77 34 18 18Ny studiecomputer?


Bliv studieklar med en ny studie bærbar fra HP fra kun 150 kr./md.Hvilken bærbar computer er bedst til studiet?


Trænger din computer til studie til en opdatering, eller skal den måske skiftes ud med en rigtig ”studie bærbar” til studiestart? Tech it easy – vi guider dig videre, så du finder lige præcis den studiecomputer, der passer til dine behov.

Kriterier til din studiecomputer

Der er flere kriterier, du skal tage stilling til, når du skal vælge den bedste computer til studie, såsom skærmstørrelse, touch-skærm, batterilevetid og backup-løsninger, så du ikke risikerer at miste sine noter og opgaver lige før eksamenstid! Du skal i første omgang overveje skærmens størrelse. Hvis din studiecomputer altid er med på farten og mest skal bruges til at tage noter i studietimerne, er en mindre og lettere bærbar til studie med lang batterilevetid måske den bedste computer til dit studie. Har du derimod behov for en anderledes god studie computer, som du kan skrive de større studieopgaver på, så er en lidt større skærm at foretrække.


... Du bør også spørge dig selv, hvornår du bruger computeren mest i forbindelse med studiet. Har du brug for en bærbar studiecomputer, som du kan slæbe med til forelæsninger og studiegrupper samtidig med, at den er fast inventar derhjemme, bør du uden tvivl overveje en studie bærbar med en mindre skærm, da den vejer mindre.


Fri fragt

Vi har altid fri fragt på alle vores produkter – og så leveres de klar til brug.

Tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds inden for de første 4 uger, kan du returnere produktet og få pengene retur.

Undgå IT-bøvl

Vi tager telefonen og hjælper dig videre.

En god, billig studiecomputer

For de fleste studerende er computeren ikke kun et arbejdsredskab, men i højere grad en trofast følgesvend, der forbindes med Netflix, Sociale Medier og afslapning. Når du er på jagt efter den bedste, men en billig studiecomputer, bør du derfor gå efter en studiecomputer, der holder længe. Du bør gå efter en computer, hvor du ikke behøver at tænke på, at du skal investere i en ny, året efter du har købt den.

Alle vores bærbare computere har på forhånd installeret automatisk backupservice og Office 365. Så er du både sikret, at studieopgaverne og noter ikke går tabt, og du har samtidig alle de nødvendige værktøjer til skolebrug.

Lej en computer – den perfekte studiecomputer løsning

Du har måske hørt om leasing-konceptet i forbindelse med biler? Det smarte ved konceptet er, at det giver enorm frihed og skaber tryghed. Konceptet er det samme med at leje en studiecomputer hos Duka. Vi har dog byttet bilerne ud med de bedste computere til studie og sikrer dig, at du altid har det nyeste hardware – helt uden høj udbetaling eller lange bindingsperiode. Faktisk ingen af delene.

Lejer du en studie PC fra Duka, sikrer du dig nemlig en spritny, topkvalitets-computer med fuld garanti i hele lejeperioden. Det bedste af det hele? Du får en spritny computer hvert 3. år, så vi er helt sikre på, at du altid har en studiecomputer, der kan klare opgaven.

Fleksibilitet

Vælg selv, hvor lang tid du skal have din computer - og hvornår du skal have en ny.

Ingen udbetaling

Slip for den høje udbetaling for din nye computer. Betal en fast lav månedlig pris.

Ny PC hvert 3. år

Få en helt ny computer hvert 3. år helt kvit og frit.


En god og stabil studiecomputer er…


Når du starter på en uddannelse, er det vigtigt med en studie PC, som kan få dig trygt, effektivt og sikkert gennem dit studie. Det kan være svært at finde den bedste studiecomputer, og markedet for studie Pc’er kan være en jungle, hvor den bedste ikke længere nødvendigvis er den dyreste. Med hvad skal der til, for at din kommende studiecomputer opfylder de nødvendige og ønskede krav?

Lille og let i et lækkert og stilfuldt design


De fleste unge studerende enten cykler eller går på vej til deres skole, ungdomsuddannelse eller universitetsuddannelse, og uanset om studiecomputeren skal fragtes langt eller kort, gør særligt computerens vægt og størrelse en stor forskel for komforten. Derfor foretrækker de fleste en computer, som hverken er stor eller tung og dermed er nemt at have med på farten.


Den bedste studie Pc har en kompakt skærmstørrelse, som sikrer at din studiecomputer er nemt at tage under armen og pakke i din studietaske, uden at du behøver at have en ekstra taske til bøger, skriveredskaber, frokost osv. Vi anbefaler typisk, at din studie bærbar er omkring 13,3-14”, da du med en studiecomputer i disse størrelser stadig har en god skærm, som ikke tvinger dig til at knibe øjnene, når du skal læse og tage noter. Kan du en gang imellem have brug for, at din studiecomputer har en større skærm, eksempelvis til gruppearbejde, præsentationer og lignende, kan du vælge en model, som kan tilsluttes en ekstern skærm gennem et HDMI-kabel.


For de fleste skal en studiecomputer dog ikke kun være praktisk. Et stilfuldt og lækkert design kan være et næsten lige så vigtigt element for mange, da der jo naturligvis skal bruges mange timer i fællesskab med de nye studiecomputere. Hos Duka har vi flere studiecomputere, du kan vælge mellem, som alle er udvalgt både ud fra de rette specifikationer og et flot design.

Hurtig til at starte


Det er efterhånden de færreste arbejdspladser, der lader de ansatte arbejde på langsomme computere, da en computer med en god hastighed ikke kun formindsker en lang række frustrationer, men også sikrer et hurtigere og mere effektivt arbejde. Som studerende skal du heller ikke snydes for en computer, der er nem, hurtig og effektiv at arbejde på, og derfor er det også vigtigt, at du overvejer hastigheden, når du skal vælge din nye studiecomputer. Hos Duka vil vi ikke risikere, at du skal sidde frustreret til en forelæsning og gå glip af vigtig notetagen, guides eller lignende, fordi din computer er for langsom til at starte. Derfor har alle vores studiecomputere eksempelvis SSD-harddiske. Da disse ikke tager lige så lang tid om at indlæse som gammeldags HDD-diske, er du med en SSD sikret en hurtig opstart.

Med automatisk backup og opdateringer


Som studerende er du ekstremt afhængig af din computer. Du har sikkert, ligesom os, hørt skrækhistorierne om ulykkelige studerende, der, efter en spildt kop kaffe eller et teknisk uheld, har mistet alle deres noter lige inden en vigtig eksamen. Der er heldigvis en nem og simpel måde hvorpå, du kan undgå dette. Med Sikkerhedsabonnementet får du nemlig altid automatiske opdateringer og backup af alle dine vigtige filer.

Med anti-virus beskyttelse og ubegrænset IT-support


De fleste studiecomputere bliver ofte transporteret rundt, bragt med de studerende på farten og dermed også ofte koblet på en lang række forskellige offentlige wi-fi netværk og hotspots. Disse udgør en ekstra udfordring for din studiecomputer, som kan være ekstra udsat for eksempelvis en computervirus. Med dukaPRO har vi derfor sikret, at du har en effektiv anti-virus beskyttelse, som sikrer, at din studiecomputers vigtige noter, dokumenter og personlige billeder er trygt beskyttede. Dertil har vi naturligvis ubegrænset IT-support, skulle du alligevel få en anden type problemer.

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computerløsning fra Duka kan du få ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service