77 34 18 18

Tryghedspakken


Med Tryghedspakken får du sikkerheden i orden, og opstår der problemer med din computer, så skal vi nok tage os af det.

Prøv første måned GRATIS


Vi har gjort det nemt for dig. Vi har samlet vores populære Sikkerhedspakken og Supportpakken i én løsning. Så har du styr på både sikkerheden og fri adgang til IT-hjælp.


Telefonisk IT-hjælp

Markedets bedste antivirus

Automatisk backup

Fri adgang til IT-hjælp og omfattende IT-sikkerhed med Tryghedspakken


Så nemt er det at få Tryghedspakken


Hvad får jeg hjælp til?

Teknisk support

Du får både teknisk support til din computer og hjælp til fx opsætning af dit internet.

 • Tekniske udfordringer med din computer
 • Problemer med internettet
 • Opsætning af DNS
Installation

Vi hjælper dig videre med alt lige alt fra tilslutning og opsætning af eksterne enheder til konti på de sociale medier.

 • Opsætning af printere
 • Tilslutningsmuligheder til din computer
 • Installation og opsætning af konti til sociale medier, e-mail og meget andet
Brugssupport

Du har ubegrænset adgang til hjælp til alle tænkelige situationer, hvor du kommer i tvivl eller din computer driller:

 • Brug af netbank, MobilePay og andre programmer.
 • Vejledning til kommunikationsprogrammer som Skype, FaceTime, Messenger & Google Duo
 • Vi guider dig gennem f.eks. at bestille billetter til fly, koncerter eller festivaler online
 • Registrering af el, vand og varme online
 • Tilmelding af regninger til PBS
 • Brug af streamingtjenester som dr.dk, Netflix, ViaPlay og YouSee
 • Vejledning om scams, både dem på telefon, mail og SMS
 • Råd og hjælp til billedredigering
 • Hjælp til SKAT, borger.dk, e-Boks og andre nyttige hjemmesider
 • Generel vejledning af færden på hjemmesider og webshops

Vores kundeservice


Du kan få hjælp til alverdens ting, kvit og frit med Tryghedspakken. Vi svarer på over 200.000 henvendelser fra vores kunder om året, så vi er eksperter i at hjælpe med IT-problemer.


Vi er der for dig, uanset om du har brug for hjælp til installering, teknikken eller har spørgsmål til de programmer du bruger på din computer.

Du får hjælp til stort og småt, og vi slipper dig ikke før det hele virker, som det skal.

Jeg har nyligt investeret i Tryghedspakken. Jeg oplevede udfordringer ved opstart af pc, og søgte derfor hjælp ved Dukas kundeservice. Oplevelsen var helt igennem fornem. Jeg kom hurtigt igennem, og blev hjulpet af en meget venlig og hjælpsom konsulent, som tog sig tid til at forklare, vejlede og løse min udfordring. Ingen hastværk eller arrogant og overfladisk behandling, som jeg tidligere har været udsat for hos andre selskaber. Det hele virker, og samtidig er jeg tryg ved igen at spørge om hjælp, hvis behovet skulle opstå. Intet andet end ros herfra.
Andrea

Har du spørgsmål? Ring til os på 77 34 18 18!

Hvad får jeg på min computer?

Antivirus
Læs mere om antivirus

Med Sikkerhedspakken og Tryghedspakken følger intet mindre end markedets bedste antivirus, der hjælper over 500 millioner mennesker verden over med at afværge angreb i form af f.eks. phishing eller malware. Tjenesten leveres af Bitdefender, der har været førende på området i årtier, og beskytter alle fra de største IT-virksomheder i verden til helt almindelige private brugere.

Et godt antivirusprogram er fundamentet for din IT-sikkerhed, og Bitdefender* er blandt de bedste, der findes. Antivirusprogrammet sørger for at holde dig sikker, når du bruger din computer. Det gælder både når du er på internettet, og måske kommer til at komme ind på en lyssky hjemmeside, eller his du bliver aktivt angrebet af hackere. Bitdefender kan også markere mistænkelige e-mails, så du ikke falder i den desværre alt for almindelige phishing-fælde, hvor man bliver lokket til at trykke på et link i en e-mail. Der er set utallige eksempler på den slags mails, og de håndteres bedst med en blanding af skepsis, sund fornuft og et godt antivirusprogram.

