77 34 18 18

Tryghedspakken

Få både ubegrænset telefonisk IT-hjælp og fuldstændig styr på sikkerheden.

Kun 149 kr./md.

Første måned gratis

Telefonisk IT-hjælp inden for 1 minut

Antivirusprogram fra Bitdefender

Automatisk backup af dine filer

Vi kan godt lide at gøre det nemt for dig!


Derfor har vi samlet alt det, du skal bruge, for at have den bedste oplevelse med din computer, hvor du ikke skal bekymre dig om hverken sikkerhed eller de spørgsmål, du kunne have.Se her, hvad du kan få hjælp til:

Det offentlige

Vi bruger oftere og oftere de offentliges digitale platforme, som SKAT, borger.dk og e-Boks.

Med Tryghedspakken kan du bare tage det roligt, hvis du ikke helt ved, hvordan du skal bruge dem. Vi kan nemlig hjælpe dig med dem alle, så vi er sikre på, at der er styr på tingene.

Vi har stor erfaring med:

  • e-Boks.dk
  • skat.dk
  • borger.dk
  • sundhed.dk

... og en lang række andre offentlige hjemmesider.

Internettet

Med Tryghedspakken hjælper vi dig med alle tænkelige udfordringer med dit internet – om det gælder WiFi-forbindelsen, opsætning af DNS, dit abonnement eller noget andet.

Vi har mange års erfaring med fejlsøgning på internetproblemer, og kan derfor nemt fikse de problemer der opstår.

Hardware

Har du fået ny router, printer eller mus? Med supportpakken hjælper vi dig med opsætning, tilslutning og den generelle brugsvejledning på de fleste eksterne enheder, som man kan tilslutte computeren. Det gælder printere, routere, kameraer og telefoner og en lang række andre enheder

Vi yder naturligvis også teknisk support på din computer, hvis den pludselig ikke gider starte eller er begyndt at larme mere end sædvanligt.

Sociale medier og programmer

Med Tryghedspakken hjælper vi dig godt i gang på de sociale medier, med nye programmer på din computer eller hvis en hjemmesider driller, når du besøger den.

Har du brug for at nulstille et kodeord eller oprette en Facebook-profil, så hjælper vi dig med det. Skal du have installeret Skype eller et billederedigeringsprogram, kan du selvfølgelig også få hjælp til det.

... og alt det andet

Det praktiske

Vi hjælper dig også med praktiske gøremål på internettet såsom netbanker, registrering af vand, varme eller el og brug af MobilePay.

IT-sikkerhed

Desværre findes der også en kriminel side af internettet, som skræmmer og begrænser mange af os i vores brug af internettet og computeren

Hos Duka har vi en finger i jorden, og vi ved altid, hvad man skal holde øje med, når det kommer til IT-sikkerhed. Derfor kan du altid ringe til os, hvis du oplever noget mistænkeligt på din computer.

Er du i tvivl om, du har den nødvendige IT-sikkerhed på din computer, giver vi den et sikkerhedstjek - og hjælper dig med at gøre den endnu mere sikker, hvis det er nødvendigt.

Det sjove

At have en computer skal ikke kun handle om e-Boks, SKAT og netbank. Nej, det skal også være sjovt, og det hjælper vi dig selvfølgelig også med.

Vi kan bl.a. hjælpe med billederedigering, streamingtjenester, webhandel eller billetkøb (f.eks. flyrejser, koncerter, festivaler eller busture).


Så nemt er det at få TryghedspakkenTryghedspakken giver dig det hele i én løsning


Tryghedspakken giver dig ro i maven, for du får både antivirus fra Bitdefender og automatisk backup, så du ikke risikerer at miste dine filer. Og så har du selvfølgelig fri adgang til IT-hjælp, hvor vores medarbejdere sidder klar til at besvare dit opkald inden for 1 minut.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Spørgsmål og svarKunde Service