77 34 18 18
555x312-dukaNEMT-Ellen.png

Hvad er en seniorvenlig computer?


Med en seniorvenlig computer fra Duka, skal du ikke være computerekspert for at bruge din computer. Glem alt om indviklede programmer, der kan alt muligt, du alligevel ikke har brug for.


I stedet får du en enkel startskærm, der består af moduler, og derfor giver dig et hurtigt overblik over computerens funktioner.


Det bedste af det hele er, at du ikke kan gøre noget forkert med en computer fra Duka, og kommer du i tvivl, så kan du altid ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Seniorvenlig startskærm


Få nem og hurtig adgang til de ting, du bruger allermest på din computer


Glem alt om indviklede computere, der kan alt muligt, som du alligevel ikke har brug for. Vores seniorvenlige PC er udviklet for at sikre dig den bedst mulige oplevelse.


Når du starter din computer fra Duka op, bliver du mødt af en simpel startskærm, der er bygget op af moduler som eksempelvis nyhederne, tekstbehandling og internettet. Hvert modul giver dig adgang til de vigtigste funktioner på en enkel og overskuelig måde.

I dukaPC-programmet finder du alle de nødvendige funktioner opdelt i simple moduler, så alle kan være med.

Se vores udvalg brugervenlige computere


Vi har nøje udvalgt en række kvalitetscomputere, der er nemme at bruge.

Er du i tvivl om det er den rigtige computer til dig?


Udfyld formularen herunder, og lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvad dine behov er. Vi har mere end 12 års erfaring med at finde den helt rigtige computer til vores kunder.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Til alle seniorer i det danske land, vil jeg anbefale at købe computer hos Duka, jeg har meget glæde af min, og deres store hjælp når man ringer derover, ingen spørgsmål er for dumme for dem, og de giver sig tid til en, hvis det ikke var for dem var jeg aldrig kommet i gang. Så tusind tak til Dukas personale. Så seniorer kom igang!
Merete Pedersen

Moduler i den seniorvenlig computer fra Duka


Det første du bliver mødt af, når du starter din computer fra Duka, er en række moduler. Modulerne giver det et nemt overblik over computerens primære funktioner. Du finder blandt andet et modul til e-mail tekstbehandling, regneark, billeder og spil.


Her kan du læse mere om de enkelte moduler:

Nyheder

En computer fra Duka giver dig nyheder fra Jyllands-Posten døgnet rundt. Du kan læse artiklerne i fuld længde og vælge de sektioner, der interesserer dig mest.

Her kan du læse mere om, hvordan du kan finde dine foretrukne nyhedskategorier, og læser dem på skærmen.

Læs guiden her

Internet

Brug e-Boks og netbank

Klik på modulet ”internet”. Herefter vælger du muligheden ”det offentlige” i bjælken til venstre. Nu er E-boks, netbank og borger.dk kun et enkelt klik væk.

Læs mere om internetmodulet og de forskellige hjemmesider i denne guide

Læs guiden her

Brug internet

For at komme på internettet skal du klikke på internetmodulet. Internetmodulet ligger på startsiden, når du tænder din computer.

Her kan du læse om internettets vigtigste grundbegreber og få gode råd til sikkerhed på nettet.

Læs guiden her

Søgning på nettet

Klik på internetmodulet på din computers startside. Herefter klikker du på kategorien ”søgning og opslag”, som gør det nemt for dig at søge på internettet.

Læs hvordan du søger på nettet

Indtaste hjemmesideadresse

Klik på internetmodulet. Hvis du allerede kender internetadressen, så klik på bjælken ”indtast adresse”. Herefter klikker du knappen ”Vis side”. Nu kommer du ind på den ønskede hjemmeside.

Ikke helt med? Læs mere om hjemmeside-adresser og nyttige begreber her.

Læs guiden her

Gemme favoritter

For at gemme en favorit under Egne favoritter skal du gøre det inde i internet-programmet.

Læs guiden her

Email

Brug e-mail

Med en computer fra Duka, får du også adgang til vores unikke e-mailprogram.

Kom godt i gang med at skrive e-mails ved at læse mere her.

Læs mere her

Skriv din første mail

Med en computer fra Duka er det enkelt at skrive e-mails. I mailmodulet finder du din personlige e-mail.

Læs guiden her

Adressebog

Din adressebog er der, du gemmer dine e-mail kontakter. For at skrive e-mails til venner og familie, skal du derfor først have personerne oprettet i adressebogen. Du finder adressebogen i e-mailmodulet.

