77 34 18 18

Din nye computer – på abonnement?


Måske kan du huske bogklubberne i 1970’erne? Bøger på abonnement – spændende og nemt.


Siden dengang er fænomenet vokset, og i dag er abonnementsøkonomien i stærk vækst. Mulighederne er kolossale – og forbrugernes interesse stigende. Blandt andet fordi en abonnementsordning ikke koster i samme grad, som hvis man køber for at eje. Her skal der typisk falde et samlet set større éngangsbeløb for et produkt eller en ydelse. Den adfærd har i de senere år ændret sig, og i dag er tendensen mod flere abonnementsløsninger til at få øje på:

I stedet for det klassiske ejerskab, foretrækker flere og flere forbrugere at bruge et mindre månedligt beløb på at erhverve sig et produkt eller en ydelse. Med en abonnementsløsning står forbrugerne også friere – man kan opsige sit abonnement til enhver tid, hvis det viser sig, at det f.eks. ikke benyttes nok. Eller abonnementet kan nemt ændres og opgraderes, hvis behovet skulle gå den vej. En abonnementsløsning tilbyder ganske enkelt større fleksibilitet og en mindre økonomisk binding.

Tendensen med at ”leje kontra eje” er på sin vis forståelig, efter at verden slår en kolbøtte som med Covid-pandemien. Og når inflationen samtidig ifølge økonomer griber om sig og vil gøre sig gældende indenfor alt, der har med forbrug at gøre, ja så er økonomisk stabilitet og tryghed noget, der for alvor tæller hos forbrugerne.

Med den stigende abonnementsøkonomi oplever forbrugere også, at de kan opnå nogle favorable fordele. En af de mest kontante er dén, at man kender den faste, månedlige udgift lang tid fremover. Desuden bliver man ikke økonomisk ramt af høje reparationsudgifter, hvis produktet går i stykker eller rammes af en defekt. Som følge af forbrugernes øgede interesse for abonnementer tilbydes der i dag mange attraktive muligheder. Det er i dag muligt at abonnere på eksempelvis:



  • TV, film og musik

  • Dagligvarer, måltidskasser, øl og vin

  • Briller, cykler og biler

  • Digitale spil og online-tjenester

– og nu altså også computere på abonnement. Måske din næste, nye computer:


En lynhurtigt og smart HP-computer. Du får en, der er gjort klar, så den kan tages i brug med det samme. En computer uden bøvl – klargjort til dig der ikke er interesseret i teknologi, men bare gerne vil have, at din computer altid virker.

At flere vælger en abonnementsordning, skyldes også, at teknologien hele tiden udvikler sig:


Hvert 3. år tilbyder vi dig derfor en ombytning af computeren til en helt ny model. Så er du sikker på altid at ha’ en opdateret udgave i det nyeste design – med den nyeste teknologi. Og med tanke på miljøet sørger vi samtidig for, at den gamle model overgives til en bæredygtig fremtid:


Hvad der kan genbruges bliver genbrugt. Plastik, glas og øvrige komponenter og materialer skilles ad og indgår senere i en mere cirkulær og bæredygtig produktion – tidens nødvendige opgør med køb-og-smid-ud mentaliteten.

Og så lige en sidste ting:
Hvis du vælger Dukas computer-abonnement, har du også mulighed for, at vi tager os af alt det kedelige som antivirus, backup-service og ikke mindst support til computeren, når du har brug for det. Det er nemt.


Se fordele og priser ved at vælge en computer på abonnement hos Duka


Et Duka computer-abonnement inkluderer bl.a.:



Illustration af gratis levering

GRATIS levering i løbet af 1-2 hverdage



Illustration af ingen binding

Et abonnement kan altid opsiges
til en måneds udgang



Illustration af reperation af fejl

Fejl ved computeren repareres eller
byttes til en ny indenfor 1-2 hverdage



Illustration af ombytning efter 3 år

Efter 3 år tilbyder vi dig
ombytning til en helt ny model



Illustration af depositum

Depositum på 300 kr. tilbagebetales ved aftalens ophør

Nyheder, guides, tips & tricks


Vi følger med i, hvad der rører sig inden for digitalisering, og deler de vigtigste nyheder med dig. Med vores tips og tricks får du en hjælpende hånd til din computer, mobiltelefon og tablet.


Du kan eksempelvis finde guides til computerprogrammer og udskiftning af SIM-kort eller tips til at vælge en ny computer og meget mere.


Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service