77 34 18 18

Opret personer i din adressebog


dukaPC gør det super enkelt og lige til at oprette personer i din adressebog, som i øvrigt er virkelig smart. Det betyder nemlig at du altid har mailadresserne ved hånden når du skal sende mails. Når du vil skrive en e-mail til en person skal vedkommende først oprettes i adressebogen. Spørg derfor om e-mail adressen til de personer, du ønsker at skrive til. Så kan du oprette dem i adressebogen og glæde dem med en elektronisk hilsen.


Adressebogen indeholder alle de personer, som du kan skrive til, og du kan oprette og slette personerne, som du ønsker. I denne guide beskriver vi, hvordan du opretter en person i adressebogen, så du efterfølgende kan sende en e-mail til vedkommende.


Start med at gå ind i E-mail modulet fra startsiden. Åbn nu adressebogen ved at trykke på knappen Vis adressebog 6 i nederste højre hjørne af skærmen.

Du ser nu adressebogen, som allerede indeholder to personer, nemlig dukaPC Autosvar og dukaPC Kundeservice 7. Bemærk, at din adressebog vil være anderledes, hvis du allerede har oprettet eller slettet personer i den. Du kan komme væk fra adressebogen og tilbage til e-mail modulet igen ved at trykke på Tilbage til e-mails 8. For at oprette en person i adressebogen skal du trykke på Tilføj ny person 9 i nederste venstre hjørne:


Du bliver nu spurgt, om du ønsker hjælp til at tilføje personen. Tryk på Ja, hvorefter følgende introduktion vises.

Når du har læst introduktionen, skal du trykke på Næste trin 10. Derefter vises skærmbilledet, hvor du skal indtaste personens navn.

For eksemplets skyld antager vi, at personen hedder Karen Petersen. Navnet indtastes i indtastningsfeltet. Det er ikke vigtigt, om du staver navnet korrekt. Du trykker herefter på Næste trin 11.


For eksemplets skyld antager vi, at personen har oplyst, at hendes e-mail adresse er karenp@dukamail.dk.


Denne adresse indtaster du derfor i feltet, og det er MEGET VIGTIGT, at du indtaster den præcis, som du har fået den oplyst af personen.

@-tegnet, kendt som snabel-a, skrives ved, at du holder den højre Alt Gr tast på tastaturet nede og derefter trykker på tasten 2 over bogstaverne Q og W. Du kan også vælge at skrive @-tegnet ved at trykke på @- knappen 12 på skærmen til højre for indtastningsfeltet.


Skriv altid e-mailadresser:  • Uden mellemrum

  • Uden æ, ø og å

  • Uden punktum til sidst


Efter at du har indtastet adressen og kontrolleret, at den er præcis som oplyst, trykker du på Næste trin.


Du får nu vist følgende skærmbillede. Tryk på Næste trin 13.

Du får herefter vist de indtastede oplysninger til godkendelse. Du har mulighed for at rette oplysningerne, hvis noget er forkert. Når du er færdig, trykker du på Gem-knappen 14.

Personen vil nu blive vist i adressebogens liste til venstre på skærmen, og du har nu mulighed for at sende en e-mail til vedkommende på samme måde, som du sender en e-mail til dukaPC Autosvar (skriv din første e-mail)


I adressebogen har du også mulighed for at ændre og slette allerede eksisterende personer. Vælg blot personen i listen til venstre, hvorefter navn og e-mail vises i indholdsfeltet midt på skærmen. Ved hjælp af knapperne til højre på skærmen kan du dernæst vælge, hvad du ønsker at gøre.


Tryk på knappen Tilbage til e-mails for at komme ud af adressebogen.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service