77 34 18 18


Har du spørgsmål? Så bliv ringet op


Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op, og vi kan hjælpe dig med at finde den computer, der passer bedst til dig.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge Duka?

Vi har nøje udvalgt de computermoduller vi har. Alle computere er af høj kvalitet og brugervenlige.

Når du køber en computer hos os, er følgende inkluderet:

  • Fri levering med PostNord
  • Gratis returnering indenfor 14 dage
  • Klargøring af computeren
  • 2 års produktgaranti

Som noget helt særligt har du mulighed for at vælge et af vores unikke serviceabonnementer.

Du vælger selv om du vil være fuldt dækket, så serviceabonnementet indeholder både IT-sikkerhed og fri adgang til vores IT-support, hvor du kan få hjælp til både teknik og brug af computeren.

Det er også muligt at vælge et serviceabonnement, der sørger for din IT-sikkerhed.

Læs mere om serviceabonnementer

Hvad er et serviceabonnement?

Du har mulighed for at tilkøbe forskellige serviceabonnementer hos Duka.

Du vælger selv om du vil være fuldt dækket, så serviceabonnementet indeholder både IT-sikkerhed og fri adgang til vores IT-support, hvor du kan få hjælp til både teknik og brug af computeren.

Det er også muligt at vælge et serviceabonnementer, der sørger for din IT-sikkerhed.

Læs mere om serviceabonnementer

Hvad er computer på abonnement?

For en fast månedlig pris får du en computer, som vi sørger for altid virker. Derudover er følgende inkluderet i abonnementet:

  • Kvalitetscomputer fra HP
  • Fri levering
  • Ingen binding
  • Udvidet produktgaranti* i abonnementsperioden
  • Mulighed for ombytning af computeren efter 3 år

*Den udvidede produktgaranti bortfalder, såfremt det ikke længere er muligt at skaffe reservedele. Den udvidede produktgaranti dækker ikke sliddele som batteri eller selvforskyldte skader, som eksempelvis kaffe i tastaturet eller tab af computeren. Den udvidede produktgaranti gælder, når der ikke har været ophold i abonnementet.

Hvor hurtigt kan I levere computeren?

Når du har bestilt computeren, leveres den til din dør i løbet af 3 til 4 hverdage.

Vi sender computeren med PostNord, og du vil modtage en SMS med besked om forsendelsen.


Uanset hvor erfaren du til at bruge en computer, så har vi noget, der passer til dig


Vi har nemlig mange forskellige computere og abonnement på hylderne, så der er helt sikkert også noget, der passer til dig. Vi gør os umage med at finde computere af høj kvalitet og som er brugervenlige, og vores populære computer-abonnementer, gør det nemt for dig at få mest muligt ud af computeren.


Med vores abonnementer tager vi os af alt det kedelig omkring din computer, så du kan bruge din tid på alt det sjove den kan bruges til. Vi installerer og opdaterer blandt andet computerens programmer, vi sørger også for antivirus og backup og mange andre ting.


Sikkerhedspakken er oplagte valg for dig, der gerne vil føle dig tryg i din færden på internettet, og når du bruger din computer. Det er til dig, der har forstået alvoren i den trussel de IT-kriminelle udgør, og derfor gerne vil sikre dine personlige data bedst muligt.


Supportpakken er en hjælpende hånd til dig til din computer. Med Supportpakken har du fri adgang til vores IT-eksperter, og de hjælper dig, uanset om dit spørgsmål handler om den bagvedliggende teknik, eller login på MitID, oprettelse af genveje på internettet eller noget helt tredje. Du skal bare ringe, så hjælper vores dygtige medarbejdere dig videre.


Computer på abonnement: når du lejer din computer hos Duka, så får du hvert 3. år udskiftet din computer til en ny model. På den måde er det slut med at bekymre dig om gamle, slidte og langsomme computere.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: