2 min.
Trustpilot
+45 77 34 18 18

Hvorfor er det nødvendigt at nulstille min
Emporia Smart telefon til fabriksindstillingerne?


I sjældne tilfælde driller mobilen så meget, at det er nødvendigt at nulstille telefonen til fabriksindstillingerne. Det løser som regel genstridige problemer.

Vær opmærksom på


Når du nulstiller din mobil, så slettes alt på din telefon. Det gælder både kontaktoplysninger, SMS-beskeder, MMS-beskeder, Billeder, fotos, videoer, installerede spil og apps.

Forholdsregler


Nulstil kun din Emporia Smart telefon til fabriksindstillingerne, hvis der ikke er andre løsninger på problemet. Ring eventuelt til Dukas kundeservice og hør, om der findes andre muligheder.  

Sådan nulstiller du Emporia Smart telefonen til fabriksindstillingerne

1/9

Trin 1. Gå til startsiden og tryk på tandhjulet.

Se på billedet nedenfor. Tandhjulet er omkranset af en rød streg. Vær opmærksom på, at tandhjulet på din Emporia Smart telefon ikke er omkranses af en rød streg.

2/9

Trin 2. Tryk på ”Flere indstillinger”.

Hvis knappen ikke ligger her, så før din finger opad på skærmen. Herved bladrer du nedad på skærmen. Bliv ved sådan til du finder ”Flere indstillinger”. Løft fingeren og tryk på ”Flere indstillinger”.

3/9

Trin 3. Se på billedet nedenfor.

Sådan skal din telefonskærm også se ud. Før fingeren opad på skærmen og Bladr helt ned.

4/9

Trin 4. Løft fingeren og tryk på ”Systemindstillinger”.

5/9

Trin 5. Se på billedet nedenfor.

Din skærm skal se sådan ud.

6/9

Trin 6. Før fingeren opad på skærmen, så du bladrer nedad.

Fortsæt sådan til du finder ”Sikkerhedskopiering/nulstilling”. Løft fingeren og tryk på ”Sikkerhedskopiering/nulstilling”.

7/9

Trin 7. Se på billedet nedenfor.

Sådan skal din skærm også se ud. Tryk på ”Gendannelse af fabriksindstillinger”

8/9

Trin 8. Tryk på ”Nulstil telefon”.

9/9

Trin 9. Tryk på ”Slet alt”.

Der sker ikke noget med det samme, men efter et stykke tid genstarter telefonen genstarte. Alt er slettet, når telefonen tænder igen.

Der sker ikke noget med det samme, men efter et stykke tid genstarter telefonen genstarte. Alt er slettet, når telefonen tænder igen.

Vær opmærksom på


Når du har nulstillet mobilen til fabriksindstillingerne, så skal ”play butik” installeres manuelt.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Ring mig op Kunde Service