77 34 18 18

Billig mobiltelefoni med de helt rigtige fordele


dukaTALE giver dig Danmarks billigste mobilabonnement med fri tale i hele EU. Få op til 60 GB data til en af de skarpeste priser på markedet – så behøver du ikke bekymre dig om din mobilregning


Grafik som viser at vi ingen binding eller gebyr har

Ingen binding, ingen gebyrer

Grafik som viser at vi har nordens stærkeste netværk

Nordens stærkeste netværk

Grafik som viser at vi har suveræn kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

Grafik som viser at du kan beholde dit gamle nummer

Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.Mobiltelefoni uden binding og gebyrer


Med billig mobiltelefoni fra dukaTALE, er det ikke kun abonnementet, der er billigt. Hos mange andre teleselskaber risikerer du, at skulle betale dyre oprettelses- eller betalingsgebyrer. Hos dukaTALE er det fuldstændig gratis at oprette sig, og der er ingen betalingsgebyrer at bekymre sig om. Hos duka har du også mulighed for at vælge. Bestiller du mobiltelefoni hos os, har du mulighed for at benytte den betalingsløsning, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem automatisk kortbetaling eller girokort. Derved kan du tilknytte din regning til den konto, du ønsker, og sikre, at du altid har et overblik over dit forbrug. dukaTALE er overskuelig mobiltelefoni til lave priser.


Når du har mobiltelefoni fra dukaTALE, skal du heller ikke være bange for at blive bundet til abonnementet. Vi har nemlig ingen binding på nogle af vores mobilabonnementer.


Husk at du altid har mulighed for at følge med i dine regninger og dit forbrug på Mit duka.
Op til 60 GB mobildata med Duka’s billige mobiltelefoni


dukaTALE tilbyder mobilabonnementer, der passer til dit behov. Med vores abonnementer kan du vælge mellem 20-, 35- og 60 GB data som du kan bruge i hele EU – så har du mulighed for at surfe løs, uden at tænke på merforbrug. Du har altid mulighed for at opgradere din datapakke, hvis du skulle få brug for mere data. dukaTALE sørger for, at du har fleksibiliteten til at bruge mobilen som det passer dig.


Vi er med på Nordens bedste mobilnetværk fra Telia/Telenor, så du er sikker på at få mest muligt ud af din data ligegyldigt, hvor du er. Befinder du dig i andre EU-lande, er du også sikker på at være dækket via vores tætte samarbejde med mange teleselskaber igennem hele EU – Vi sørger for, at du har den bedste dækning, når du rejser i EU.
Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark

Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Bekymringsfri mobiltelefoni


Hos Duka mener vi, at livet er for kort til at bekymre sig om sin mobiltelefoni, nummerflytning eller tekniske problemer. Af netop den årsag har vi gjort dukaTALE så gennemskueligt og bekymringsfrit som muligt.

Få overblik over dit mobiltelefoni


Med mobiltelefoni fra Duka kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over dit forbrug, dine regninger og dine aktive abonnementer. På mit Duka kan du nemlig nemt se dit nuværende og tidligere forbrug, dine aktive abonnementer og følge med i dine regninger, så du nemt og gennemskueligt kan følge med i, hvad der sker med dine abonnementer.


På den måde kan du også sikre dig, at du har det rette abonnement fra Duka eller om vi skal finde en mere passende løsning til dig, uanset om du har brug for mere eller mindre mobiltelefoni.

Rejs i hele EU uden bekymringer


Du har sikkert selv oplevet at modtage en SMS om at alt ens data er opbrugt mens man er på ferie eller kommet hjem til en uventet stor regning for data for dit udlandstelefoni. Det vil du ikke opleve med mobiltelefoni fra Duka. Al mobiltelefoni fra dukaTALE kan nemlig frit benyttes i hele EU, Schweiz, Storbritannien, Norge, Island og Færøerne.


Med et dukaTALE abonnement vil det altså betyde, at du frit kan ringe, skrive SMS/MMS og bruge al din inkluderede data uanset om du er på sommerferie i Grækenland, hyttetur i Norge eller storbyferie i Berlin.

Vi tager os af alt det praktiske


Med dukaTALE er det gjort nemmere end nogensinde før at skifte mobilabonnement. Når du bestiller mobiltelefoni fra Duka, skal du ikke bekymre dig om alt det praktiske - det tager vi os af. Vi opsiger dit abonnement ved din gamle udbyder og sørger selvfølgelig for, at dit nye abonnement først træder i kraft, når dit nummer er blevet flyttet. Vi sender dig samtidigt et nyt simkort i god tid, så du ikke kommer til at stå uden mobilabonnement. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dit nye simkort i din telefon, og du er klar til at bruge dit nye dukaTALE abonnement.


Grafik som viser at du kan beholde dit gamle nummer
Grafik som viser at vi har suveræn kundeservice

Danmarks bedste kundeservice


Vores opgave er at sørge for, at du er glad og tilfreds med din mobiltelefoni. Derfor er vi også glade for, at vi kan kalde vores kundeservice Danmarks bedste. Vi får karakteren 9 eller derover på en skala fra 1-10 af 8 ud af 10 af vores kunder. Det skyldes blandt andet, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig, og vi bestræber os altid på at klare det mens vi har dig i røret.
Om du ringer, chatter eller skriver en mail til os, vil du altid blive mødt med stor imødekommenhed af en vores dygtige mobileksperter. Duka har mere end 10 års erfaring med IT- og mobilsupport, og derfor finder vi altid den bedste løsning til netop dig.


Læs mere om vores kundeservice hér, eller ring til os på 77 34 18 18


Billig og Bedst-i-test mobiltelefoni


Billig mobiltelefoni og kvalitet går ikke altid hånd i hånd – men hos dukaTALE får du begge dele. Udover at dukaTALE er det billigste abonnement med fri tale i hele EU, så er vores abonnementer testvindende. Vi er nemlig kåret til bedst-i-test. Med vores abonnement til kun 99 kr./md. får du fri tale, fri SMS/MMS og 20 GB data i hele EU – det er billig mobiltelefoni med masser af indhold.


Udover at være testet bedst-i-test, er dukaTALE også anbefalet af en række sammenligningssider som mere.mobil.dk, mobilabonnement.dk og mobilabonnementpriser.dk. dukaTALE er til dig, som vil have det bedste, til en lav pris.

Grafik som viser at vi har et prisvindende mobilabonnement

I duka betyder kundernes oplevelse alt. Uden glade kunder, kan vi ikke tilbyde så stærkt et produkt. Med vores 5-stjerner på Trustpilot er det tydeligt, at service er en førsteprioritet. Vores mission er, først og fremmest at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder.


Læs mere om hvad vores kunder synes om os


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 19.

Ellers kan du altid udfylde formularen herunder til en helt uforpligtende snak om at skifte til dukaTALE:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Du kan skifte dit abonnement inde på Mit Duka eller på tlf. 77 34 18 19.

Skift abonnement på Mit Duka

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. Se den fulde liste af lande og vores udlandspriser for telefoni i lande, som ikke er inkluderet her.

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Se liste over alle inkluderede lande

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: