sende SMS/MMS’er og tage billeder, åbner smartphones til ældre også op for en helt ny verden for dem.


Med en smartphone kan ældre tilgå en lang række offentlige apps, der gør livet som ældre langt nemmere. Her kan bl.a. nævnes Medicinkortet, som giver overblik over ens medicin og recepter, e-Boks, der giver adgang til al post fra offentlige myndigheder og private virksomheder, og NemID-appen der fungerer som en digital udgave af nøglekortet, så man hurtigt og nemt kan logge ind med sit NemID.

Understøttede Apps

MobilePay

”Har du MobilePay?”. Du er sikkert selv blevet spurgt om det, og det er ved at være en selvfølge, at man har MobilePay. Med app’en kan du hurtigt og nemt overføre penge til dine venner eller betale i en butik eller online shop.

Hent MobilePay hér

Coop app'en

Modtag personlige tilbud, optjen bonus og betal direkte gennem app’en. Det er blot få af mange fordele, som du kan få.

Hent Coop app’en her

e-Boks

E-boks er din sikre digitale postkasse, hvor du kan få adgang til din digitale post fra offentlige myndigheder og private virksomheder.

Hent e-Boks her

NemID nøgleapp

NemID nøgleapp er din digitale udgave af dit NemID nøglekort. Med app’en kan du uden at skulle støve dit nøglekort op få adgang til din netbank, e-Boks, borger.dk og andre tjenester, hvor NemID er påkrævet.

Hent NemID nøgleapp her

Medicinkortet

Med Medicinkortet kan du se din aktuelle medicin, som er registret på Fælles Medicinkort af din læge. Du kan se og åbne dine recepter, samt få overblik over tidligere hentet medicin, og generelt følge med i alt, hvad der vedrører din medicin.

Hent Medicinkortet her

Facebook

Facebook er verdens største sociale medie og hjælper dig med at holde kontakt med dine venner og familie. Send, upload og se billeder til og fra alle i din vennekreds. Bliv medlem af fællesskaber, som du interesserer for og følg med i nyhedsfeed fra dine favoritmedier.

Hent Facebook her

Mit Ørsted

Følg med i dit elforbrug, få gode tips til, hvordan du kan spare og være mere grøn, og se prisen på strøm et døgn frem.

Hent Mit Ørsted her

Betalingsservice

Betal nye og fremtidige Betalingsservice samt få overblik over din privatøkonomi. Med app’en kan du holde styr på dine regninger og få overblik over, hvilke aftaler, du har lavet.

Hent Betalingsservice her

Nordisk Film Biografer

Få rabat på alle din Nordisk Film biografbilletter, når du bestiller gennem deres app. Her kan du se spilleplaner, bestille billetter og dele regningen mellem din venner.

Hent Nordisk Film Biografer her

Mit Digitale Selvforsvar

Hvad gør du, hvis du er blevet udsat for identitetstyveri? Hvordan genkender du en fup-mail? Med Mit Digitale Selvforsvar finder du tips og tricks til, hvordan du sikkert befærder dig på internettet, mens du bliver holdt opdateret på de mest aktuelle forsøg på fusk.

Hent Mit digitale selvforsvar her

Teamviewer QuickSupport

Teamviewer QuickSupport er appen, der gør det muligt for os at hjælpe dig med dine spørgsmål eller udfordringer med din dukaSMART.

Appen giver os nemlig mulighed for at se, hvad der sker på din telefonskærm, mens vi også kan overtage styringen, så vi kan løse dit problem og lære dig nye tips og tricks på den

Hent TeamViewer QuickSupport her

Mobilbank

Vil du tjekke din kontooversigt, betale en regning eller overføre penge, mens du er på farten? Så skal du helt sikkert have din banks app, som giver dig adgang til at hav af forskellige funktioner

Vi har her lavet en liste over de mest populære mobilbank-apps - klik på knappen for at hente app'en:

Danske Bank

Nordea

Arbejdernes Landsbank

Sydbank

Spar Nord

Nykredit

Jyske BankIntet at frygte


Dukas mission er at gøre den teknologiske udvikling overskuelig og simpel for ældre. Først startede vi med computere, og efterfølgende kom vi til smartphones. Efter 10 års erfaring og en lang række dygtige medarbejdere i vores kundeservice har det vist sig, at der intet er at frygte. Dette gælder også for smartphones til ældre. Uanset om du lejer eller køber en smartphone til ældre, sidder vores dygtige kundeservice altid klar til at hjælpe med alle spørgsmål og problemstillinger med den nye smartphone. Vores største opgave er at gøre den ældre dus med sin smartphone, så de helt trygt kan følge med den teknologiske udvikling.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service