77 34 18 18

CSR

Hos Duka har vi taget stilling til det sociale ansvar der følger med at drive en virksomhed - og det vil vi gerne vise vores kunder.

Vi har taget stilling
Danmarks bedste kundeservice


8 ud af 10 giver os karakteren 9 eller derover på en skala fra 1-10. Det gør de blandt andet, fordi vi hos Duka mere end blot løser ’et problem’. Vi gør vores brugere klar til kamp, når de møder diverse IT-problemer. Vi hjælper dem videre og ruster dem til endnu en udfordring, hvis den måtte komme. Vi er i konstant udvikling og gør en dyd ud af at være der for vores brugere.


Det er derfor vi tør, at kalde os for Danmarks bedste kundeservice.

Tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds inden for de første 4 uger, kan du returnere produktet og få pengene retur.

Vi hjælper dig videre

Danmarks bedste kundeservice er altid klar til at hjælpe dig videre. Vi tager telefonen inden for få minutter, og finder løsningen på dit IT problem.

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.Vi støtter

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service