77 34 18 18


Abonnement med fri SMS


Med et mobilabonnement fra dukaTALE får du altid fri SMS og MMS inkluderet.Det betyder, at du frit kan sende så mange SMSer og MMSer, som du har lyst til, hver måned uden at skulle betale pr. SMS eller MMS, du sender. Ud over fri SMS får du naturligvis også fri tale samt enten 20, 35 eller 60 GB fri data, som du kan benytte i Danmark og hele EU uden ekstra omkostninger.


Når vi siger ”fri SMS” hos Duka, mener vi ikke bare, at du kan sende SMSer frit i Danmark, men også i hele EU, Storbritannien, Norge, Schweiz, Island og Færøerne. På den måde kan du frit sende SMSer til danske og europæiske numre, uanset om du befinder dig i Danmark eller rejser inden for Europa.Illustration af data som kan benyttes i EU

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark


Illustration af fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger


Illustration af fri SMS

Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger


Hvorfor vælge et mobilabonnement med fri SMS?


Når du skal vælge dit nye mobilabonnement, opdager du garanteret hurtigt, at langt de fleste abonnementer i Danmark har fri SMS/MMS inkluderet. Det er der flere grunde til. Først og fremmest gør fri SMS det simpelt for kunden at komme gennem en bestillingsproces, fordi det kan være svært at estimere SMS forbrug, som ofte er højt. Af samme grund gør et abonnement med fri SMS det langt nemmere for forbrugeren at overskue månedens samlede udgifter, da abonnementsprisen dermed ikke vil variere alt efter forbrug.


Du kan måske huske, at et mobilabonnement i ”gamle dage” ofte var baseret på forbrug, eller at du måske typisk havde omkring 100 fri SMSer om måneden inkluderet i dit abonnement og skulle betale pr. SMS derefter. Som SMS-forbruget steg, blev disse ekstra regninger ofte meget høje, og i takt med at SMSen blev en integreret del at vores daglige kommunikation, blev det mere normalt at have et abonnement med fri SMS og MMS. En nødvendig udvikling lidt ligesom vi kender den fra bredbåndet, der først var med forbrugsgrænse og nu i langt de fleste tilfælde er helt uden begrænsninger – bortset fra hastigheden.Bør jeg overveje et abonnement uden fri SMS?


Har du et meget lavt forbrug, og sender du kun et par enkelte SMSer om måneden, kan det muligvis være en ulempe for dig at skulle betale for et abonnement med fri SMS. I det tilfælde kan du vælge et forbrugsbaseret abonnement. På den anden side, vil de fleste typisk foretrække et abonnement, hvor de har fuld kontrol over deres månedlige, faste omkostninger i så høj grad, som muligt.


Bør du så overveje et abonnement, hvor der ikke er fri SMS, men du derimod betaler pr. SMS, du sender? Det kan være en god idé at overveje det en ekstra gang og gennemse dit tidligere forbrug for at vurdere, om det kan betale sig for dig. Rigtig mange danskere undervurderer i høj grad hvor mange SMSer, de egentlig sender hver måned. En enkelt samtale over SMS løber for eksempel hurtigt op i et stort antal SMSer. Sender du bare en enkelt SMS om dagen, eller har du en gang imellem længere samtaler over SMS, vil det formentlig ligeledes være en god ide at vælge et abonnement med fri SMS. På den måde slipper du også for at holde øje med - og styr på - det antal SMSer, du sender. Sender du også MMSer indimellem, skal der sjældent mange til, før det kan betale sig for dig at vælge et abonnement, hvor fri SMS og MMS er inkluderet.


Hvad koster det at sende SMSer med dukaTALE?


Når du sender SMSer med et abonnement fra dukaTALE, betaler du ikke pr. SMS, du sender, men derimod indgår dit forbrug af SMSer som en del af dit abonnement. Du kan altså frit sende så mange SMSer, som du har lyst til, uden at betale ekstra. Det kan du fordi, du har fri SMS inkluderet i dit abonnement og derved betaler en fast lav pris om måneden for de SMSer, du sender. Dertil er det altid gratis at modtage SMSer.


Med et abonnement med fri SMS fra dukaTALE betaler du ikke ekstra, hvis du sender SMSer til eller fra udlandet. Dette gælder, så længe du befinder dig inden for EU, Storbritannien, Island, Norge og Færøerne og sender din SMS til danske eller europæiske numre. At du har fri SMS betyder, at alle dine SMSer til Danmark og EU er inkluderet i din månedlige pris, og at du betaler automatisk via dit abonnement, som holdes på det faste lave beløb, uanset hvor mange SMSer, du sender.


Ingen binding, ingen gebyrer


Nordens stærkeste netværk


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Hvad betyder fri SMS?


Når vi siger ”Fri SMS” betyder det, at du frit kan sende alle de SMSer, du vil – helt uden begrænsninger. SMS står for Short Message Service og betegner en kort besked med ren tekst eller humørikoner, som sendes fra en mobiltelefon til en anden. En SMS kan maksimalt indeholde 160 tegn, og har du et mobilabonnement, hvor du ikke har fri SMS inkluderet, vil du betale pr. 160 tegn, du sender. Sender du flere små beskeder på under 160 tegn vil disse betragtes som enkelte SMSer og du vil blive opkrævet pr. besked, du sender.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 19.

Ellers kan du altid udfylde formularen herunder til en helt uforpligtende snak om at skifte til dukaTALE:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Du kan skifte dit abonnement inde på Mit Duka eller på tlf. 77 34 18 19.

Skift abonnement på Mit Duka

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. Se den fulde liste af lande og vores udlandspriser for telefoni i lande, som ikke er inkluderet her.

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Se liste over alle inkluderede lande

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: