Trustpilot
77 34 18 18

Indtast en hjemmeside-adresse


Hvis du kender internet-adressen på den hjemmeside, du ønsker at se, skal du trykke på favoritten Indtast adresse 1. Skriv adressen i feltet, for eksempel kan du skrive www.duka.dk, og tryk på knappen Gå til 2.


Når man har trykket på Vis side, søgt efter en hjemmeside eller skrevet en internetadresse, bliver resultatet vist i en browser. En browser er et program, der bruges til at vise en hjemmeside. Nedenfor ser du et billede af browseren i dukaPC.

Den øverste del er dér, hvor du ser selve hjemmesiden 3. Nederst i browseren ser du en række knapper 4: Hvis du trykker på knappen Tilbage til favoritter, kommer du tilbage til oversigten med favoritter, hvor du også kan søge. Med knappen ”Tilføj” kan du selv gemme en hjemmeside/favorit. Det kan du læse mere om her. Du kan trykke på knappen Hjælp og få en beskrivelse af knappernes funktioner, hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige knapper er til. Har du en printer og ønsker at udskrive den aktuelle hjemmeside, kan du i de fleste tilfælde udskrive siden ved at trykke på Udskriv.


Med knapperne Gør større og Gør mindre kan du zoome (forstørre) på hjemmesiderne. Hvis du synes, at skriften er for lille, kan du gøre den større. Dette påvirker dog ikke en eventuel udskrift. Hvis du trykker på knappen Forrige side, kommer du tilbage til den hjemmeside, du kom fra. Med pilene Op og Ned kan du bladre op og ned på siden for at få vist mere indhold. Hvis du bruger en computer med berøringsfølsom skærm, kan du trykke på knappen Tastatur for at få et tastatur, du kan skrive på, frem på skærmen.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service