77 34 18 18

Ønsker du ubegrænset hjælp til din smartphone?


Det er lige præcis, hvad du får med Mobilsupport. Fra kun 39 kr./md. får du ubegrænset adgang til vores dygtige supportere, der kan hjælpe dig med stort set alle dine udfordringer på din smartphone. Dette gælder både installation og opsætning af apps, indstillinger på din smartphone eller noget helt tredje.


Udfyld formularen herunder, og bliv klogere på, hvordan du kan få ubegrænset hjælp med Mobilsupport.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Nokias logo


Mobiltelefoner med tryghed


Hos Duka tilbyder vi en lang række af mobiltelefoner fra Nokia - en af verdens førende mobilproducenter. At vi forhandler Nokia er ikke en tilfældighed. Vi bestræber os nemlig altid på kun at tilbyde mobiltelefoner med design, sikkerhed og kvalitet på det højeste niveau. Og det er netop det, Nokia kan tilbyde.

Kender du dukaTALE?


Skift til dukaTALE i dag og bliv en del af Danmarks gladeste kunder. Vi har mobilabonnementer til ethvert behov.

Nøje udvalgte mobiltelefoner til ethvert behov


Hos Duka har vi altid udvalgt og brugertestet vores mobiltelefoner, så vi kan stå inde for både kvalitet og funktionalitet.

Vi har et varieret, men snævert udvalg af telefoner, som dækker ethvert behov. Om du er på udkig efter en trykknaptelefon, smartphone eller klaptelefon, kan du finde den rette mobil i vores sortiment.


Er du i tvivl om, hvilken telefon, du skal vælge, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18. