77 34 18 18

Telefon til hørehæmmede

Køb en mobil til hørehæmmede hos Duka med ekstra høj ringestyrke og god samtalekvalitet.

Hvad er fordelen ved en mobiltelefon til hørehæmmede?


Hvis du har nedsat hørelse, har du måske haft problemer med at høre personen i den anden ende af røret, når du taler i telefon. Du har måske også nogle gange svært ved at høre din telefon, når den ringer og er garanteret træt af at miste opkald af den grund. Hos Duka har vi specialiseret os i mobiltelefoner og smartphones, som er velegnede til personer med større eller mindre problemer med nedsat hørelse.


Den bedste mobiltelefon til hørehæmmede vil have en god justerbar lydstyrke, så du nemt kan skrue op og ned for din telefon, så den passer til din hørelse. Derudover vil en god telefon til hørehæmmede også være kompatibel med høreapparater, så der ikke opstår problemer, hvis du, som bruger af høreapparat, benytter din mobiltelefon til samtale.


Den bedste mobil til hørehæmmede


Hos Duka har vi gjort en stor indsats for at finde den bedste telefon til hørehæmmede. I den forbindelse har vi lavet brugertests på en lang række mobiltelefoner for at finde frem til de telefoner og smartphones, der bedst opfylder hørehæmmedes behov.


Vi har gennem vores tests fundet frem til de tre telefoner, som er bedst til personer med nedsat eller svag hørelse. De er alle fra den kendte mærke Nokia, som laver mobiltelefoner velegnede til hørehæmmede. De har alle høj samtalekvalitet, når du bruger høreapparat og justerbar lydstyrke med mulighed for ekstra høj lyd. Du kan se vores telefoner til hørehæmmede herover, hvor du også kan trykke på de enkelte telefoner og læse mere om dem.


Telefon til hørehæmmede med prisvindende kundeservice


Når du køber din mobil til hørehæmmede hos Duka, får du adgang til vores kundeservice, som er kåret til Danmarks bedste. Det er den blevet, fordi det allervigtigste for os er glade kunder, og derfor står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, hvis de skulle have problemer, spørgsmål eller brug for vejledning.


Hvis du, når du har købt din mobiltelefon til hørehæmmede hos Duka, får brug for hjælp til at komme i gang, er du også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvor vi hjælper med et smil og bliver ved, til det virker.

Alt-i-én mobilløsning

Er du på jagt efter en samlet løsning, hvor du både får telefon, abonnement og mobilsupport - så skal du ikke lede længere.

dukaSMART samler mobiltelefon, mobilabonnement og mobilsupport i én samlet pakke fra kun 199 kr./md.

Læs mere om dukaSMARTDanmarks bedste kundeservice:
Vi holder, hvad vi
lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service