Trustpilot
+45 77 34 18 18

dukaTALE – Mobilabonnementer til alle

Med dukaTALE’s testvindende mobilabonnementer er du dækket i hele EU, med fri tale og op til 50 GB data.

KUN 99 kr./md.

Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Testvindende mobilabonnement


dukaTALE har to år i træk vundet Bedst-i-test hos Forbrugerrådet TÆNK. Med vores testvindende mobilabonnement får du fri tale, fri sms/mms og 10 GB data i hele EU til kun 99 kr./md. Du får alt, hvad du skal bruge, til Danmarks bedste pris.


Foruden Forbrugerrådet TÆNK er dukaTALE også anbefalet af en række sammenligningshjemmesider som mobilabonnement.dk og mobilabonnementpriser.dk.


Vi arbejder hver dag på at forbedre vores mobilabonnementer, så vi fortsat kan være med i toppen af det danske mobilmarked. Vores mission er glade og tilfredse kunder. Med duka til kan du få Danmarks bedste mobilselskab som din udbyder. 

Mobilabonnementer til alle behov


dukaTALE favner bredt. Vores mobilabonnementer dækker alle behov, så ligegyldigt hvad du vælger, kan du altid være sikker på, at du er dækket ind. Med et billigt mobilabonnement fra dukaTALE har du mulighed for at vælge lige præcis, hvad der passer bedst til dig.


Har du det helt store dataforbrug, så kan du få hvad der svarer til fri data, nemlig helt op til 50 GB data, som kan bruges i alle EU's medlemslande samt Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. Snakker du meget i telefon? Bare rolig vi tilbyder fri tale på de fleste af vores mobilabonnementer. Du får fri tale på dit mobilabonnement fra 99 kr./md.


Behovet til de små kan også opfyldes med dukaTALE Mini hvor du for kun 59 kr./md. får 5 timers tale, fri sms/mms og 5 GB data og 2 mdr. gratis Fairytell. Med markedets skarpeste priser, kan du trygt samle alle familiens mobilabonnementer hos dukaTALE.

Beskrivelse

Intet oprettelsesgebyr

Du har nok flere gange oplevet, at der på din regning optræder uforståelige gebyrer. Med dukaTALE finder du ingen mærkelige gebyrer, såsom transaktionsgebyr, opsigelsesgebyr eller oprettelsesgebyr! Det betyder, at din næste regning er nem og ligetil at forstå, uden ubehagelige overraskelser.Ingen bindingsperiode

Hos os har du ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan opsige abonnementet og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan det til enhver tid gøres til månedens udgang.

Udlandstakster

Vi har gjort det nemt at forstå prisen for dit abonnement. Alt tale til numre i EU samt de 6 inkluderede lande er indeholdt i abonnementet. Det samme gælder for kald du foretager når du opholder dig i disse lande. Ringer du til numre uden for disse lande, eller fra et land der ikke er omfattet af abonnementet, kan taksten findes her

Det samme gælder SMS og MMS. 

Data kan ligeledes benyttes i alle inkluderede lande.

Lande der er inkluderet er: EU's medlemslande samt, Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. 

Læs mere om roaming i EU her

Dækning

4G-forbindelsen har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s - det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Uden for 4G dækning vil der opleves en lavere hastighed. Bemærk, at det ikke er alle mobiltelefoner, der understøtter 4G, og du derfor kan opleve en lavere hastighed. Der er også områder i Danmark, som ikke er dækket af 4G dækning. DukaTALE benytter Telia/Telenors mobilnetværk og benytter dermed de samme master som Telia, CallMe, Telenor, CBB m.fl. 

Se hvordan dækningen er hos dig her.  

Du kan desuden se aktuelle driftsinformationer i Danmark her

Betaling og regningsperiode

Hvordan foregår betaling?

Når du første gang bestiller dukaTALE, foregår betalingen via betalingskort. Du har efterfølgende mulighed for at ændre betaling af din mobilregning til:

 • Girokort - som du kan tilmelde Betalingsservice eller betale på netbank eller i banken.

Hvis du ikke foretager nogen ændringer, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Du kan ændre betalingsform ved at kontakte Kundeservice på 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 - 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 - 15.00. 

 

Regningsperiode

Når du modtager din første regning, kan perioden være ”skæv”, fordi den ikke indeholder en hel månedsperiode. Perioden fremgår af regningen.

Herefter betaler du kvartalsvist efter kalenderårets kvartaler. Hver regning dækker abonnement for de næste tre måneder + forbrug fra den forudgående periode. 

