Trustpilot
+45 77 34 18 18


IT-support - Få hjælp til stort og småt


Vil din computer ikke altid, som du gerne vil? Er du ikke sikker på, at du får lavet opdateringer eller andre sikkerhedsforanstaltninger på din computer? 


Intet område udvikler sig hurtigere end teknologi og IT. Så det kan godt være en udfordring i hverdagen, hvis man fx ikke lige har nogen at spørge til råds, når man modtager en mail fra en tvivlsom afsender, eller får computerproblemer, lige når man skal ind og betale regninger i sin netbank.


Med IT-support får du hjælp til stort og småt. Vi tjekker, om du får lavet backup af dine billeder og dokumenter, så du stadig kan få adgang til dem, hvis uheldet er ude, og din computer bliver stjålet eller ødelagt.

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.