Trustpilot
+45 77 34 18 18

Sådan får du fjernstyret hjælp til Samsung Galaxy


Som dukaSMART kunde får du Dukas kundesupport som sparringspartnere. Når vi skal løse et problem på din mobiltelefon, skal vi have adgang til den. Derfor skal du downloade appen TeamViewer QuickSupport.


Med TeamViewer QuickSupport, kan vi fjernstyre din mobil, så vi sammen kan finde den bedste løsning på problemet.

Er TeamViewer QuickSupport allerede installeret på mobilen?


Hvis du allerede har appen, men mangler det sidste nøk for at få TeamViewer QuickSupport til at fungere, så skip første del af guiden, og gå direkte til ”Sådan får du sparring af Duka”.

Installation af TeamViewer QuickSupport


Du finder TeamViewer QuickSupport I Google Play-store. Før du går i krig med guiden, skal din mobil derfor kobles til internettet enten via wi-fi eller mobildata.

1/7

Gå ind på Google Play-store, og søg på TeamViewer eller TeamViewer QuickSupport. Du bliver præsenteret for forskellige udgaver af TeamViewer. Sørg for at installere den, der hedder TeamViewer QuickSupport.

2/7

Når du har installeret TeamViewer Quick Support, skal den åbnes i Google Play-store.

3/7

TeamViewer QuickSupport byder dig velkommen med tre skærmbilleder. Swipe forbi de to første billeder ved at føre din pegefinger fra højre mod venstre på skærmen. Tryk på UDFØRT, når du kommer til billede tre.

4/7

Første gang du åbner TeamViewer QuickSupport, fortæller appen, at et AddOn er tilgængeligt. AddOn’s er smarte tillæg til apps. De er en slags ekstra programmer, der booster appens funktionalitet.

5/7

Det er vigtigt, at du downloader TeamViewer QuickSupports AddOn, så Duka får mulighed for at følge med på mobilen, når vi løser et problem.

6/7

Når du trykker på Download, viderestilles du automatisk til Google Play-Store, hvor du trykker INSTALLER. Tryk på Hjemknappen, når du har installeret TeamViewer QuickSupports Add-on.

7/7

Hvis du tidligere har skippet installationen af TeamViewers AddOn, kan du downloade den manuelt fra Google Play. Skriv TeamViewer AddOn i søgefeltet, og vælg den, der hedder Add-On: Samsung

Det er ikke sikkert, at appen til Samsung ligger nummer ét som på det ovenstående billede, så brug gerne lidt tid på at finde den rigtige AddOn. Tryk INSTALLER og klik på hjemknappen, når du er færdig.

Sådan får du sparring af Duka


Når du ringer til Duka, vil vi gerne fjernstyre din mobil. Så kan vi bedre vurdere og løse dit problem. Vi følger en særlig procedure, når vi kobler os på TeamViewer. Den kan du sætte dig ind i her og læse, hvilke oplysninger, vi skal bruge fra dig.

1/3

Vi beder dig først om at aktivere mobilens højtalerfunktion. Så kan vi snakke sammen over TeamViewer. Gå til startskærmen, og tryk på QuickSupport ikonet.

2/3

Når du åbner appen, kan du se mobilens TeamViewer-ID midt på skærmen. Det skal du læse højt for os.

3/3

Vi bruger dit ID til at koble os på mobilen. Du skal trykke ”TILLAD” til fjernsupport. Nu er mobilen klar til fjernstyret support.

Sådan får du fjernstyret hjælp til Samsung Galaxy


Som dukaSMART kunde får du hjælp, når mobilen driller. Vi bruger TeamViewer QuickSupport til at fjernstyre din mobil. Læs hvordan du installerer appen her.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service