77 34 18 18


Hvor meget data bruger jeg?


For at kunne vælge en datapakke, som dækker dit behov, skal du først finde ud af, hvor meget data du bruger på dit mobilbredbånd. Kunsten er at vælge et datapakke så tæt på dit maksimale månedlige forbrug.


Den absolut største datasluger er streaming af film, serier og live-tv. Bruger du Netflix, HBO Nordic, DRTV eller YouTube til at streame film og serier, er en god tommelfingerregel, at man bruger 1 GB data i timen. Hvis du streamer live-TV skal du forvente, at der bliver brugt mellem 1,25-3 GB data i timen. Lytter du til meget musik på Spotify, YouSee Musik eller andre musiktjenester, skal du forvente at bruge 0,1 GB i timen.


Selvom 40 GB eller endda 100 GB kan lyde af meget, kan det hurtigt blive opbrugt, hvis I er flere brugere eller du blot dagligt ser film og serier over dit mobilbredbånd.


Derfor er det først og fremmest vigtigst at overveje om du skal bruge din computer til at se streame film og serier i høj kvalitet. For med et stort forbrug af streamingtjenester som Netflix og DRTV, kan din data hurtigt slippe op. Bruger du eksempelvis mellem 5-10 timer ugentlig på at streame film og TV, burde du vælge mobilbredbånd med minimum 100 GB data.


Er det kun dig, der skal bruge mobilbredbånd, og streamer du hverken film eller serier, kan 40 GB være tilstrækkeligt.

GB og MB – hvad betyder det?

Man støder på betegnelserne GB og MB overalt på sin computer, men det er ikke ensbetydende med, at alle ved, hvad det betyder.

GB og MB står for gigabyte og megabyte og begge beskriver kapaciteten eller størrelsen på en enhed, program eller fil. Der skal 1024 megabyte til 1 gigabyte og derfor bliver gigabyte oftest brugt til at betegne størrelsen på større filer som film, spil og store programmer, mens megabyte bliver benyttet til betegnelse af mindre filer.

Teknologien bag lagring på computere er efterhånden ved at være så god, at man begynder at se harddiske på markedet med over 1000 GB data. Det bliver også betegnet som 1 terabyte, og vi kan ligeså godt vænne os til, at det bliver den nye betegnelse for lagringsplads på computere.

Vælg mobilt bredbånd fra Duka til netop dit behov


Er du på udkig efter mobilt bredbånd med nordens bedste dækning og lynhurtig forbindelse uanset hvor du befinder dig?


Med mobilbredbånd fra Duka vil du altid have lynhurtigt internet uanset hvor du befinder dig. Med mulighed for 40, 100 eller 1.000 GB data om måneden fra kun 79kr./md., vil du altid kunne finde en løsning, der passer til dit forbrug. Om du har brug for simkort, USB-dongle eller router er hos Duka ligegyldigt.

Har du spørgsmål til mobilbredbånd? Ring til os!

Har du svært ved at finde ud af, hvad dit internetforbrug egentlig er, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18. Om du har spørgsmål til dit internetforbrug eller blot har brug for at høre mere om vores mobilbredbånd, så kan vi helt sikkert hjælpe dig videre.

Vi har over 10 års erfaring med at rådgivning og IT-hjælp til private. Sammen kan vi med dig finde den internetløsning, der passer dig bedst.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service