I denne guide, viser vi, hvordan du nemt og hurtigt opretter personer i din adressebog

Læs guiden her

Læse og besvare e-mails

Du læser og besvarer dine e-mails i e-mail modulet. Åbn modulet. Klik på den e-mail, du vil læse. Når du vil besvare din e-mail, skal du klikke på ”besvar denne e-mail” i bjælken til højre.

I denne guide viser vi dig trin for trin, hvordan du læser og besvarer dine e-mails på din dukaPC computer.

Spil i dukaPC

Computeren fra Duka leveres med flere klassiske computerspil. Du finder både 7-kabale, edderkop, mahjong og andre populære spil. I spilmodulet finder du også hjemmesider med gode spilanbefalinger.

Læs mere om de forskellige spil og hvordan du kommer i gang her.

Læs guiden her

Billedemodul i dukaPC

Klik på billedmodulet. Så kan du se en listen til venstre på skærmen, hvor du kan udvælge billeder fra computeren. Du kan også se billeder fra eksterne medier såsom fra et kameras hukommelseskort.

Læs mere om billedmodulets muligheder her.

Læs guiden her

Tekstbehandlingmodul

Tekstbehandlingsprogrammet i computeren gør det nemt for dig at skrive, redigere og gemme tekstdokumenter. Du kan skifte farve, skrifttype og veksle mellem to skriftstørrelser. Programmet et sat overskueligt op og er nemt at bruge.

Her kan du læse mere om tekstbehandling og redigering.

Læs guiden her

Se hvordan Duka, gør det nemt og enkelt at bruge en computer

Har du spørgsmål? Ring til os på 77 34 18 18


Vælg en Senior PC til dit behov


Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, der ikke er vokset op med teknologi og computere, med at finde rundt i den teknologiske verden. Derfor har vi udviklet en Duka-computer – en PC til seniorer.


Vores mål er at hjælpe ældre og seniorer med at slippe for bekymringerne, både når det gælder antivirus, backup og opdateringer, men også hvis du har en smule svært ved at finde rundt i computerens mange værktøjer.


Er du efterhånden garvet bruger af Windows, og er det sidste ikke et problem, så så har vi andre løsninger, der vil være perfekt til dig. Hvis du er mere ny til computere og har brug for, at det hele bliver gjort lidt mere simpelt, anbefaler vi dukaPLUS eller dukaMINI installeret på din computer fra Duka.


Med begge løsninger har du selvfølgelig altid et sikkerhedsnet hos vores support, da vores kundeservice altid sidder klar til at hjælpe dig med både store såvel som små udfordringer med din computer. Med Duka skal det nemlig være helt slut med at stå alene med dine IT-problemer. Vi hjælper med et smil, og her er ingen dumme spørgsmål. Er du på udkig efter en nem og brugervenlig tablet løsning, så tag et kig på vores 2-1 computere.


Kunne du tænke dig en mobiltelefon med let betjening? Vi har testet os frem til de bedste mobiltelefoner, som du kan finde her. Har du allerede en mobiltelefon, men har brug for et mobilabonnement, så kan du også finde danmarks billigste og bedste mobilabonnement med fri tale hos Duka.Danmarks bedste kundeservice:
Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker


Brugervenlige computere til ældre


Teknologien buldrer derudad, og du synes måske også, at det kan være en udfordring at følge med i, hvad der udvikler sig ved PC, computere, laptops og tablets. Det er lige før, at det kræver en hel uddannelse at finde hoved og hale i de nyeste systemer – og sådan én er det jo langt fra alle, der har. Især for ældre som ikke er vokset op med en computer på værelset, kan det nogle gange være ekstra besværligt at finde en nem og brugervenlig computer, som kan klare alle de praktiske gøremål, som f.eks. at tjekke sine mails, gå på e-boks osv.


Men hvad gør man så, når computeren ikke virker eller gør, som man ønsker? Hvad skal man overveje, når man køber en computer? Og hvordan finder man overhovedet frem til den laptop eller pc, der er den rigtige ud fra ens behov?


Hos Duka synes vi, at det er ærgerligt, at det hele skal være så besværligt. Derfor vil vi gerne hjælpe ældre og seniorer med computere. Vi har udviklet ældrevenlige computerløsninger både til dig, der er vant til at arbejde med Windows 10, og til dig, der er helt ny, når det kommer til computere og IT. Så uanset hvor meget erfaring du har med computere, så finder du en løsning hos Duka, som matcher dine behov.


Synes du, at livet er for kort til at bøvle med IT? Vælg en ældrevenlig computerløsning fra Duka, og lad os guide dig til valget af din nye computer og hjælpe dig, hvis der opstår problemer.


Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: