Trustpilot
+45 77 34 18 18

Spørgsmål og svar

Her finder du de oftest stillede spørgsmål og svar

Få hjælp til dine spørgsmål


Herunder finder svar på gængse spørgsmål angående dukaNEMT, dukaPRO og dukaTALE. Hvad mener vi, når vi nævner tilfredshedsgaranti, og hvor lang leveringstid har vi på vores produkter, for at nævne nogle stykker. 

Hold dig opdateret


Er du træt af at spørge andre til råds, når nyhederne gang på gang informerer om, at hackerne igen er på rovdrift, eller når Windows popper op med en meddelelse, der bestemt mener, at det er tid til endnu en opdatering?


Så hold dig opdateret på de seneste nyheder, artikler, tips og trick indenfor software, IT-sikkerhed, Windows 7,8 og 10, Microsoft Office 365 og meget mere. Vi opdaterer ugentligt, så du til en hver tid kan smide de vindende argumenter næste gang, der for eksempel diskuteres IT-sikkerhed. Og Tech it easy – artiklerne, nyhederne, tips og tricks er skrevet i et sprog, der er til at forstå.


Læs mere

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi
lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service