77 34 18 18

Hvad får jeg med iPad-support


Vores iPad-support er den rette løsning for dig, der brug for råd og vejledning til din iPad. Måske er det nyt for dig med en iPad, og derfor er det rart at have fri adgang til en hjælpende hånd, når du støder på spørgsmål.


Måske har du brug for vejledning til indstillingerne på din iPad, hjælp til opsætning en musik- eller streamingtjeneste eller noget helt tredje.


Uanset dit spørgsmål, så kan du med dette abonnement bare ringe til os – så hjælper vi dig.

Vi hjælper med alt
Vi sidder klar til hjælpe dig med din iPad

Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små. Vi hjælper dig med de tekniske spørgsmål til din iPad, ligesom vi giver dig råd og vejledning om brugen af den og de ting, du gerne vil lave på den.

Vi guider dig via fjernstyring
Vi kan nemt og enkelt hjælpe dig på din skærm

Vi nøjes ikke med blot at fortælle dig, hvordan du skal gøre på din iPad. Vi kan nemlig – med din accept – hoppe med på skærmen via et fjernstyringsprogram og vise dig på din iPad, hvad du skal gøre.

Hurtig hjælp til din iPad
Vi besvarer dit opkald hurtigt

Vores dygtige og smilende medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. De besvarer dit opkald inden for få minutter, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål og komme videre.


Lyder det som noget for dig?


Så indtast dit telefonnummer i formularen, og lad os tage en uforpligtende snak om
hvordan, vi kan hjælpe dig med din iPad.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

"Hos Duka får man en super service af kompetente og løsningsorienterede medarbejdere"


Jan

"Jeg har nogle gange haft brug for hjælp til at logge ind på zoom møde. Det har fungeret i topklasse"


Lea

"Det er altid dejligt at vide, at man bare kan ringe til Duka, hvor man altid får en venlig person i røret som løser dit problem med et smil"


Merete

Duka iPad


Har du ikke allerede en iPad, så kan vi tilbyde dig en Duka iPad inkl. fri adgang til support og fuld garanti – også på skærmen.
Læs mere her: https://www.duka.dk/duka-ipad/


Har du brug for hjælp til din smartphone, så har vi selvfølgelig også den rette løsning til dig.
Det kan du læse mere om her: https://www.duka.dk/mobiltelefoner/mobilsupport/

Lad os guide dig, når du har brug for hjælp til din iPad


Oplever du sommetider problemer, når du skal bruge din iPad? Kan det for eksempel være svært at huske, hvordan du låser skærmen, så den er fikseret – enten horisontalt eller vertikalt? Eller hvor du ændrer lysstyrken på skærmen? Hm… du ved, du har fået det vist før – men det er ved at være længe siden…


Så er det helt naturligt at spørge, hvordan får jeg hjælp til iPad?


Du vil ikke være til besvær og ringe til familien – igen. Du kan heller ikke finde et svar, der er nemt at forstå på Google. Så hvor skal du gå hen for at få hjælp til brug af iPad-en?


Hos Duka kan vi hjælpe dig med din tablet. Vi er klar til at guide og vejlede, hver gang du har brug for hjælp til din iPad. Du kan ringe lige så tit du vil, og dine spørgsmål kan være store og små.
Vi hjælper dig tålmodigt med alle dine spørgsmål – om det så er drejer sig om et program, en app eller en funktionalitet, du ikke kan huske, hvordan du bruger.


Med Duka iPad-Support er det slut med at føle, at du er til besvær for familie og venner. Du behøver ikke længere at føle dig afhængig af andre eller blive irriteret, når din iPad driller, eller du har glemt, hvordan du gør ”det ene eller andet”. Hos Duka får du hjælp til din iPad. Vi er parate med tålmodig hjælp i et sprog, der er til at forstå. Og du må ringe hver gang, du synes, du har brug for det.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service