Data i udlandet

Du kan benytte dit dataindhold i alle følgende lande:

Belgien Malta
Bulgarien Norge
Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del) Polen
Danmark Portugal (inkl. Azorerne og Madeira)
Estland Rumænien
Finland San Marino 
Frankrig (inkl. Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion) Schweitz
Færøerne Slovakiet
Grækenland Slovenien
Holland Spanien (inkl. Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla)
Irland Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey)
Island Sverige 
Italien Tjekkiet
Kroatien Tyskland
Letland Ungarn
Liechtenstein Vatikanet
Litauen Østrig
Luxembourg  
Vilkår

Klik på linket nedenfor og læs vores vilkår for kunder med dukaTALE

Læs mere

Et mobilabonnement med mange fordele


Med dukaTALE får du masser af unikke fordele. duka er et mobilselskab i konstant udvikling og det skal vores telefonabonnementer også afspejle. Vi sigter efter at tilbyde fordele, der dækker alle behov, som ingen andre kan være med på. Her kan du læse mere om fordelene ved et dukaTALE abonnement:


✔ Nordens bedste 4G-netværk


Med dukaTALE bliver du en del af Nordens bedste 4G-netværk. Med den samlede dækning fra Telia/Telenors mastnetværk (TT-netværket) er du sikker på at have forbindelse, ligegyldigt hvor i Danmark, du er. TT-netværket dækker 97 % af danskerne med 4G-netværk og 99 % med 3G-netværk. Selvom I er mange på samme mast, vil du sjældent opleve dårlig dækning.  TT-netværket har nemlig så stor en båndbredde, at den tillader mange brugere at være på samtidig, uden at det påvirker dækningen hos den enkelte. 


TT-netværket gør dukaTALE til én af de mobilabonnementer med den bedste dækning i hele Norden.
Tjek dækningen hos dig her. 


✔ Mobilabonnement med unikke EU fordele


dukaTALE tilbyder unikke EU-fordele. Med alle vores mobilabonnementer har du mulighed for fri roaming i hele EU. Du får nemlig al din data med i EU – så skal du ikke være bange for at løbe tør på ferien. Udover at du får al din data med, på rejsen, har dukaTALE også andre fordele i EU, som få andre mobilselskaber kan matche.


Som det eneste mobilabonnement i Danmark har du med dukaTALE nemlig mulighed for både at ringe til og fra Danmark til andre EU-lande helt uden beregning. Så har du familie eller venner i EU, Norge, Island eller Færøerne, har du altid mulighed for at ringe til dem – helt uden det koster ekstra.


Med Telia/Telenors samarbejdspartnere på mobilnetværk igennem EU, er du også sikker på altid at have forbindelse, når du rejser uden for landets grænser.


✔ Danmarks bedste kundeservice


Når du skal finde et nyt mobilabonnement, kan god kundeservice betyde meget. Det har vi hos duka – faktisk har vi Danmarks bedste kundeservice, ifølge mange af vores anmeldelser på truspilot.dk.  Hos os kan du altid være sikker på at dine opkald bliver besvaret hurtigt, og dine problemer bliver løst tilfredsstillende.


Vores kundeservice danner rammerne for vores succes, da vores mission er, og altid har været, tilfredse kunder. Vi ønsker at yde den bedste service til alle vores kunder, og går den ekstra meter for, at du føler dig velkommen hos duka.


Vores kundeservice har flere års erfaring med IT-support og mobiltelefoni, og du er derfor altid i kompetente hænder, når du ringer ind.
Se hvad vores kunder synes om duka på truspilot.dk.


✔ Overskuelige vilkår – ingen binding eller gebyrer


Hos duka er gennemsigtighed en værdi, vi vægter meget højt. Som kunde får du ikke ubehagelige overraskelser, som lange regninger eller gebyrer, der stod skrevet med småt. Vi har overskuelige vilkår, så du ved, hvad du går ind til, når du køber et mobilabonnement hos os.


Modsat mange andre selskaber har vi hverken binding eller gebyrer på dukaTALE abonnementer. Andre steder kan du risikere at opleve betalings- og administrationsgebyrer, som hurtigt kan få et mobilabonnement til at blive dyrt. Hos os har vi ingen gebyrer – du kan stole på prisen.


Med et dukaTALE mobilabonnement har du også frihed til at vælge. Hos andres selskaber kan man være tvunget til at vælge en speciel betalingsmetode. Hos os kan du betale på den måde det passer dig, så du kan holde orden i dit regnskab. Vi tilbyder mulighed for automatisk kortbetaling, betalingsservice og girokort – så kan du ”Tech it easy”.


Læs vores vilkår her.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst.

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 10 GB data, der kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 20 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 50 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Husk at vælge dato for flytning
Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Nyt nummer

Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Har du brug for en mobiltelefon?

Nej tak Ja tak
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}/md

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} /md.

Ingen gebyrer, 0 kr. i opstart
Nordens bedste netværk

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service