77 34 18 18

Kopier udvalgte billeder fra en CD til din computer


Først skal du starte Filhåndteringsmodulet fra startsiden på din PC. Herefter skal du trykke på en af mulighederne, der ligger i bjælken til venstre – eksempelvis CD 1. Så skal du trykke på den mappe, som de billeder, du ønsker at kopiere, er placeret i, for eksempel (Standard) 2.Ud for hvert af de billeder, du ønsker at kopiere 3, skal du trykke på Vælg 4, hvorefter de bliver markeret med grønt. Når du er færdig med at vælge billeder, skal du trykke på knappen ”Håndter valgte filer” 5. Herefter får du fire valgmuligheder:


Da du ønsker at kopiere billederne, trykker du på knappen Kopier fil(er) 6.


OBS... dette kræver at du har sat en CD med billeder på i computeren.


Da det er billeder, du skal gemme, skal du trykke på placeringen Billeder 7. Herefter vælger du den mappe, billedet skal gemmes i, for eksempel Billeder (standard) mappen 8. Du har også muligheden for at oprette en ny mappe og selv navngive denne ved at trykke på knappen Opret ny mappe 9.


Når du har valgt en mappe, og denne er markeret med grønt, trykker du på Kopier fil(er) til den valgte mappe 10. Du har nu gemt billederne på din computer og kan for eksempel se dem i modulet Billeder.


Du kan også vedhæfte filerne til en ny e-mail.Læs også, hvordan du gemmer billeder, som du har modtaget pr. e-mail

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service