77 34 18 18


Har du spørgsmål til vores computere eller services?


Udfyld formularen herunder, og lad os sammen finde den computer, der passer til dine behov.*

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til at ringe dig op med henblik på at give dig et uforpligtende tilbud.

Ny computer med dukaPC?


Slip for besværlige computere med dukaPC


Med en computer med dukaPC installeret, får du en mere brugervenligcomputer. dukaPC giver din computer en helt ny brugerflade, som du bruger i stedet for det sædvanlige Windows. Medvoresnemme ogoverskuelige brugerflade får du hurtig og direkte adgang til de vigtigste funktioner på din computer, lige når du starter den.
Specialudviklet brugerflade


Med dukaPC behøver du ikke være computerekspert for at betjene din computer. Glem alt om indviklede styresystemer, der kan alle mulige ting, du ikke har brug for. dukaPC er udviklet i tæt samarbejde med Ældre Sagen for at sikre den bedst mulige oplevelse.


Brugerfladen er opbygget i moduler som f.eks. mail, nyheder, internet og filhåndtering, der giver dig et hurtigt overblik over computerens funktioner.Kvalitetsprodukter fra HP


HP har over 50 års erfaring med udvikling af computere, og er i dag blandt de største og mest anerkendte producenter i verden. Vælger du HP, får du kvalitetsprodukter med de nyeste funktioner og flot design. HP går forrest i arbejdet med genanvendelse og forøge levetiden på deres computere og kun bruge de bedste materialer til formålet.


Køb en brugt computer


Hos Duka får vi løbende computere retur fra vores kunder, der intet fejler. Udover store besparelser får du selvfølgelig en helt ny garanti på computeren og 4 ugers fuld tilfredshedsgaranti.


Se vores outlet


Serviceordninger til alles behov


Du kan altid tilkøbe en serviceordning hos Duka. Uanset om du har brug for ubegrænset IT-support, eller blot har brug for hjælp til din IT-sikkerhed, har vi en serviceordning, som passer til netop dit behov.

dukaPLUS
Kun 189 kr./md

dukaPLUS er vores mest populære computerløsning, hvor du får alt, hvad du har brug for, samlet i én pakke.

Med en dukaPLUS-serviceordning får du følgende:

 • Kundeservice: Hverdage 9.00-20.00 & lørdag 9.00-15.00
 • Opdateringer
 • Virusbeskyttelse
 • Sikkerhedskopiering
 • Duka e-mail, der også kan tilgås via browser
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Opsætning af e-mail til din smartphone
dukaMINI
Kun 119 kr/md.

dukaMINI er løsningen for dig, hvis du vil have mulighed for at henvende dig til os i et begrænset tidsrum, men til gengæld få dit abonnement lidt billigere.

Med en dukaMINI-serviceordning får du følgende:

 • Adgang til Danmarks bedste kundeservice: Hverdage 13.00-16.00
 • Opdateringer til din computer, så du kan føle dig helt tryg
 • Virusbeskyttelse af din computer
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Duka e-mail

Tryghedspakken
Kun 149 kr./md.

Med Tryghedspakken får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer. Tryghedspakken indeholder:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filerpå op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Har du allerede en computer?

Tryghedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Supportpakken
Kun 99 kr./md.

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer!

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder.

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden.

Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00

Har du allerede en computer?

Supportpakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Sikkerhedspakken
Kun 59 kr./md.

Har du lyst til, at nogle andre tager sig af alt det der med IT-sikkerhed for dig, så du kan koncentrere dig om alt muligt andet? Så er Sikkerhedspakken lige noget for dig.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.

Har du allerede en computer?

Sikkerhedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.


Uanset om du er ny ved tasterne eller erfaren
bruger, så har vi en løsning til dig!


Vi har nemlig forskellige computere og løsninger, der passer til netop dine behov.Vores computere er alle fra HP, hvilket sikrer, at både design og kvalitet er i top, og med vores populære serviceordninger har det aldrig været nemmere at bruge din computer til lige det, du vil.


Med dukaPLUS, dukaMINI og Tryghedspakkentager vi os af alt det kedelige og sørger for at installere og opdatere dine programmer, samt tage backup af dine filer. På den måde kan du frit give dig i kast med at det sjove, uden at tænke på det praktiske. Du får altså en alt-i-en-computer uden bøvl og uden bekymringer.Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Supportpakken og Sikkerhedspakken er oplagte valg for dig, der vil vide dig tryg med alt hvad du gør med din computer, men som ikke har behov for at have den helt store pakke. Det er til dig, der nyder letheden i, at andre tager sig af alt det besværlige, så du aldrig behøver bekymre dig mere om det.


Med Sikkerhedspakken er din IT-sikkerhed i gode hænder med antivirusprogram, automatisk opdatering af dine programmer, sikkerhedskopiering af dine filer hver halve time og sikkerhedssupport, hvis du skulle have brug for et ekstra sæt øjne på et problem.


Med Supportpakken har du altid en ven, du kan ringe til, for vi sidder klar ved telefonerne hosDukatil at svare på alle dine spørgsmål, hjælpe digvidere med dit IT, ellertil atfinde inspirationen til, hvordan du bruger din computer bedst.Det er kun dine ønsker, der sætter grænsen– hvis du har spørgsmålet,har vi svaret!


Og vi har gemt det bedste til sidst:Hvis du lejer din computerhosDuka, får duhvert 3. år udskiftet din computer til en splinterny model, helt uden ekstra omkostninger!Så er det slut med at bekymre sig omslidte, gamle og langsomme computere med dårligbatterilevetid, for med en lejet computer fraDukafår du aldrig den oplevelse.Du vil derimodaltid have en moderne, hurtig og effektiv computer, derlever op til tidens krav til hardware.Så slip for frustrationerne og lej din computerhosDuka!


Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Hvis du, mod forventning, løber ind i et problem med din computer, smartphone eller iPad fra Duka, eller hvis du bliver i tvivl om det mindste, så sidder Danmarks suverænt bedste kundeservice klar til at hjælpe dig videre. De svarer på alle dine IT-spørgsmål, både store og små. Vi lover, at vi nok skal have hørt det hele før, og at hos os er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål. Vi svarer på det hele, og vi giver ikke op før det hele virker som det skal!

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service