77 34 18 18

Lær de vigtigste funktioner i Word og få en nemmere hverdag


Hvis du bruger Word dagligt, så er det et must at kende de mange features og genveje, som du kan bruge i Word. Du sparer både tid og mental energi ved at lade Word-dokumentet udføre opgaver automatisk.


Artiklen beskriver de mest brugbare funktioner i Word, som passer til de fleste arbejdstyper. Artiklen er til dig, der starter fra scratch i forhold til features og funktionalitet i programmet.


Nogle gange siger lyd og billede mere end tusind skrevne ord. Især når det kommer til læring. Vi linker derfor til instruktionsfilm undervejs, som du kan se gratis.

Kom godt i gang med Word


Hvis du skal i gang med Word for første gang, så anbefaler vi, at du ser videoen nedenfor til at starte med. I videoen får du en hurtig rundtur i Word.


Videoen er også god til dig, der skal have din viden frisket op.

Thumbnail-med-tekst.png

Indholdsfortegnelse i Word


Indholdsfortegnelsen kan være svær at gennemskue, hvis du sætter den op manuelt. Du kan få Word til at oprette en indholdsfortegnelse automatisk, hvis du bruger overskriftstypografier. Når du gør det, kan du få indholdsfortegnelsen til at opdatere automatisk, hvis du laver rettelser i dokumentet.


Tiden, du bruger på at lære overskriftstypografierne at kende, er godt givet ud. Det kommer til at spare dig for en masser besvær på den lange bange.

Thumbnail-med-tekst.png

Derfor skal du bruge båndet i Word


Båndet ligger øverst i Word-dokumentet. Det er her, du skifter skrifttype, indsætter billeder og alt muligt andet. Dokumentet bliver lækrere at se på og arbejde i, når du bruger båndet.


Båndet er systematiseret i faner. Det vil sige, at mulighederne er temainddelte. Det forhindrer, at man på sigt farer vild i Words funktioner.

Thumbnail-med-tekst.png

Indsæt billede i Word


Det er en kunst at få billede og tekst til at gå op i en højere enhed i Word. Det bør ikke afholde dig fra at indsætte billeder i dit dokument.


Hvis du lærer at ombryde teksten ordentligt, så stemmer forholdet mellem billede og tekst altid.

Thumbnail-med-tekst.png

Indsæt sidehoved


Et flot sidehoved gør det nemmere for læseren at finde rundt i dit færdige dokument. Sidehovedet er også et must, hvis du arbejder med større tekstbehandlingsopgaver.


Sidehoved og sidefod hænger tæt sammen. Når du først har lært at indsætte sidehovedet, er det en smal sag at indsætte sidetal i Word-dokumentet.

Thumbnail-med-tekst.png

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service