Et antivirusprogram er selvfølgelig ikke en opfordring til at tage hovedet under armen, når det gælder ens digitale liv. Hvad et godt antivirusprogram derimod kan gøre, er at fungere som din ekstra kritiske sans, der kan advare dig, hvis der er noget, du skal være opmærksom på i en given situation.

*Bitdefender fremgår som AV Defender på computeren, da det er en del af Bitdefender teknologien.

Sikkerhedskopiering
Læs mere om sikkerhedskopiering

Tages hver halve time (afhængig af at have forbindelse til internettet).

Der tages backup af følgende bruger-mapper: "Skrivebord", "Billeder", "Dokumenter", "Videoer", "Musik", "Overførsler". (Med bruger-mapper menes de mapper, som findes under mappen "Brugere" / "Users"). *

Der tages backup til en grænse på 20 GB på tværs af mapper. Data er tilgængelig i mindst 30 dage efter ændring/sletning.

Der er ikke nogen vej udenom det: Alle bør have en backupløsning, hvis man vil vide sig helt sikker på, at ens data ikke kan forsvinde på et splitsekund. Uanset om der er tale om en stor skriftlig opgave, et regneark eller familiens digitale fotoalbum, er det hele sårbart, hvis man ikke sørger for at gemme det enten flere steder eller på flere forskellige måder. Med vores automatiske backup, der tages hver halve time, skal du ikke være bange for at miste det arbejde du laver på din computer, selv hvis uheldet skulle være ude.

De fleste eksperter anbefaler at gemme både lokalt (på din egen computer) og i en cloud-løsning, som f.eks. dukas automatiske backup. Cloud-løsninger henviser til den så omtalte ”sky”, hvor man kan lagre sin data, som f.eks. Dropbox, Google Drive og lignende. Grunden til denne anbefaling er, at andet ganske enkelt er for usikkert, og man løber en unødvendig risiko ved ikke at sikre sig på denne måde. Det sikre i en cloud-løsning er netop, at den er tilgængelig, uanset hvad der sker med dit eget stykke hardware.

Alt for mange oplever at miste uvurderlige billeder eller vigtige dokumenter, fordi de ikke har en backupløsning. Med vores automatiske backup behøver du aldrig være nervøs for, at det kan ske for dig igen.

* Der tages ikke backup af .exe eller .msi-filer der måtte findes i mapperne.

Automatisk opdatering
Læs mere om opdateringer

Her er de programmer, der automatisk opdateres med Sikkerhedspakken*

 • Adobe Reader
 • Adobe Flash
 • Skype
 • Teamviewer
 • VLC
 • Antivirus (Bitdefender)
 • Google Chrome

* Forudsat, at de er installerede på computeren i forvejen.

En af de vigtigste faktorer i din online sikkerhed er, om dine programmer er opdaterede til de nyeste versioner. Hackere finder og udnytter nemlig huller i ældre versioner, og bruger dem som indgang til alt, der ligger på din computer.

Derfor inkluderer vi i Sikkerhedspakken automatisk opdatering af udvalgte programmer, så du kan være sikker på, at ingen finder huller i din sikkerhed. Og det er slet ikke så langt ude at tro, at du ligger inde med gamle versioner af programmer - det viser sig, at mindst 13,6 % af programmerne på danskernes computere er forældede, på trods af, at der findes opdateringer tilgængelige til dem. Det er muligvis fordi man får valget, om man vil opdatere nu, eller vente til lidt senere. Og når man nu får valget, kender vi godt svaret, for det kommer altid lige når man har gang i noget vigtigt, hvor man ikke gider vente fem minutter på en opdatering. Det er netop derfor, vi har gjort vores opdateringer automatiske, for så skal du aldrig tage stilling til, om det er noget, du vil gøre lige nu, eller udskyde til senere.

Ved at sørge for at holde alle programmer opdaterede, mindsker man markant risikoen for at blive ramt af hackerangreb. Derfor har vi inkluderet denne service som standard i vores Sikkerhedspakke.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service