77 34 18 18

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til computeren eller mobiltelefonen sidder vi, som altid, klar ved telefonerne.

Hos os er ingen spørgsmål for små eller store...


... så uanset hvad problemet er, løser vi det sammen med dig. Vi har stor fokus på vores kundeservice, og vores mål er at besvare dit opkald inden for tre minutter. Kontakt os på telefon 77 34 18 18, hvis du har spørgsmål, ris eller ros.


Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på kundeservice@duka.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – oftest samme arbejdsdag.


Ring til os på hverdage kl. 9.00-20.00 og lørdage kl. 9.00-15.00.

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Her finder du Duka

Besøg os i vores butik på vores hovedkontor. Vi har åbent alle hverdage 9.00 - 15.00.


Du finder os her:


Omega 5, Søften


8382 Hinnerup


Hjælpen er lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, så sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service