Trustpilot
+45 77 34 18 18

Ubegrænset IT-support

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, hvis det driller.

  • Professionel IT-Support
  • Vi skal nok få det fixet
  • Hurtig hjælp, lige ved hånden

Ubegrænset it-support


Med 10 års erfaring og mere end 200.000 kundehenvendelser om året har vi oparbejdet en solid erfaring inden for computerhjælp. Hos duka er der altid en, der tager telefonen, hvis computeren driller. Hvis ikke vi kan finde frem til en løsning over telefonen, så har vi mulighed for at fjernstyre computeren, mens du følger med.


Hvad er fjernsupport?


Hvis der er noget på din computer, som driller, og du har brug for en hjælpende hånd, så kan vi blandt andet hjælpe dig videre ved hjælp af fjernsupport. Det forgår ved, at vi sender en ’besked’ til din computer, hvor vi spørger, om vi må styre den fra vores computer. Hvis du accepterer, har vores IT-supportere mulighed for at fjernstyrer din computer - mens du ser på det. Du kan til hver en tid lukke ned for forbindelsen, og vi har ingen mulighed for at logge på din computer, med mindre du aktivt tillader det.


Du bestemmer selv, om du vil følge med, når vi løser det for dig. Nogle vælger at følge med, så de måske selv er i stand til at løse drillerierne efterfølgende. Andre foretrækker, at vi ringer dem op, når vi er færdige. Det er op det dig. 


Hvordan får jeg hjælp?


Hvis du som kunde i duka har brug for vores professionelle IT-support, er hjælpen inden for rækkevide. Du kan ringe til vores supporterer på alle hverdage fra kl. 9 og frem til kl. 20, om lørdagen er vi klar til at hjælpe dig mellem kl. 9 og kl. 15.


 


Ring 77 34 18 18


Vi bestræber os på at svare alle kald inden for 2 minutter, men ofte er vi meget hurtigere. 

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service