Trustpilot
77 34 18 18

dukaTALE Mini - Mobilabonnement til børn

5 timers tale + 5 GB data

Ingen binding, 0. kr. i oprettelse


duka
TALE Mini er mobilabonnementet til børnene eller til dig med det lille forbrug. Med et børneabonnement fra dukaTALE får du et billigt mobilabonnement til de små behov.

Mobilabonnement til børn


dukaTALE Mini er det ideelle børneabonnement til dig der vil spare penge på telefoni. Med Fairytell gratis i 2 mdr. er underholdningen til børnene inkluderet i abonnementet. Vores mobilabonnement giver også de små og forældre mulighed for altid at komme i kontakt med hinanden, når de vil.


Med 5 timers tale og 5 GB data pr./md. er der masser af plads til underholdning på telefonen, og tid til at ringe til familien. Mobilabonnementet til børn giver dig tryghed, når dit barn bruger mobilen.

Få adgang til de bedste børnebøger med Fairytell

Hent Fairytells app, og oplev en eventyrlig verden af bøger for børn under 10 år.
Fairytell er børnenes helt eget bogunivers fyldt med lyt&læs bøger.

Dit barn kan følge med i billedbøgerne, mens bogen bladrer selv og læses højt af gode fortællerstemmer.

Du kan naturligvis også selv læse højt for dit barn eller lytte med på alle de gode historier.

Vi guider dig og dit barn frem til det bedste udvalg og tilbyder alt fra klassikere som Gummi-Tarzan, Karius og Baktus, Snøvsen og Prop og Berta til nyeste børnehits som Peter Pedal, Mimbo Jimbo, Vitello, Sallys far, Brandmand Sam, Thomas Tog og Lasse-Leif.
Lad dit barn trygt gå på opdagelse i vores sjove og eventyrlige univers, hvor små skægge overraskelser venter.

Bogoplevelser skal være sjove og helt i børnehøjde. Det er sådan, børn bliver dygtige og motiverede læsere.

Med Fairytell får du:

Lyt&læs oplevelser, hvor bogen bladrer selv og læses højt af gode fortællerstemmer

Et sjovt og eventyrligt univers, hvor dit barn trygt kan gå på opdagelse

Adgang til 5 enheder på én bruger

Ubegrænset adgang til fantastiske og kendte børnebøger for børn under 10 år

Mulighed for at downloade alle bøger til ferien

Et testvindende mobilabonnement til børn


MeddukaTALE får du ikke kun vores ord på, at det er Danmarks bedste mobilabonnement. Forbrugerrådet Tænk har to år i træk kåret dukaTALE til det bedste mobilabonnement i Danmark. Det skyldes ikke kun, at du får et børneabonnement til kun 59 kr./md., men også de gode vilkår. MeddukaTALE Mini kan du benytte både al din tale, SMS/MMS og data i hele EU uden ekstraomkostninger.


Også sammenligningsider som samlino.dk, abonnementspriser.dk og mobilabonnement.dk fremhæverdukaTALE Mini som blandt det bedste børneabonnement til prisen.

Børneabonnement med nordens bedste dækning


dukaTALE benytter sig af Nordens bedste mobilnetværk, TT-netværket, så du slipper for bekymringer om manglende signal. Netværket dækker hele Danmark, så uanset hvor i landet du befinder dig, kan du regne med at komme i kontakt med dine børn. Skal du I på ferie? Så skal du heller ikke bekymre dig. TT-netværket samarbejder med alle de største udenlandske mobiloperatører, så ligegyldig om du befinder dig i de østrigske alper, den franske riviera eller de joniske øer i Grækenland, kan du altid regne med at have den bedst mulige forbindelse.


Et børne mobilabonnement med mange fordele


⭐ Tilpasset indhold
Med 5 timers tale, fri SMS/MMS og det inkluderede data har dit barn alle muligheder for at udforske mobilen, uden du skal bekymre dig. Det tilpassede indhold til børneabonnementet giver frihed for de små og tryghed for de voksne.


⭐ Tryghed
duka
TALE Mini giver dig og dine børn tryghed. Med vores børneabonnement har du mulighed for at give dine børn udeladt nummer, så hverken de eller deres nummer kan findes på nettet. De små slipper derved for uønskede opkald.


⭐ Forbrugskontrol
Med vores mobilabonnement til børn, kan du bekymringsfrit lade dine børn bruge løs af SMS/MMS, data og tale, uden at bekymre dig. Vi har spærret for indholdstakserede SMS’er og 90-numre, så børnene og din pengepung er sikret, når telefonen bliver brugt.

Skulle de inkluderede 5 GB data blive opbrugt, behøver du ikke at bekymre dig om ekstraregninger eller overforbrug. Med dukaTALE Mini sætter vi blot hastigheden ned, når al data er opbrugt, så regningen ikke løber løbsk.


Du har også mulighed for at vælge en mere omfattende forbrugskontrol, så eventuelle køb igennem børneabonnementet heller ikke er muligt. Du skal blot kontakte os, når abonnementet træder i kraft.


