Trustpilot
77 34 18 18


Danmarks bedste mobilabonnement


Med dukaTALE får du markedets bedste mobilabonnement, der passer til netop dit behov.Vælg et Bedst i Test mobilabonnement


To år i træk har dukaTALE 10 GB vundet bedst-i-test af Forbrugerrådet TÆNK. Det skyldes ikke kun prisen på 99 kr./md., men også at abonnementets indhold frit kan benyttes i hele EU. Hvis 10 GB ikke er nok til dig, kan du frit vælge mellem vores to andre abonnementer med 20 eller 50 GB – som selvfølgelig også kan benyttes i hele EU.


Udover at være kåret til at være det bedste mobilabonnement i Danmark, bliver dukaTALE også anbefalet af blandt andre sammenligningshjemmesiderne mobilabonnement.dk, mobilabonnementpriser.dk og samlino.dk. Du kan læse mere om at sammenligne mobilabonnementer her.


Vi arbejder hver dag på, at dukaTALE forbliver Danmarks bedste mobilselskab. Med dukaTALE får du ikke blot Danmarks bedste mobilabonnement, men også Danmarks bedste kundeservice.Find det bedste mobilabonnement til dine behov


Når du skal finde det bedste mobilabonnement til dit behov, er det vigtigt at overveje, hvad dit behov egentlig er. Med dukaTALE er det gjort nemt at finde det mobilabonnement, der passer bedst til dig - du skal blot finde ud af, hvor meget data du bruger. Du kan vælge mellem 10, 20 eller 50 GB, mens der i alle abonnementer er fri tale, SMS/MMS – alt sammen kan frit benyttes i hele EU. Du skal derfor hverken bekymre dig om, hvor meget eller hvorfra du kontakter din familie eller venner.


Med dukaTALE kan du også nemt følge med i dit forbrug på din selvbetjeningside. Herfra kan du se, hvor meget data du har brugt, hvor lang tid du har talt i telefon og hvor mange SMS’er og MMS’er du har afsendt. Hvis du ud fra din forbrugsoversigt kan se, at dit abonnement ikke passer dit behov, kan du altid ændre det, så du har det bedste mobilabonnement til dit behov.


EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Ingen binding eller gebyrer

Hos duka er der ingen binding eller oprettelsesgebyrer.

Nordens bedste netværk

Hos Duka vil du altid have hurtigt internet i hele DK

Nordens bedste mobilnetværk


dukaTALE benytter sig af TT-netværket (Telia/Telenor Mobilnetværk), der er kendt som et af de bedste mobilnetværk i Norden. Som dukaTALE-kunde vil du opleve Nordens bedste 4G netværk med den bedste dækning i hele Danmark.


Hvis du tager på ferie i EU, vil du stadig have den bedste forbindelse. TT-netværket har nemlig samarbejdsaftaler med alle de store selskaber i hele EU, så uanset hvor du befinder dig, vil du have den bedste mobildækning.

Vi klarer det praktiske


Du kan sagtens beholde dit nuværende nummer, når du bestiller et mobilabonnement fra dukaTALE. Vi sørger også for at opsige dit abonnement ved din nuværende udbyder og sørger for, at din nummerflytning går så nemt og hurtigt, den kan.


Samtidigt sender vi dig selvfølgelig et nyt simkort helt kvit og frit. Det eneste, du skal gøre, er at finde det bedste dukaTALE mobilabonnement til dit behov – så klarer vi resten for dig.


Danmarks bedste kundeservice


Én af grundene til at dukaTALE kan kalde sig for Danmarks bedste mobilabonnement, er, at Duka har Danmarks bedste kundeservice. Bag telefonen vil du blive mødt med at smil af personer med stor erfaring indenfor IT og mobil.


Vi hjælper dig ikke kun med spørgsmål eller udfordringer med dit abonnement. Vi hjælper dig også gerne med tekniske problemer eller udfordringer på din telefon. Du vil heller ikke opleve at skulle vente i uendeligheder for at komme i kontakt med os. Vi bestræber os på at besvare dit opkald ,så snart du ringer, og vi ønsker at klare alle opgaver i første kald.


Hvis du oplever problemer med dit abonnement eller har spørgsmål til vores produkter, kan du kontakte os på tlf. 77 34 18 18 eller klikke her. Vores åbningstider er følgende:


Hverdage: 09.00 - 20.00
Lørdage 09.00 - 15.00

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst!

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • 10 GB data
 • Fri tale & SMS/MMS
 • Al din data kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • 20 GB data
 • Fri tale & SMS/MMS
 • Al din data kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

 • 50 GB data
 • Fri tale & SMS/MMS
 • Al din data kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

{{ errors.first('move-number-mobile-current-phone-company') }}
{{ errors.first('move-number-mobile-phone-number-to-move') }}
Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Vi anbefaler dig at vælge ”hurtigst muligt efter binding”. Hvis du vælger en dato, vil denne dato ikke tage højde for evt. binding ved din nuværende udbyder.
Registrer nummer hos 118?
Vælg om du ønsker dine oplysninger som navn, adresse og telefonnummer registreret på 118.dk. Ønsker du kun dele af disse oplysninger registreret på 118.dk, bedes du kontakte vores kundeservice.

Nyt nummer

Registrer nummer hos 118?
Vælg om du ønsker dine oplysninger som navn, adresse og telefonnummer registreret på 118.dk. Ønsker du kun dele af disse oplysninger registreret på 118.dk, bedes du kontakte vores kundeservice.
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }}{{ line.price }}kr./md.

At betale nu{{ totalNow }}

Herefter{{ totalMonthly }} kr./md.

Ingen binding, ingen gebyrer

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service