77 34 18 18


Duka iPad


- Få en iPad med fuld garanti og nem adgang til hjælp


Duka har lavet en komplet løsning, der gør det nemt og trygt for dig at have en iPad. Udover en Apple iPad får du fuld garanti – også på skærmen, og så er der fri adgang til vores populære kundeservice.


En Duka iPad er en gennemført løsning til dig, der gerne vil undgå bøvl og besvær med elektronik. Her får du nemlig en komplet løsning.


Fordele med en Duka iPad er, at du har: • Komplet løsning med fuld garanti

 • Fuld garanti – også på skærmen, så du ikke risikere ekstra udgifter

 • Gratis og ubegrænset adgang til hjælp og vejledning til din iPad, så du slipper for bøvlet, hvis den driller

 • Gratis hjælp til opsætning, gratis fragt og ingen binding


Ring på 77 34 18 19 og hør mere om en Duka iPad

Hør vores adm. direktør Kim Gervin forklare, hvilke fordele du har ved at vælge en Duka iPad.Vil du høre mere om en Duka iPad?


Udfyld formularen, så ringer vi dog op, og tager en snak om fordelene ved en Duka iPad, og om det er noget for dig.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.Det er gratis og uforpligtende
at ringe til os.

Vælg den iPad der passer bedst til dig


Du kan vælge mellem to forskellige Apple iPads – med eller uden sim-kort. Forskellen på de to iPads er, at den med et sim-kort
giver dig adgang til internettet lige meget, hvor du er. Det vil sige, at du nemt kan tage den med dig på fx ferie eller ud i haven.


Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken model du skal have. Ring til os på telefon 77 34 18 19.


Duka iPad kommer i et godt og solidt cover fra Targus, der beskytter din iPad mod hverdagens slitage. Det cover din Duka iPad kommer i kan vendes, så du får en god skriveposition.


Hvad vil det sige at have en Duka iPad?


En Duka iPad er den fornuftige løsning, hvor du slipper for alle bekymringer og får leveret en Apple iPad, der er gjort klar, og hvor vi hjælper dig med at få den opsat, så du kan bruge den.

Duka iPad er altså til dig, der kan se det praktiske ved at komme nemt i gang med din iPad, ved at have ubegrænset adgang til hjælp, og som ikke bryder sig om IT der driller og uforudset udgifter.


Du får nemlig fri adgang til vores support. De hjælper dig, hvis du har spørgsmål, teknikken driller, eller du skal have vejledning til brugen af iPad-en. Vi kan endda fjernstyre din iPad, så vi kan se med på skærmen og derfor give dig en grundigere vejledning. På den måde har du altid hjælpen lige ved hånden.


For at du får en optimal opstart med din nye iPad, sørger vi også for, at du får hjælp til at komme i gang. Det betyder, at vi hjælper dig med: • Opsætning af iPad med dine oplysninger

 • Oprettelse af AppleID

 • Opsætning af indstillinger i iPad efter dine ønsker

 • Installation og opsætning af ønskede apps

 • Opsætning af genveje til fx aviser og din e-mail konto

 • Tilkobling til dit netværk

 • Introduktion til betjening af iPad


Når du modtager din iPad, så har vi lagt den i et solidt cover for at beskytte den mod hverdagens skrammer og slitage. Det omslag vi sætter på din iPad kan vendes, så du opnår en god skriveposition, hvilket giver god komfort, når du bruger din iPad. Derudover undgår du også besværet med selv at finde et cover, der passer til netop din iPad.


Der er fuld garanti på både skærm og teknik. Det vil sige, at er uheldet ude, så får vi den lavet eller sender dig en helt ny i løbet af få hverdage, hvis den ikke virker længere.


Faktisk er hele formålet med en Duka iPad, at du slipper for nogen former for risiko, hvis batteriet bliver langsommere, skærmen går i stykker eller den ikke virker længere. Du behøver ikke at bekymre dig om ekstra udgifter, eller hvordan du skal løse problemet.


Det er Duka, der løber hele risikoen hvis din iPad går i stykker, og det er os der sørger for at få den repareret eller ombyttet til en ny.


Med andre ord er en Duka iPad din garanti for en tryg og problemfri iPad.Ring på 77 34 18 19 og hør mere om en Duka iPad

Se videoen og bliv klogere på hvad en Duka iPad er. I videoen forklare adm. Direktør Kim Gervin alle de ting, der er en del af løsningen.


Hvorfor vælge en iPad?


En Apple iPad nem at bruge, da dens design meget brugervenligt.


Den hverken fylder eller vejer meget, og derfor er den god at sidde med derhjemme, eller til at tage med i tasken, når du fx tager i sommerhuset eller på tur.


På grund af den store skærm, er det nemt at læse nyheder og bøger på en iPad, ligesom du sagtens kan se film og spille spil på den. Du kan også tage fotos, høre musik og lave videoopkald fra den.


Mange bruger den også i forbindelse med mere kreative ting som fx madlavning og håndarbejde. På grund af dens guideer det nemt at se strikkeopskriften, eller få den til at vise opskriften, når du er i køkkenet.


Med andre ord kan en iPad stort set bruges til alt, hvad du kan forestille dig.Hvad er en genanvendt iPad


Når du bestiller en Duka iPad, så kan der være tale om en genanvendt iPad.


Du er garanteret en høj kvalitet, og at din iPad kan, det den skal. Der er udført lovpligtig datasletning, funktionaliteten er testet og den er tjekket for skader, før du får den.


Hos Duka har vi valgt at have genbrugte iPads, da vi gerne vil bidrage til mere bæredygtighed og sikring af vores miljø.


Vi har kun genbrugte iPads i kategori A. Det betyder, at du udover ovenstående også får en iPad i høj kosmetisk stand og med meget få brugsspor – hvis nogen.


Det er vigtigt at understrege, at du med en Duka iPad løsning ikke løber nogen risiko ved en genbrugt iPad. Tværtimod kan du føle dig helt tryg ved løsningen, da du jo får fuld garanti på din iPad. Det vil sige, at skulle der mod forventning være problemer med batteriet eller andet, så sørger vi for, at du får en ny iPad – helt uden beregning.Det er gratis og uforpligtende
at ringe til os.Vil du høre mere om en Duka iPad?


Udfyld formularen, så ringer vi dog op, og tager en snak om fordelene ved en Duka iPad, og om det er noget for dig.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.


Se ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer en Duka iPad?

For en fast månedlig pris får du en Duka iPad, som vi sørger for altid virker. Er der problemer undervejs, skal du blot kontakte os, så kan vi reparere den eller bytte den til en ny inden for 48 timer.

Er der en minimumsperiode på en Duka iPad?

Abonnementet er uden binding, så du kan opsige det til månedens udgang.

Hvad sker der, hvis min Duka iPad går i stykker?

Der er ingen grund til bekymring. Med en Duka iPad har du udvidet produktgaranti, hvilket vil sige, at vi sørger for at reparere iPad-en eller ombytte den til en ny inden for to hverdage. Du skal blot kontakte os, så finder vi en løsning.

Er uheldet ude og skærmen går i stykker, tager vi også hånd om dette, da der er en skærmforsikring inkluderet i dit abonnement.

Hvor hurtigt leverer I Duka iPad-en?

Når du har bestilt en Duka iPad, leveres den til din dør i løbet af 3 til 4 hverdage.

Vi sender Duka iPad-en med PostNord, og du vil modtage en SMS med besked om forsendelsen.

Hvad er inkluderet i en Duka iPad?

Når du vælger at få en Duka iPad, er følgende inkluderet:

 • iPad fra Apple
 • Skærmforsikring
 • Stik og lader
 • Flip-cover
 • Gratis fragt
 • Udvidet produktgaranti* på iPad
 • Adgang til support fra vores erfarne IT-eksperter alle hverdage fra 9:00 til 20:00 og lørdage fra 9:00 til 15:00.

*Den udvidede produktgaranti bortfalder, såfremt det ikke længere er muligt at skaffe reservedele. Den udvidede produktgaranti dækker ikke selvforskyldte skader som kaffe i enheden eller tab af iPad. Den udvidede produktgaranti gælder, når der ikke har været ophold i abonnement eller er ubetalte regninger til Duka.

Hvornår træder min Duka iPad i kraft?

Din Duka iPad træder i kraft, når du modtager din iPad. Ønsker du at bestille nu, men vil vente med at dit abonnement starter, så ring til os på tlf. 77 34 18 19 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op:

Hvordan opsiger jeg min Duka iPad?

Du kan frit opsige din Duka iPad, da der ikke er nogen binding.

For at opsige din Duka iPad, skal du ringe til Kundeservice på telefon 77 34 18 18.

Hvordan hjælper Duka?

Vi hjælper via chat, e-mail og over telefon.

Der er også mulighed for give fjernsupport. Det sker via TeamViewer, der giver os mulighed for at se med på din skærm og guide dig.

Hvad sker der, når jeg opsiger min Duka iPad?

Når du ikke skal bruge din Duka iPad længere, skal du blot opsige aftalen og returnere iPad-en, stik, lader og cover til vores adresse i Hinnerup.

Vær opmærksom på, at vi først stopper din betaling, når vi har modtaget iPad-en retur.

Kan jeg få hjælp til log-in på 3. parts programmer?

Vi kan ikke hjælpe med kodeord og log-in oplysninger. Vi må ikke få dine kodeord, så derfor er det ikke muligt for os at hjælpe med dette, da det er afhængigt af, at du kan logge ind via andre enheder. Vi vil dog som et minimum hjælpe dig videre og vise dig, hvor du kan nulstille dit kodeord eller hvad du skal gøre for at logge ind igen.

Kan jeg få hjælp til tilslutning af printer og andre enheder?

Hvis der er tale om enheder, der allerede er tilkoblet dit hjems netværk, så kan vi godt hjælpe med at tilslutte disse til din Duka iPad.

Hvad betyder genanvendt?

Det betyder, at den Duka iPad du modtager, ikke er helt ny.

Vi har vælger kun iPads i ”Kvalitet A”, derfor vil den Duka iPad du modtager være i høj kosmetisk stand med ganske få brugstegn, og have et batteri på minimum på 80% kraft.

Vi har valgt at benytte os af genanvendte enheder, da det er et miljømæssigt godt alternativ til helt nye IT-produkter.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: