2 min.
Trustpilot
+45 77 34 18 18

Persondatapolitik hos Duka

Duka og persondata


Personoplysninger betegnes som enhver form for information som direkte eller indirekte kan identificere en person. I Duka A/S’ (herefter Duka) erhverv anvendes derfor dine personoplysninger, så vi kan opfylde vores aftale med dig. Duka er dataansvarlig for dine oplysninger. Nedenfor er gengivet, hvilke oplysninger Duka behandler, samt hvilke rettigheder du har som kunde.

1. Type af oplysninger


Duka anvender primært almindelige personoplysninger, som omfatter:



  • Navn

  • Adresse

  • E-mail

  • Telefonnummer

  • Kundenummer

  • Fødselsdato

  • Bank-informationer

  • Team-viewer id


Yderligere anvender Duka dit CPR-nummer, hvis du vil oprette en betalingsaftale, samt ved lejeaftaler til det formål at validere din betalingsevne.


Cookies anvendes ligeledes til at lave målrettet markedsføring og føre statistik. Læs mere om Dukas anvendelse af cookies her; https://www.dukapc.dk/cookies/


 

2. Videregivelse af personoplysninger


 Som følge af din aftale med Duka videregives dine personoplysninger til følgende databehandlere, og 3. parter;


Databehandlere: 


Amazon A/S (formål: backup server)


Visma e-conomic A/S (formål: økonomistyringssystem) 


Collectia A/S (formål: inkasso og rykkerservice) 


NHC A/S (formål: Dukas systemadministrator) 


Trustpilot A/S (formål: kundeanmeldelser) 


3. part: 


PostNord A/S (formål: forsendelse af pakker) 


GLS Denmark A/S (formål: forsendele af pakker) 


Telia Danmark A/S (formål: mobiltelefoni og mobilt bredbånd) 


Fullrate A/S (formål: mobiltelefoni og mobilt bredbånd) 


QuickPay ApS (formål: betaling via hjemmeside) 


Experian A/S (formål: betalingsevne validering) 


ALSO A/S (formål: plukning og forsendelse af udstyr) 


Facebook (formål: annoncering og direct marketing)

3. Oprydning i personoplysninger


Dine oplysninger vil blive gemt, så længe at de tjener et sagligt formål. Oplysninger vil derfor blive slettet, når de ikke længere tjener et formål.


 

4. Rettigheder som kunde


Dataansvarlig


Virksomhedens navn, CVR-nr. og kontaktoplysninger:


CVR: 32834655


Omega 5, Søften, 8382 Hinnerup


Telefon: 77 34 18 18


E-mail: info@duka.dk


 


Den dataansvarliges repræsentant samt dennes kontaktoplysninger:


De dataansvarlige hos Duka 


E-mail: compliance@duka.dk


 


Formål


Behandlingens formål:


Kundeadministration, service og support 


 


Kategorier af registrerede og kategorierne af personoplysningerne


Kategorier af registrerede personer:


Potentielle kunder


Nuværende kunder


Opsagte kunder


 


Oplysninger, som behandles om de registrerede personer:


Oplysninger gengivet i punkt 1. Type af oplysninger.


 


Hjemmel til behandling:


Duka skal bruge oplysninger til at opfylde aftalen, som du har indgået.


Hvis du har deltaget i en konkurrence, uden at være kunde ved Duka, så har du givet Duka samtykke til behandling af oplysninger herigennem. 


 


Modtagerne af personoplysningerne


Kategorier af modtagere som oplysningerne er eller vil blive videregivet til:


Økonomi- og inkassoselskaber


Teleselskaber


Telefonsystemselskaber 


Lager- og distributørselskaber 


Data back-up selskaber 


 


Tredjelande og internationale organisationer


Oplysninger om overførelse af personaleoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer:


Amazon AWS (Privacy Shield)


Atlassian (Privacy Shield)


Visma e-conomic A/S (Privacy Shield)


3CX


Trustpilot A/S (Privacy Shield + model clause) 


 


Sletning


Tidspunkt for sletning af oplysninger:


Dine oplysninger vil blive gemt, så længe at de tjener et sagligt formål. Oplysninger vil derfor blive slettet, når de ikke længere tjener et formål. 


 


Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger


Generel beskrivelse af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger:


Alle Dukas netværk er sikrede med kode, således at adgangen er begrænset til de personer som er tilladt adgang. 


 


Medarbejdere er givet adgang til oplysninger, som er relevante for pågældendes stilling. 


Duka anvender antivirus, kryptering, firewalls og backup i overensstemmelse med branchekutyme. 


 


Indsigtsret


Du har som kunde altid ret til at kræve indsigt i de oplysninger, som Duka har registreret om dig. Duka skal således redegøre for følgende af dine oplysninger;



  • Formålet med behandling af personoplysninger.

  • Kategorien af personoplysninger.

  • Modtagere af dine personoplysninger.

  • Opbevaringsperiode.

  • Retten til berigtigelse eller sletning.

  • Retten til at klage.

  • Om der foretages automatiseret behandling af personoplysninger.


 


Berigtigelse


Du har som kunde altid ret til at få rettet i dine oplysninger, såfremt at der måtte være en fejl i oplysningerne.


 


Dataportabilitet


Du har som kunde ret til at få udleveret dine egne oplyste personoplysninger, eller få dem transmitteret til en anden dataansvarlig. 


 


Ret til at tilbagetrække samtykke


Du har altid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette er i tilfælde, hvor du har givet Duka lov til behandling af personoplysning via samtykke. Duka behandler kun dine oplysninger på baggrund af samtykke i forbindelse med konkurrence og optagelse af telefonsamtaler. Du kan altid trække dit samtykke tilbage på telefon 77 34 18 18, og compliance@duka.dk.


 


Klage til tilsynsmyndighed


Du har som kunde altid ret til at klage til Datatilsynet vedrørende Dukas behandling af personoplysninger. Datatilsynet kan træffes på https://www.datatilsynet.dk/forside/, telefon: 33 19 32 00 (Mandag - tirsdag og torsdag - fredag 9 - 12, og 13 - 15), E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Fandt du ikke det, du søgte?

Det kan ske, at der er noget, vi har overset? Vi svarer gerne på stort og småt og sidder klar på +45 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Ring mig op Kunde Service