77 34 18 18

Danmarks billigste mobilabonnement


Ingen binding og gebyrer ✓ Nordens bedste 4G netværk ✓ Fri tale i EU ✓
Kun 99 kr./md.


Grafik som viser at vi ingen binding eller gebyr har

Ingen binding, ingen gebyrer


Grafik som viser at vi har nordens stærkeste netværk

Nordens stærkeste netværk


Grafik som viser at vi har suveræn kundeservice

Danmarks bedste kundeservice


Grafik som viser at du kan beholde dit gamle nummer

Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.
Markedets billigste mobilabonnement


Med dukaTALE kan du vælge det mobilabonnement, der passer bedst til dig - til markedets billigste pris. Det billigste mobilabonnement med fri tale i hele EU er hos Duka. dukaTALE er også bedst i test på mobilabonnement.dk og du får det til kun 99 kr./md. Skal du bruge billige mobilabonnementer til hele familien, kan du få dukaTALE Mini til de små for kun 59 kr./md. eller få helt op til 60 GB data i abonnementet til din teenager, eller hvis du selv har et stort behov.


Leder du efter et billigt mobilabonnement med både fri tale, fri SMS og masser af data i hele EU, så er dukaTALE helt sikkert et abonnement for dig.Illustration af data som kan benyttes i EU

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark

Illustration af fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Illustration af fri SMS

Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Kend dine behov og vælg så den billigste løsning

Når du kender dit behov for, hvad du skal bruge i et mobilabonnement, er det tid til at starte søgningen. Det danske mobilmarked kan godt være lidt en jungle med mange udbydere, abonnementer og priser – derfor kan det være svært at finde det billigste mobilabonnement med de rigtige fordele.

Der findes flere sammenligningssider, som kan hjælpe dig til at finde det billigste mobilabonnement med indhold, der passer til dine behov. På hjemmesider som samlino.dk og mobilabonnement.dk har du mulighed for at sammenligne mobilabonnementer på både indhold og pris – så kan du finde et billigt mobilabonnement med det helt rigtige indhold.Find det billigste mobilabonnement til dine behov


Når du skal finde et billigt mobilabonnement, er det vigtigt, at du finder det mobilabonnement, der passer til dine behov. Du skal derfor ikke kun kigge efter det billigste mobilabonnement, du kan finde, men tage stilling til dit forbrug af tale og data. Mange mobilkunder betaler rigtig mange penge for mobilabonnementer med meget mere indhold, end de har brug for. Vi anbefaler derfor, at du danner dig et overblik over dit generelle forbrug, så du har overblik over, hvor meget du egentlig har brug for i dit mobilabonnement.


Du kan også med fordel overveje, om du gerne vil have en ny billig mobiltelefon med i købet. Hvis du gerne vil have en ny mobiltelefon med i købet, kan du se vores spændende udvalg her.


Uanset hvilket Duka mobilabonnement du vælger, får du Nordens bedste mobilnetværk med 4G dækning i Norden, samt mulighed for at bruge alt dit data i EU. Med vores unikke EU-fordele, får du et billigt abonnement, der sørger for, at du altid er på – om det så er derhjemme eller på ferien.

Bedst i test på Nordens bedste 4G netværk


Duka’s mobilabonnementer er kåret til Bedst i Test. Du får nemlig ikke kun et rigtig billigt mobilabonnement, men også Nordens bedste dækning med lynhurtigt 4G netværk. Med op til 60 GB fri roaming i hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island og Schweiz, kan du vælge mellem mobilabonnementer til branchens skarpeste priser. På den måde kan du frit benytte din mobiltelefon til at surfe på internettet, når du rejser eller holder ferie i EU. Det er bare én af de mange grunde til at dukaTALE er markedets bedste mobilabonnement.

Grafik som viser at vi har nordens stærkeste netværk

Et billigt mobilabonnement med masser af fordele


Hos Duka gør vi det enkelt. Med et dukaTALE mobilabonnement får du Danmarks billigste mobilabonnement med alle de rigtige fordele.Billige mobilabonnementer med masser af data


Med dukaTALE 20 GB får du det billigste mobilabonnement i Danmark, der tilbyder fri tale, SMS og MMS i hele EU og 20 GB data, som du frit kan benytte i Danmark, eller når du er ude at rejse. Du vil altså aldrig skulle bekymre dig om specielle grænser for dit databrug i EU, og du kan tage dine 20 GB med ud at rejse helt uden bekymringer. Har du et lidt højere forbrug af data, vil dukaTALE med 35 eller 60 GB være ideelt for dig. Her gælder samme regler – 0 kr. i oprettelse, ingen binding og fri tale, SMS og MMS i hele EU. Med vores store dat abonnementer med 35 eller 60 GB data, får du stadigvæk de billige priser med mulighed for at bruge al din data både i Danmark og hele EU.


Vores sidste abonnement er dukaTALE Mini. dukaTALE Mini er til dig med det lille forbrug eller til dit barn. Med dukaTALE Mini får du et meget billigt mobilabonnement til de små behov. For kun 59 kr./md. får du 5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data. Med vores lille abonnement får du selvfølgelig også al din data med i udlandet.


Læs mere om dukaTALE Mini her
Billigt mobilabonnement – Overskuelige vilkår


Hos mange selskaber kan man risikere at komme ud for forvirrende og uoverskuelige vilkår – ikke hos Duka. Vi ønsker, at vores kunder ved, hvad de går ind til, og kan stole på priserne. Derfor har vi ikke binding eller gebyrer på nogen af vores abonnementer. Med dukaTALE har du også mulighed for at betale på den måde, der passer dig bedst. Vi binder dig ikke til en betalingsmulighed, men vi sørger for, at ligegyldigt hvad du vælger kommer du ikke til at betale ekstra. Vores vilkår er lige til.


Læs mere om vores vilkår

Danmarks bedste kundeservice


Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds med dit mobiltelefoni og har det billigste mobilabonnement, der passer til dig. Derfor sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at finde det mobilabonnement, som du vil få flest fordele ud af, til den billigste pris.


Vi har Danmarks bedste kundeservice og masser af erfaring med IT- og mobilsupport, så du kan være sikker på altid at blive hjulpet hurtigt videre, ligegyldigt om du har spørgsmål til din mobiltelefon eller til dit abonnement.


Du kan kontakte vores kundeservice her, eller du kan ringe til os på tlf.: +45 77 34 18 18.
Åbningstider:
Hverdage: 09:00 – 20:00
Lørdage: 09:00 – 15:00

Grafik som viser at vi har suveræn kundeservice

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: