Trustpilot
+45 77 34 18 18

Ny studiecomputer?

Bliv studieklar med en ny studie bærbar fra HP med dukaPRO fra kun 299 kr./md.

Ingen binding, 0 kr. i oprettelse.


Hvilken bærbar computer er bedst til studiet?


 

Trænger din computer til studie til en opdatering, eller skal den måske skiftes ud med en rigtig ”studie bærbar” til studiestart? Tech it easy – vi guider dig videre, så du finder lige præcis den studiecomputer, der passer til dine behov.


Der er flere kriterier, du skal tage stilling til, når du skal vælge den bedste computer til studie, såsom skærmstørrelse, touch-skærm, batterilevetid og backup-løsninger, så du ikke risikerer at miste sine noter og opgaver lige før eksamenstid! Du skal i første omgang overveje skærmens størrelse. Hvis din studiecomputer altid er med på farten og mest skal bruges til at tage noter i studietimerne, er en mindre og lettere bærbar til studie med lang batterilevetid måske den bedste computer til dit studie. Har du derimod behov for en  anderledes god studie computer, som du kan skrive de større studieopgaver på, så er en lidt større skærm at foretrække.


Du bør også spørge dig selv, hvornår du bruger computeren mest i forbindelse med studiet. Har du brug for en bærbar studiecomputer, som du kan slæbe med til forelæsninger og studiegrupper samtidig med, at den er fast inventar derhjemme, bør du uden tvivl overveje en studie bærbar med en mindre skærm, da den vejer mindre.

Tager du derimod noter i hånden, når du er til forelæsninger og skriver dem rent, når du kommer hjem, kan du som udgangspunkt godt slække på batterilevetiden og samtidig gå op i skærmstørrelse på din fremtidige studiecomputer.


For de fleste studerende er computeren ikke kun et arbejdsredskab, men i højere grad en trofast følgesvend, der forbindes med Netflix, Sociale Medier og afslapning. Når du er på jagt efter den bedste, men en billig studiecomputer, bør du derfor gå efter en studiecomputer, der holder længe. Du bør gå efter en computer, hvor du ikke behøver at tænke på, at du skal investere i en ny, året efter du har købt den.


Alle vores bærbare computere har på forhånd installeret automatisk backupservice og Office 365. Så er du både sikret, at studieopgaverne og noter ikke går tabt, og du har samtidig alle de nødvendige værktøjer til skolebrug. Med en computer fra Duka får du den bedste løsning til dit studie og en billig studie pc. Så hvorfor ikke gå på opdagelse i udvalget af bærbare computere, der er skræddersyede til netop studiestart?

Automatisk backup
Slip for besværet og få backup

Hver halve time køres der automatisk backup af udvalgte brugermapper på din computer via vores unikke Cloud-løsning. Hos os er du altid sikker på, at dine data er gemt forsvarligt.

Vi tager backup af dedikerede brugermapper op til 20 GB, men hvad betyder dedikerede brugermapper egentlig? Det er udvalgte mapper, som eksisterer på din computer, når du tænder den første gang. Vi tager backup af alt indhold i følgende mapper på din computer Skrivebord, Billeder, Dokumenter, Videoer, Musik og Overførsler, så du slipper for det – velbekomme.

Anti-Virus beskyttelse
Brugt af mere end 500 millioner brugere er Bitdefender det mest prisvindende på markedet.

Bitdefender sikrer hver dag mere end 500 millioner brugere tryghed og sikkerhed, når de bruger deres computer.  Uanset om du har en Mac eller PC er det nødvendigt med et sikkerhedsprodukt, der holder på dine data, og ikke forringer din computers ydeevne. Bitdefender er i flere internationale tests bedømt som det bedste antivirusprogram på markedet. Både når det gælder sikkerhed og ydeevne. Du kan derfor vælge Bitdefender som det antivirus-program, der kan tage sig af din computers sikkerhed. 

Automatisk opdatering
Slip for uundgåelige opdateringer – det tager klarer dukaPRO helt automatisk.

Du slipper for at tænke på opdateringer med dukaPRO. Vi tester de nyeste opdateringer af Windows 10, Adobe Flash Player og Java, inden de automatisk opdateres på din computer.

Ubegrænset IT-support
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, hvis det driller.

Med 8 års erfaring og mere end 35.000 kunder har vi oparbejdet en solid erfaring inden for computerhjælp. Med dukaPROer der altid en, der tager telefonen, hvis computeren driller. Hvis ikke vi kan finde frem til en løsning over telefonen, så har vi mulighed for at fjernstyre computeren, mens du følger med.

Ny computer hvert 3. år
Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny hvert 3. år.

Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny computer hvert 3. år. Det betyder, at du slipper for at skulle tænke på en computeren, der ikke længere følger tidens standarder. Når de 3 år er gået, beder vi dig sende den gamle retur, og vi sender dig en en helt ny computer med alle dine filer, som du kender det.

Læs mere om vores services

For it-brugere som mig er det trygt at have mulighed for service, hvis der skulle opstå problemer. Man får en rigtig god behandling, når man kontakter DUKA. Og det virker! Hele tiden. - Jørn

Jeg har brugt Duka i mange år. Der er altid en fantastisk god service, hvis man har problemer. Jeg vil til enhver tid anbefale Duka til andre, som er bange for at få gjort noget forkert. - Inger

Jeg er meget glad for den gode service, jeg får, når jeg ringer og har problemer. Tak for at I altid får mig til at føle, at det ikke er min skyld, når det driller mig. - Dagny

Altid hjælp at få, hvis man har behov for det. Kan helt sikkert anbefales, også fordi vi ikke behøver at tænke på sikkerhedsprogrammer og kopiering og vedligehold af systemet. - Viggo

Hos Duka kan jeg stille mine spørgsmål og bliver forstået og vejledt - og kommer videre. - Knud

Jeg er meget tilfreds med Duka. Gode produkter og dygtige medarbejdere. Jeg har anbefalet Duka til venner og bekendte. Jeg vil fortsætte med at handle hos Duka. - Mette

Jeg har været kunde hos DUKA i fem år og lært meget pga. deres super gode system og altid hjælper de med godt humør. Kan anbefales til alle. Prøv det - Duka er sagen! - Erik Johan

De er altid behjælpelig, hvis der er noget man ikke kan finde ud af. Altid venlige og imødekommende, og har stor tålmodighed. De kan indstille computeren på langdistance - alletiders! - Kirsten

Er virkelig glad for den service Duka giver. Skal computeren sendes til rep. er den lynhurtigt tilbage. OG mine sønner er henrykte over, at de er fri for at hjælpe mig - så TAK TAK TAK - Tove

Computerløsninger med dukaPRO


dukaPRO – perfekt studie bærbar og service

Du har måske hørt om leasing-konceptet i forbindelse med biler? Det smarte ved konceptet er, at det giver enorm frihed og skaber tryghed. Konceptet er det samme med dukaPRO. Vi har dog byttet bilerne ud med de bedste computere til studie og sikrer dig, at du altid har det nyeste hardware, samtidig med at sikkerheden er i top.


Vi har på forhånd installeret Office 365, egen udviklet backup-service, Kaspersky Anti-Virus og meget mere på din studiecomputer. Det betyder bl.a., at du ikke selv skal tænke på backup af dine opgaver. Det tager vi os af.

Du er ligeledes sikret, hvis din computer skulle blive inficeret af malware eller andet skidt.

Som noget ekstra, bliver du automatisk tilknyttet vores it-support, som du frit kan ringe til, hvis computeren driller.


Kort sagt, så slipper du med dukaPRO for at tage stilling til, hvilken backup-løsning der er den bedste, du slipper for at vælge mellem hundredvis af antivirus løsninger og samtidig at skulle overskue de utallige opdateringer, din studiecomputer kræver.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke programmer opdateres automatisk via Duka?

Vi opdaterer automatisk de tredjepartsprogrammer, der var installeret på forhånd, da du modtog den. For en god ordens skyld får du her listen med de programmer, vi automatisk opdaterer:

 • Java
 • Adobe Reader
 • Adobe Flash
 • Skype
 • Teamviewer
 • VLC
 • Office 365
 • Google Chrome

Husk, at vi ikke automatisk opdaterer de programmer, du måtte have installeret, efter du modtog computeren.

Hvor ofte laver I backup af mine filer?

Vi laver backup af alle dine brugermapper hver halve time, når du har en dukaPRO serviceordning. Husk – computeren skal være koblet til internettet, ellers fungerer din backupløsning ikke.

Hvad er dukaPRO?

dukaPRO er den perfekte service til dig, som ikke gider bekymre dig om IT. Med dukaPRO har du mulighed for at sammensætte en pakke efter dine behov. Du har med dukaPRO adgang til flere services som:

 • Automatiske opdateringer
 • Automatisk Backup 20 GB
 • Antivirusprogram
 • Personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport

Du kan vælge at få dukaPRO installeret på din nuværende computer, eller du kan vælge dukaPRO med en computer, hvor du også får en lækker HP-computer med Microsoft Windows 10 med i købet.

