77 34 18 18

En computer åbner døren til verden. Den gør mange ting lettere og giver nem adgang til masser af spændende muligheder.

Desværre er der mange, der sjældent oplever al den glæde som computeren kan give. De er i stedet trætte af besværet med computeren, teknikken der driller, og den digitalisering, som føles påtvunget af samfundet.

En digitalisering som en stor del af os føler os udfordret af, når der f.eks. dukker noget nyt eller uventet op på skærmen. Når det sker, føler man sig hurtigt magtesløs og kan ende med at bruge oceaner af tid på at finde en løsning på problemet eller på at bekymre sig over, om man nu fik trykket på noget forkert.

Vi tør godt påstå, at du med en computerløsning fra os, kan undgå den slags situationer og frustrationer. Vi har nemlig siden 2012 haft fokus på at lave løsninger, hvis formål er at gøre din computere nemmere og mere tryg at bruge.

Der er to forskellige løsninger. Begge designet med en unik startskærm, der gør computeren nem at bruge på grund af et enkelt overblik med nem adgang til computerens funktioner.

Forskellen på dem er, at vi har sat startskærmen op med moduler på den ene, så du ikke selv skal gøre spor. Det er vores dukaPC-program. Den anden løsning, giver dig en mere personlig startskærm, hvor du selv kan vælge, hvilke funktioner, hjemmesider og programmer du nemt vil have adgang til. Den løsning kalder vi ZEN by Duka.

Vi har siden 2012 lavet computerløsninger,
der gør din computer lettere at bruge.

Med de to forskellige løsninger, har du mulighed for at vælge den, der passer bedst til dit IT-niveau og ikke mindst din interesse for teknologi.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service