77 34 18 18

Supportpakken

Få ubegrænset telefonisk IT-hjælp med mulighed for fjernsupport.

Du får hjælp til stort og småt, når det gælder dit IT-udstyr. Hos os er der ingen dumme spørgsmål!

Kun 99 kr./md.

Telefonisk IT-hjælp inden for 1 minut

Én supportpakke, der hjælper med det hele

Bekymringsfrie IT-oplevelser

Hvad får du hjælp til?


Du får hjælp til stort og småt, når det gælder dit IT-udstyr. Hos os er der ingen dumme spørgsmål eller ligegyldigheder, og vi slipper dig ikke før det hele virker, som det skal.Se her, hvad du kan få hjælp til:

Det offentlige

Vi bruger oftere og oftere de offentliges digitale platforme, som SKAT, borger.dk og e-Boks.

Med supportpakken kan du bare tage det roligt, hvis du ikke helt ved, hvordan du skal bruge dem. Vi kan nemlig hjælpe dig med dem alle, så vi er sikre på, at der er styr på tingene.

Vi har stor erfaring med:

  • e-Boks.dk
  • skat.dk
  • borger.dk
  • sundhed.dk

... og en lang række andre offentlige hjemmesider.

Internettet

Med Supportpakken hjælper vi dig med alle tænkelige udfordringer med dit internet – om det gælder WiFi-forbindelsen, opsætning af DNS, dit abonnement eller noget andet.

Vi har mange års erfaring med fejlsøgning på internetproblemer, og kan derfor nemt fikse de problemer der opstår.

Hardware

Har du fået ny router, printer eller mus? Med supportpakken hjælper vi dig med opsætning, tilslutning og den generelle brugsvejledning på de fleste eksterne enheder, som man kan tilslutte computeren. Det gælder printere, routere, kameraer og telefoner og en lang række andre enheder

Vi yder naturligvis også teknisk support på din computer, hvis den pludselig ikke gider starte eller er begyndt at larme mere end sædvanligt.

Sociale medier og programmer

Med Supportpakken hjælper vi dig godt i gang på de sociale medier, med nye programmer på din computer eller hvis en hjemmesider driller, når du besøger den.

Har du brug for at nulstille et kodeord eller oprette en Facebook-profil, så hjælper vi dig med det. Skal du have installeret Skype eller et billederedigeringsprogram, kan du selvfølgelig også få hjælp til det.

... og alt det andet

Det praktiske

Vi hjælper dig også med praktiske gøremål på internettet såsom netbanker, registrering af vand, varme eller el og brug af MobilePay.

IT-sikkerhed

Desværre findes der også en kriminel side af internettet, som skræmmer og begrænser mange af os i vores brug af internettet og computeren

Hos Duka har vi en finger i jorden, og vi ved altid, hvad man skal holde øje med, når det kommer til IT-sikkerhed. Derfor kan du altid ringe til os, hvis du oplever noget mistænkeligt på din computer.

Er du i tvivl om, du har den nødvendige IT-sikkerhed på din computer, giver vi den et sikkerhedstjek - og hjælper dig med at gøre den endnu mere sikker, hvis det er nødvendigt.

Det sjove

At have en computer skal ikke kun handle om e-Boks, SKAT og netbank. Nej, det skal også være sjovt, og det hjælper vi dig selvfølgelig også med.

Vi kan bl.a. hjælpe med billederedigering, streamingtjenester, webhandel eller billetkøb (f.eks. flyrejser, koncerter, festivaler eller busture).


Supportpakken fra Duka – én løsning, ingen bekymringer!


Brug din tid på alt det sjove, og glem bekymringerne med en Supportpakke fra Duka. Vi gør livet med din computer mere simpelt, for du kan altid ringe til os, hvis du løber ind i problemer.


Hos Duka skal du ikke være ekspert for at få den hjælp du har brug for. Vi har kun én supportpakke – men til gengæld dækker den så det hele!Med Supportpakken er du helt dækket ind og kan få al den hjælp, du har brug for til kun 99 kr./md.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Spørgsmål og svarKunde Service