Hvorfor skal jeg købe dukaPRO?

Med dukaPRO får du en løsning, hvor du ikke behøver at bekymre dig om alt det kedelige ved IT. dukaPRO er én samlet løsning, hvor du kan få al din IT-support et sted. Med dukaPRO kan du ’tech it easy’.

Er der binding på mit dukaPRO abonnement?

Ingen binding = Ingen bekymringer.
Der er ingen binding på dukaPRO services. Du har til hver en tid mulighed for at opsige dit abonnement. Abonnementet vil blot løbe til udgangen af indeværende måned.

Se flere spørgsmål og svar


En god og stabil studiecomputer er…


Når du starter på en uddannelse, er det vigtigt med en studie PC, som kan få dig trygt, effektivt og sikkert gennem dit studie. Det kan være svært at finde den bedste studiecomputer, og markedet for studie Pc’er kan være en jungle, hvor den bedste ikke længere blot nødvendigvis er den dyreste. Med hvad skal der til, for at din kommende studiecomputer opfylder de nødvendige og ønskede krav?

Lille og let i et lækkert og stilfuldt design


De fleste unge studerende enten cykler eller går på vej til deres skole, ungdomsuddannelse eller universitetsuddannelse, og uanset om studiecomputeren skal fragtes langt eller kort, gør særligt computerens vægt og størrelse en stor forskel for komforten. Derfor foretrækker de fleste en computer, som hverken er stor eller tung og dermed er nemt at have med på farten.


Den bedste studie Pc har en kompakt skærmstørrelse, som sikrer at din studiecomputer er nemt at tage under armen og pakke i din studietaske, uden at du behøver at have en ekstra taske til bøger, skriveredskaber, frokost osv. Vi anbefaler typisk, at din studie bærbar er omkring 13,3-14”, da du med en studiecomputer i disse størrelser stadig har en god skærm, som ikke tvinger dig til at knibe øjnene, når du skal læse og tage noter. Kan du en gang imellem have brug for, at din studiecomputer har en større skærm, eksempelvis til gruppearbejde, præsentationer og lignende, kan du vælge en model, som kan tilsluttes en ekstern skærm gennem et HDMI-kabel.


For de fleste skal en studiecomputer dog ikke kun være praktisk. Et stilfuldt og lækkert design kan være et næsten lige så vigtigt element for mange, da der jo naturligvis skal bruges mange timer i fællesskab med de nye studiecomputere. Hos Duka har vi flere studiecomputere, du kan vælge mellem, som alle er udvalgt både ud fra de rette specifikationer og et flot design.

Hurtig til at starte


Det er efterhånden de færreste arbejdspladser, der lader de ansatte arbejde på langsomme computere, da en computer med en god hastighed ikke kun formindsker en lang række frustrationer, men også sikrer et hurtigere og mere effektivt arbejde. Som studerende skal du heller ikke snydes for en computer, der er nem, hurtig og effektiv at arbejde på, og derfor er det også vigtigt, at du overvejer hastigheden, når du skal vælge din nye studiecomputer. Hos Duka vil vi ikke risikere, at du skal sidde frustreret til en forelæsning og gå glip af vigtig notetagen, guides eller lignende, fordi din computer er for langsom til at starte. Derfor har alle vores studiecomputere eksempelvis SSD-harddiske. Da disse ikke tager lige så lang tid om at indlæse som gammeldags HDD-diske, er du med en SSD sikret en hurtig opstart.

Med automatisk backup og opdateringer


Som studerende er du ekstremt afhængig af din computer. Du har sikkert, ligesom os, hørt skrækhistorierne om ulykkelige studerende, der, efter en spildt kop kaffe eller et teknisk uheld, har mistet alle deres noter lige inden en vigtig eksamen. Der er heldigvis en nem og simpel måde hvorpå, du kan undgå dette. Med dukaPRO får du nemlig altid automatiske opdateringer og backup af alle dine vigtige filer.

Med anti-virus beskyttelse og ubegrænset IT-support


De fleste studiecomputere bliver ofte transporteret rundt, bragt med de studerende på farten og dermed også ofte koblet på en lang række forskellige offentlige wi-fi netværk og hotspots. Disse udgør en ekstra udfordring for din studiecomputer, som kan være ekstra udsat for eksempelvis en computervirus. Med dukaPRO har vi derfor sikret, at du har en effektiv anti-virus beskyttelse, som sikrer, at din studiecomputers vigtige noter, dokumenter og personlige billeder er trygt beskyttede. Dertil har vi naturligvis ubegrænset IT-support, skulle du alligevel få en anden type problemer.


Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service