77 34 18 18

Tastaturlyde


Tastaturvibrationer- og lyde fortæller dig, at du rammer rigtigt på din telefon. Det er en hjælp, hvis du er vant til de gode gamle telefoner med knapper.


Tip! Det er en god idé at slå tastaturlydene fra, når du sidder i offentlig transport. På den måde generer du ikke fremmede med telefonlyde.
Du kan slå tastaturvibrationer- og toner til og fra din Emporia Smart telefon. Guide nedenfor viser dig, hvordan du gør.

Sådan ændrer du tastaturlyde på din
Emporia Smart telefon

1/7

Trin 1. Gå til startsiden

Tryk på tandhjulet øverst på skærmen. Hvis du er i tvivl om, hvordan tandhjulet ser ud, så kast et blik på billedet nedenfor. Tandhjulet omkranses af en rød streg. Vær opmærksom på, at tandhjulet på din egen skærm ikke omkranses af en rød streg.

2/7

Trin 2. Find skærmknappen, der hedder ”Flere indstillinger”

Se på billedet nedenfor. ”Flere indstillinger” omkranses af en rød streg. Hvis du ikke kan finde knappen, så prøv at føre fingeren opad på skærmen, mens du bevarer et lille pres. På den måde bladrer du nedad på siden. Bliv ved indtil du finder ”Flere indstillinger”.

3/7

Trin 3. Se på billedet nedenfor

Din skærm skal se ud som på billedet.

4/7

Trin 4. Find skærmknappen, der hedder ”Audio-profiler”. Tryk på den

Er knappen ikke på siden, så før fingeren opad på skærmen. På den måde bladrer du nedad på siden. Bladr indtil du finder ”Audio-profiler”.

5/7

Trin 5. Tryk på den blå knap til højre for ”Generelt”

6/7

Trin 6. Se på billedet nedenfor.

Din skærm skal se ud på samme måde. Før fingeren opad på skærmen, og bladr helt ned i bunden.

7/7

Trin 7. Se på billedet nedenfor.

Der er tre kasser på skærmen, som hedder ”Tastaturtoner”, ”Lyd ved berøring” og ”Vibrer ved berøring”. Du aktiverer funktionen ved at trykke på den lille kasse til højre. Når du ser et grønt flueben, betyder det, at lyden eller vibrationen er aktiveret.

Tryk på fluebenet for at slå lyde og vibrationer fra.

Vær opmærksom på...


At der også er hjælpelyde til telefonsamtaler. Med funktionen ”minutpåmindelse” siger telefonen et lille bib, når du er 50 sekunder inde i en samtale. Lær hvordan du bruger minutpåmindelse på din Emporia Smart telefon.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service