77 34 18 18


dukaTALE World


Et mobilabonnement med fri tale og 30 GB data i USA, Thailand, Tyrkiet, Canada, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien, Serbien samt hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Færøerne og Island.


Bestil dukaTALE WorldEt mobilabonnement med en verden til forskel


Hvis du har familie, venner eller bekendte i USA, Thailand, Tyrkiet, Canada, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien eller Serbien, eller du med mellemrum rejser i disse lande, så er dukaTALE World det perfekte mobilabonnement for dig! Du får:


80 GB i Danmark

30 GB til brug i USA, Thailand, Tyrkiet, Canada, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien, Serbien og EU

Fri tale, SMS og MMS i og mellem alle inkluderede landeOplev forskellen med dukaTALE World mobilabonnement


Illustration af data som kan benyttes i EU

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark


Illustration af fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger


Illustration af fri SMS

Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostningerHør mere om dine muligheder med dukaTALE World


Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE World kan du ringe helt gratis og bruge din inkluderede data i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island samt World landene: USA, Tyrkiet, Thailand & Canada.

AndorraIsle of ManReunion
BelgienItalienRumænien
BulgarienJerseySan Marino
CypernKroatienSchweiz
EstlandLetlandSlovakiet
FinlandLiechtensteinSlovenien
FrankrigLitauenSpanien
Fransk GuianaLuxembourgStorbritannien
FærøerneMaltaSverige
GibraltarMartiniqueTjekkiet
GrækenlandMayotteTyskland
GuadeloupeMonacoUngarn
GuernseyNorgeØstrig
HollandPolenÅlandsøerne
IslandPortugalWorld lande:
USA
Canada
Tyrkiet
Thailand
Jomfruøerne (USA)
Bermuda
Albanien
Bosnien-Hercegovina
Kosovo

Montenegro
Nordmakedonien
Serbien
Er der begrænsninger i fri tale og fri SMS/MMS?

Fri tale og fri SMS/MMS i dukaTALE World gælder så længe du ringer til og/eller fra de lande som er inkluderet i abonnementet. Dette gælder altså også fra et World-land til et EU-land.

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 18, så hjælper vi dig videre!

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Ønsker du at ændre dit abonnement ringer du blot til os på tlf. 77 34 18 18, så klarer vi det for dig.

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Kan jeg benytte alt mit data i EU og World lande?

Ja, med dukaTALE World kan du benytte al den inkluderede data i hele EU, Storbritannien, Norge, Island og Færøerne samt World landene. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU eller World landene. Bemærk at dukaTALE World abonnement har du 80 GB data i Danmark og yderligere 30 GB som kan benyttes i EU og World landene.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Læs alle spørgsmål og svar

Brug al din data i USA, Thailand, Tyrkiet,
Canada, andre world lande og EU


Med dukaTALE World har du hele 30 GB data at gøre godt med i USA, Thailand, Tyrkiet, Canada, andre world lande og EU. Du behøver ikke længere at slå mobildata og roaming fra i USA, Thailand, Tyrkiet, Canada, andre world lande og EU, i frygt for at løbe tør eller modtage en stor merforbrugsregning. Med dukaTALE World får du et sim kort med data i USA, Thailand, Tyrkiet, Canada, andre world lande og EU, så du kan streame og surfe løs på din mobil, mens du er i udlandet, som var du i Danmark.


Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18