77 34 18 18


Computer til ældre


Med dukaPC slipper du for besværlige computere - og hjælpen er altid lige ved hånden. Få en nem og brugervenlig bærbar computer med fuld support.


Bestil nu


555x312-dukaNEMT-Ellen.png

Hvordan gør vi det nemt?


dukaPC er til for at gøre det nemt for dig, der ikke tidligere har været vant til at bruge en computer. Med vores egen-udviklede startskærm og tilpassede moduler er det nemt at finde det, du har brug for, på en nem og overskuelig måde.


I samarbejde med vores kunder har vi designet og udviklet en simpel brugerflade og startskærm, som er lige til at gå til. Det bedste af det hele er, at du ikke kan gøre noget forkert, når du brugerdukaPC. Hvis du løber panden mod muren, kan du altid ringe til vores kundeservice, der over telefonen eller via fjernsupport hjælper dig videre.

Specialudviklet brugerflade


Få nem og hurtig adgang til de programmer, du bruger allermest


Glem alt om indviklede styresystemer, der kan alle de ting, man ikke har brug for. dukaPC-programmet er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen, og brugervenlighed er første prioritet. Du skal således ikke være nogen computerekspert for at betjene vores computere med dukaPC-programmet.


Når du starter den ældrevenlige computer op, bliver du mødt af en simpel startskærm, der er bygget op af moduler. Hvert modul giver dig adgang til de vigtigste funktioner på en nem og overskuelig måde. Hvis du gerne vil have adgang til Windows 10, så er det enkelt og lige til.

I dukaPC-programmet finder du alle de nødvendige funktioner opdelt i simple moduler, så alle kan være med.

Se vores brugervenlige computere


Vælg herunder en af vores brugervenlige computere. Vi har nøje udvalgt en række computere, som vi har testet, og som vi er sikre på holder den høje ydeevne i lang tid.

Er du i tvivl om det er den rigtige computer til dig?


Udfyld formularen herunder, og lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvad dine behov er. Vi har mere end 10 års erfaring med at finde den helt rigtige computer til vores kunder. Og vi rammer sjældent forkert.

*Når du udfylder formularen, giver du os lov til at ringe dig op.

Til alle seniorer i det danske land, vil jeg anbefale at købe computer hos Duka, jeg har meget glæde af min, og deres store hjælp når man ringer derover, ingen spørgsmål er for dumme for dem, og de giver sig tid til en, hvis det ikke var for dem var jeg aldrig kommet i gang. Så tusind tak til Dukas personale. Så seniorer kom igang!
Merete Pedersen

dukaPC-moduler


Det første, du vil blive mødt af, når du starter din dukaPC computer til senior, er en række moduler. Modulerne giver dig et nemt og overskueligt overblik over computerens primære funktioner. Du finder bl.a. et E-mailmodul, internetmodul, tekstbehandlingsmodul, billedemodul og filhåndteringsmodul.


Hvis du vil læse mere om hvert modul, kan du læse om dem herunder:

Nyheder med dukaPC

dukaPC giver dig nyheder fra Jyllands-Posten døgnet rundt. Du kan læse artiklerne i fuld længde og vælge de sektioner, der interesserer dig mest.

Her kan du læse mere om, hvordan du bruger dukaPC til at finde dine foretrukne nyhedskategorier, og læser dem på skærmen.

Læs guiden her

Internet med dukaPC

Brug e-Boks og netbank

Klik på modulet ”internet”. Herefter vælger du muligheden ”det offentlige” i bjælken til venstre. Nu er E-boks, netbank og borger.dk kun et enkelt klik væk.

Læs mere om internetmodulet og de forskellige hjemmesider i denne guide

Læs guiden her

Brug internet

For at komme på internettet skal du klikke på internetmodulet. Internetmodulet ligger på startsiden, når du tænder din dukaPC computer.

Her kan du læse om internettets vigtigste grundbegreber og få gode råd til sikkerhed på nettet.

Læs guiden her

Søgning på nettet

Klik på internetmodulet på din dukaPC startside. Herefter klikker du på kategorien ”søgning og opslag”. Så kan du komme i gang med din internetsøgning. dukaPC har gjort det overskueligt at søge hjemmesideadresser på internettet.

Læs hvordan du søger på nettet

Indtaste hjemmesideadresse

Klik på internetmodulet. Hvis du allerede kender internetadressen, så klik på bjælken ”indtast adresse”. Herefter klikker du knappen ”Vis side”. Nu kommer du ind på den ønskede hjemmeside.

Ikke helt med? Læs mere om hjemmeside-adresser og nyttige begreber her.

Læs guiden her

Gemme favoritter

For at gemme en favorit under Egne favoritter skal du gøre det inde i internet-programmet.

Læs guiden her

Email med dukaPC

Brug e-mail i dukaPC

dukaPC har sit eget e-mailprogram, som er nemt og enkelt at bruge - også for dig, der ikke har brugt e-mails før. Klik på modulet ”e-mail” på startsiden. Så kan du både skrive e-mails og vedhæfte filer.

Kom godt i gang med at skrive e-mails på din dukaPC computer ved at læse mere her.

Læs mere her

Skriv din første mail

Med dukaPC er det enkelt at skrive e-mails. I mailmodulet finder du din personlige dukaPC e-mail. Klik på modulet ”e-mail” og så er du i gang.

I denne guide viser vi, hvordan du skriver din første e-mail med dukaPC.

Læs guiden her

dukaPC adressebog

Din adressebog er der, du gemmer dine e-mail kontakter. For at skrive e-mails til venner og familie, skal du derfor først have personerne oprettet i adressebogen. Du finder adressebogen i e-mailmodulet.

I denne guide, viser vi, hvordan du nemt og hurtigt opretter personer i din adressebog

Læs guiden her

Læse og besvare e-mails

Du læser og besvarer dine e-mails i e-mail modulet. Åbn modulet. Klik på den e-mail, du vil læse. Når du vil besvare din e-mail, skal du klikke på ”besvar denne e-mail” i bjælken til højre.

I denne guide viser vi dig trin for trin, hvordan du læser og besvarer dine e-mails på din dukaPC computer.

.

Spil i dukaPC

dukaPC leveres med flere klassiske computerspil. Du finder både 7-kabale, edderkop, mahjong og andre populære spil. I spilmodulet finder du også hjemmesider med gode spilanbefalinger.

Læs mere om de forskellige spil og hvordan du kommer i gang her.

Læs guiden her

Billedemodul i dukaPC

Klik på billedmodulet. Så kan du se en listen til venstre på skærmen, hvor du kan udvælge billeder fra computeren. Du kan også se billeder fra eksterne medier såsom fra et kameras hukommelseskort.

Læs mere om billedmodulets muligheder her.

Læs guiden her

Tekstbehandlingmodul

Tekstbehandlingsprogrammet i dukaPC gør det nemt for dig at skrive, redigere og gemme tekstdokumenter. Du kan skifte farve, skrifttype og veksle mellem to skriftstørrelser. Programmet et sat overskueligt op og er nemt at bruge.

Her kan du læse mere om tekstbehandling og redigering med dukaPC .

Læs guiden her

Har du spørgsmål? Ring til os på 77 34 18 18


Vælg en Senior PC til dit behov


Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, der ikke er vokset op med teknologi og computere, med at finde rundt i den teknologiske verden. Derfor har vi udviklet dukaPC – en PC til seniorer.


Vores mål er at hjælpe ældre og seniorer med at slippe for bekymringerne, både når det gælder antivirus, backup og opdateringer, men også hvis du har en smule svært ved at finde rundt i computerens mange værktøjer.


Er du efterhånden garvet bruger af Windows, og er det sidste ikke et problem, så vil dukaPRO være den perfekte løsning til dig. Hvis du er mere ny til computere og har brug for, at det hele bliver gjort lidt mere simpelt, anbefaler vi dukaPLUS eller dukaMINI med dukaPC installeret på computeren.


Med begge løsninger har du selvfølgelig altid et sikkerhedsnet hos vores support, og vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med både store såvel som små udfordringer med din computer. Med Duka skal det nemlig være helt slut med at stå alene med dine IT-problemer. Vi hjælper med et smil, og her er ingen dumme spørgsmål. Er du på udkig efter en nem og brugervenlig tablet løsning, så tag et kig på vores 2-1 computere.


Kunne du tænke dig en mobiltelefon med let betjening? Vi har testet os frem til de bedste mobiltelefoner, som du kan finde her. Har du allerede en mobiltelefon, men har brug for et mobilabonnement, så kan du også finde danmarks billigste og bedste mobilabonnement med fri tale hos Duka.Danmarks bedste kundeservice:
Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker


Brugervenlige computere til ældre


Teknologien buldrer derudad, og du synes måske også, at det kan være en udfordring at følge med i, hvad der udvikler sig ved PC, computere, laptops og tablets. Det er lige før, at det kræver en hel uddannelse at finde hoved og hale i de nyeste systemer – og sådan én er det jo langt fra alle, der har. Især for ældre som ikke er vokset op med en computer på værelset, kan det nogle gange være ekstra besværligt at finde en nem og brugervenlig computer, som kan klare alle de praktiske gøremål, som f.eks. at tjekke sine mails, gå på e-boks osv.


Men hvad gør man så, når computeren ikke virker eller gør, som man ønsker? Hvad skal man overveje, når man køber en computer? Og hvordan finder man overhovedet frem til den laptop eller pc, der er den rigtige ud fra ens behov?


Hos Duka synes vi, at det er ærgerligt, at det hele skal være så besværligt. Derfor vil vi gerne hjælpe ældre og seniorer med computere. Vi har udviklet ældrevenlige computerløsninger både til dig, der er vant til at arbejde med Windows 10, og til dig, der er helt ny, når det kommer til computere og IT. Så uanset hvor meget erfaring du har med computere, så finder du en løsning hos Duka, som matcher dine behov. Du kan bl.a. leje en smart HP computer med dukaMINI inkl. dukaPC for kun 219 kr. om måneden.


Synes du, at livet er for kort til at bøvle med IT? Vælg en ældrevenlig computerløsning fra Duka, og lad os guide dig til valget af din nye computer og hjælpe dig, hvis der opstår problemer.


Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service