77 34 18 18


Nyheder


I dukaPC får du leveret nyheder døgnet rundt fra Jyllands-Posten, så du altid kan følge med i, hvad der sker i ind- og udland. Artiklerne leveres i fuld længde, så du ikke går glip af noget.


I denne guide hjælper vi dig med at:
• Finde de nyhedskategorier, der interesserer dig
• Se de enkelte artikler


Tryk på Nyheder på startsiden for at starte modulet. Når du trykker på Nyheder på startsiden, vil du i nyhedsmodulet få vist avissektionerne i skærmens venstre side 1.


Tryk eksempelvis på nyhedssektionen Indland 2. Du vil nu få vist alle overskrifterne på artiklerne i denne sektion, som på følgende billede.


Du kan nu trykke på overskriften af den artikel 3, du ønsker at læse, hvorefter artiklen vises midt på skærmen 4. Hvis nyhedens tekst er så lang, at der ikke er plads på skærmen, kan du bladre op og ned med knapperne Op og Ned nederst på skærmen 5.


På nogle artikler har du også mulighed for at læse hele artiklen på hjemmesiden ved at trykke på Læs på hjemmeside-knappen. Hvis knappen er tilgængelig, er den placeret i den nederste grå bjælke i indholdsvinduet 4.


I oversigten til venstre kan du på samme vis bladre op og ned med Op og Ned knapperne 6, så du kan se endnu flere nyheder.


Du kan folde sektionen sammen igen ved at trykke på den. Hvis du har åbnet Indland, skal du således blot trykke på Indland igen 2 for at se samtlige sektioner.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service