77 34 18 18


Danmarks bedste mobilabonnement


Med dukaTALE får du markedets bedste mobilabonnement, der passer til netop dit behov.


Ingen binding, ingen gebyrer


Nordens stærkeste netværk


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.Få 1000 GB på lynhurtigt 5G netværk!


Kan du bare ikke få nok data?
Med dukaTALE 1000 GB møder du aldrig muren, når det kommer til mobiltelefoni. Udover (næsten) uendelige mængder data, får du lynhurtigt internet, som er 5G klar - allerede nu i de største byer i Danmark.
Så er du klar til streame, surfe & alt det andet.

Bestil dukaTALE 1000 GB


Vælg et Bedst i Test mobilabonnement

To år i træk har dukaTALE 20 GB vundet bedst-i-test. Det skyldes ikke kun prisen på 99 kr./md., men også at abonnementets indhold frit kan benyttes i hele EU. Hvis 20 GB ikke er nok til dig, kan du frit vælge mellem vores to andre abonnementer med 25 eller 60 GB – som selvfølgelig også kan benyttes i hele EU.


Udover at være kåret til at være det bedste mobilabonnement i Danmark, bliver dukaTALE også anbefalet af blandt andre sammenligningshjemmesiderne mobilabonnement.dk, mobilabonnementpriser.dk og samlino.dk. Du kan læse mere om at sammenligne mobilabonnementer her.


Vi arbejder hver dag på, at dukaTALE forbliver Danmarks bedste mobilselskab. Med dukaTALE får du ikke blot Danmarks bedste mobilabonnement, men også Danmarks bedste kundeservice.Find det bedste mobilabonnement til dine behov


Når du skal finde det bedste mobilabonnement til dit behov, er det vigtigt at overveje, hvad dit behov egentlig er. Med dukaTALE er det gjort nemt at finde det mobilabonnement, der passer bedst til dig - du skal blot finde ud af, hvor meget data du bruger. Du kan vælge mellem 20, 25 eller 60 GB, mens der i alle abonnementer er fri tale, SMS/MMS – alt sammen kan frit benyttes i hele EU. Du skal derfor hverken bekymre dig om, hvor meget eller hvorfra du kontakter din familie eller venner.


Med dukaTALE kan du også nemt følge med i dit forbrug på din selvbetjeningside. Herfra kan du se, hvor meget data du har brugt, hvor lang tid du har talt i telefon og hvor mange SMS’er og MMS’er du har afsendt. Hvis du ud fra din forbrugsoversigt kan se, at dit abonnement ikke passer dit behov, kan du altid ændre det, så du har det bedste mobilabonnement til dit behov.


EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Ingen binding eller gebyrer

Hos duka er der ingen binding eller oprettelsesgebyrer.

Nordens bedste netværk

Hos Duka vil du altid have hurtigt internet i hele DK

Nordens bedste mobilnetværk


dukaTALE benytter sig af TT-netværket (Telia/Telenor Mobilnetværk), der er kendt som et af de bedste mobilnetværk i Norden. Som dukaTALE-kunde vil du opleve Nordens bedste 4G netværk med den bedste dækning i hele Danmark.


Hvis du tager på ferie i EU, vil du stadig have den bedste forbindelse. TT-netværket har nemlig samarbejdsaftaler med alle de store selskaber i hele EU, så uanset hvor du befinder dig, vil du have den bedste mobildækning.

Vi klarer det praktiske


Du kan sagtens beholde dit nuværende nummer, når du bestiller et mobilabonnement fra dukaTALE. Vi sørger også for at opsige dit abonnement ved din nuværende udbyder og sørger for, at din nummerflytning går så nemt og hurtigt, den kan.


Samtidigt sender vi dig selvfølgelig et nyt simkort helt kvit og frit. Det eneste, du skal gøre, er at finde det bedste dukaTALE mobilabonnement til dit behov – så klarer vi resten for dig.


Danmarks bedste kundeservice


Én af grundene til at dukaTALE kan kalde sig for Danmarks bedste mobilabonnement, er, at Duka har Danmarks bedste kundeservice. Bag telefonen vil du blive mødt med at smil af personer med stor erfaring indenfor IT og mobil.


Vi hjælper dig ikke kun med spørgsmål eller udfordringer med dit abonnement. Vi hjælper dig også gerne med tekniske problemer eller udfordringer på din telefon. Du vil heller ikke opleve at skulle vente i uendeligheder for at komme i kontakt med os. Vi bestræber os på at besvare dit opkald ,så snart du ringer, og vi ønsker at klare alle opgaver i første kald.


Hvis du oplever problemer med dit abonnement eller har spørgsmål til vores produkter, kan du kontakte os på tlf. 77 34 18 18 eller klikke her. Vores åbningstider er følgende:


Hverdage: 09.00 - 20.00
Lørdage 09.00 - 15.00

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 18, så hjælper vi dig videre!

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Ønsker du at ændre dit abonnement ringer du blot til os på tlf. 77 34 18 18, så klarer vi det for dig.

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. I dukaTALE abonnementer er følgende lande inkluderet:

AlbanienItalienPortugal (Inkl. Azorerne & Madeira)
AndorraJerseyReunion
BelgienKosovoRumænien
BosnienKroatienSaint Barthelemy
BulgarienLa DésiradeSaint Martin
Cypern (Græske del)Les SaintesSan Marino
EstlandLetlandSchweiz
FinlandLiechtensteinSerbien
FrankrigLitauenSlovakiet
Fransk GuianaLuxembourgSlovenien
FærøerneMakedonienSpanien (Inkl. Kanarieøerne)
GibraltarMaltaStorbritannien
GrækenlandMarie-GalanteSverige
GuadeloupeMartiniqueTjekkiet
GuernseyMayotteTyskland
HollandMonacoUngarn
IrlandMontenegroØstrig
IslandNorgeÅlandsøerne
Isle of ManPolen
Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service