77 34 18 18

Godt tilbud til dig på en løsning, der gør din computer nem og tryg at bruge.


Spar 40 kr. hver måned på vores PC-løsning ZEN


ZEN er en løsning, der via et link nemt kan installeres på både din nuværende eller nye computer.  • ZEN gør din computer brugervenlig og let og trygt at bruge.

  • ZEN gør det enkelt for dig at organisere de ting, som du har på computeren. Derfor bliver det også nemmere for dig at finde det, du skal bruge.

  • ZEN er lavet med ikoner, som du måske genkender fra din smartphone og tablet. Derfor er det også nemt at komme i gang med at bruge.


BESTIL ZEN for KUN 29 kr./md.


Bliv en del af Danmarks gladeste kunder


Vi sidder klar til at hjælpe dig.


Er du i tvivl om ZEN er noget for dig, eller mangler du hjælp til at bestille computeren?
Så tøv ikke med at ringe til Kim eller en af hans kollegaer på 77 34 18 19.


- Vi er her for at hjælpe dig.


Du kan også indtaste dit nummer her, så ringer vi dig op.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.Det er gratis og uforpligtende at ringe til os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe bliver jeg bundet til abonnementet?

Med ZEN by Duka bliver du ikke bundet overhovedet.

Ønsker du at opsige dit ZEN abonnement hos Duka, vil du blot miste adgang til programmet ved månedens udgang.

Hvad sker der efter jeg har bestilt ZEN?

Når du bestiller ZEN vil du få tilsendt en e-mail, som forklarer hvordan du kan downloade og installere ZEN. Herfra følger du bare instruktionerne, og så vil du have ZEN på din computer.

Hvad er forskellen på at have ZEN, og ikke have ZEN på min computer?

Med ZEN vil du opleve, at din computer blive mere overskuelig og let at bruge. Vi har haft brugervenlighed i fokus, da vi lavede ZEN, og derfor vil du kunne genkende designet på ZEN fra din mobiltelefon eller tablet.

Kræver det at jeg kan finde rundt i min computer, for at bruge ZEN?

Det smarte ved ZEN er, at det bliver meget lettere og mere overskueligt at finde rundt på din computer. Derfor kræver programmet ikke, at du finde alt på din computer. Med ZEN får en søgefunktion, der kan hjælpe dig med at finde din filer og dokumenter, programmer og andet på computeren.

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil have en ny computer?

ZEN er ikke bundet til en specifik computer. Derfor kan du altid få det installeret det igen, hvis du anskaffer dig en ny computer.

Du kan ringe ind på 77 34 18 19, og så kan vi hjælpe dig med at finde en computer som passer til lige præcis dig.

Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har en computer?

ZEN er ikke knyttet til købet af ny computer. Det er et program, som kan købes helt separat fra nogle andre produkter. Med andre ord køber du kun programmet, og intet andet.

Dette betyder også at programmet ikke et knyttet til en specifik computer. Så skulle du skifte computer senere hen, kan du nemt få ZEN installeret på din nye maskine også.

Hvordan installere man ZEN?

Når du bestiller ZEN vil du modtage en e-mail, med instruktioner på hvordan du installerer ZEN og let kommer i gang med at bruge det.

Har du brug for hjælp til at installere ZEN, eller du bare vil have en hurtig gennemgang af programmet med en af vores medarbejdere, så kan du tilkøbe en startpakke. Med startpakken sætter vi dig godt i gang med brugen af ZEN.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service