Husk, at du selvfølgelig altid har mulighed for at følge med i dit barns forbrug på ”Mit duka”.

Et mobilabonnement med Danmarks bedste kundeservice

Med karakteren 9 eller 10 ud af 10 fra over 80% af vores kunder, er vi ikke bange for at kalde vores kundeservice for Danmarks bedste.

Vi bestræber os på altid at svare dit opkald med det samme og løse dit problem mens vi har dig i røret. Vi hjælper dig ligegyldig hvad spørgsmålet drejer sig om, og du vil altid blive mødt af en smilende og imødekommende medarbejder.

Fang os alle hverdage mellem 09.00-20.00 og lørdage 09.00-15.00 på:

+45 77 34 18 18

Beskrivelse

Intet oprettelsesgebyr

Du har nok flere gange oplevet, at der på din regning optræder uforståelige gebyrer. Med dukaTALE finder duingen mærkelige gebyrer,såsom transaktionsgebyr, opsigelsesgebyr eller oprettelsesgebyr! Det betyder, at din næste regning er nem og ligetil at forstå, uden ubehagelige overraskelser.Ingen bindingsperiode

Hos os har du ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan opsige abonnementet og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan det til enhver tid gøres til månedens udgang.Udlandstakster

Vi har gjort det nemt at forstå prisen for dit abonnement. Alt tale til numre i EU samt de 6 inkluderede lande er indeholdt i abonnementet. Det samme gælder for kald, du foretager, når du opholder dig i disse lande. Ringer du til numre uden for disse lande eller fra et land, der ikke er omfattet af abonnementet, kan taksten findes her.

Det samme gælder SMS og MMS.

Data kan ligeledes benyttes i alle inkluderede lande.

Lande, der er inkluderet er: EU's medlemslande samt, Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Læs mere om roaming i EUher.

Dækning

4G-forbindelsen har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s - det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Uden for 4G dækning vil der opleves en lavere hastighed. Bemærk, at det ikke er alle mobiltelefoner, der understøtter 4G, og at du derfor kan opleve en lavere hastighed. Der er også områder i Danmark, som ikke har 4G dækning. DukaTALE benytter Telia/Telenors mobilnetværk og benytter dermed de samme master som Telia, CallMe, Telenor, CBB m.fl.

Se, hvordan dækningen er hos dig her.

Du kan desuden se aktuelle driftsinformationer i Danmark her.

Betaling og regningsperiode

Hvordan foregår betaling?

Når du første gang bestiller dukaTALE, foregår betalingen via betalingskort. Du har efterfølgende mulighed for at ændre betaling af din mobilregning til:

  • Girokort - som du kan tilmelde Betalingsservice eller betale på netbank eller i banken.

Hvis du ikke foretager nogen ændringer, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Du kan ændre betalingsform ved at kontakte Kundeservice på 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 - 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 - 15.00.

Regningsperiode

Når du modtager din første regning, kan perioden være ”skæv”, fordi den ikke indeholder en hel månedsperiode. Perioden fremgår af regningen.

Herefter betaler du kvartalsvist efter kalenderårets kvartaler. Hver regning dækker abonnement for de næste tre måneder + forbrug fra den forudgående periode.

Data i udlandet

Du kan benytte dit dataindhold i alle følgende lande:

BelgienMalta
BulgarienNorge
Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del)Polen
DanmarkPortugal(inkl. Azorerne og Madeira)
EstlandRumænien
FinlandSan Marino
Frankrig(inkl. Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion)Schweiz
FærøerneSlovakiet
GrækenlandSlovenien
HollandSpanien(inkl. Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla)
IrlandStorbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey)
IslandSverige
ItalienTjekkiet
KroatienTyskland
LetlandUngarn
LiechtensteinVatikanet
LitauenØstrig
Luxembourg
Vilkår

Klik på linket nedenfor, og læs vores vilkår for kunder med dukaTALE

Læs mere

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst!

dukaTALE 5 GB

  • Fri SMS/MMS i hele EU
  • 5 timers tale i hele EU
  • 5 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
  • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

{{ errors.first('move-number-mobile-current-phone-company') }}
{{ errors.first('move-number-mobile-phone-number-to-move') }}
Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Vi anbefaler dig at vælge ”hurtigst muligt efter binding”. Hvis du vælger en dato, vil denne dato ikke tage højde for evt. binding ved din nuværende udbyder.
Registrer nummer hos 118?
Vælg om du ønsker dine oplysninger som navn, adresse og telefonnummer registreret på 118.dk. Ønsker du kun dele af disse oplysninger registreret på 118.dk, bedes du kontakte vores kundeservice.

Nyt nummer

Registrer nummer hos 118?
Vælg om du ønsker dine oplysninger som navn, adresse og telefonnummer registreret på 118.dk. Ønsker du kun dele af disse oplysninger registreret på 118.dk, bedes du kontakte vores kundeservice.
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }}{{ line.price }}kr./md.

At betale nu{{ totalNow }}

Herefter{{ totalMonthly }} kr./md.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service