77 34 18 18


E-mail med dukaPC


Med E-mail modulet på din dukaPC computer har du mulighed for at holde tæt kontakt med familie og venner, selv når den geografiske afstand mellem jer er stor. På en enkel måde kan du nu sende og modtage post og billeder. Hermed kan du følge med i både hverdagen og ferierne – uden at skulle på posthuset.


I dette afsnit hjælper vi dig med at:
• Finde din personlige Dukamail på din PC
• Læse e-mails modulet


Din e-mailadresse


Din e-mailadresse kan ses i øverste højre hjørne af skærmen, når din computer er tændt. Adressen kan f.eks. være karenp@dukamail.dk hvor den første halvdel er dit navn (eller et andet kaldenavn, du har valgt, for eksempel mosterkaren@dukamail.dk). Den anden halvdel er fælles for alle Duka-brugere og er altid @dukamail.dk. Tegnet @ kaldes snabel-a. Denne e-mailadresse kan du give til familie og venner, så de kan skrive til dig – eller du kan spørge efter deres og overraske dem med en kærlig hilsen. Hvis du skal udtale e-mailadressen vil karenp@dukamail.dk lyde: ”karen p snabel-a dukamail punktum DK”.

Du har modtaget e-mails


Når du har modtaget nye e-mails, kan du se det på startsiden. På E-mail modulet vil en grøn cirkel vise, hvor mange nye e-mails der ligger til dig.

Inde i E-mail modulet kan du se, hvilke nye e-mails du har fået. Dette får du beskrevet nærmere, når du læser videre.


Tryk på E-mail på startsiden for at starte modulet.


I listen på næste side 1 vil du se de e-mails (beskeder), du har modtaget. Listen vil indeholde en velkomst e-mail fra Duka Kundeservice 2, og hvis du allerede har modtaget e-mails fra nogen, du kender, vil de også ligge der.


Lad os starte med at læse velkomst e-mailen.

Tryk på e-mailen i listen til venstre 1, hvor der står Velkommen til dukaPC 2.


I ruden midt på skærmen får du nu indholdet af e-mailen at se 3. Den aktive e-mail er markeret med grønt i venstre side 2:


Såfremt du allerede har modtaget andre e-mails, vil de fremgå af listen til venstre under Modtaget post 1. Tryk blot på hver enkelt e-mail i listen, og indholdet vises midt på skærmen 3. En e-mail slettes ikke fra systemet, før du selv beder om det, så du kan let finde den frem igen.


Hvis du ønsker at besvare den e-mail, der er på din skærm, skal du trykke på knappen Besvar denne e-mail 4 til højre på skærmen.


Ønsker du at sende e-mailen videre til andre, skal du trykke på Videresend denne e-mail 5.


Ønsker du at slette den, trykker du på Slet denne e-mail 6. Du vil derefter blive spurgt, om du er helt sikker på, at du ønsker at slette.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service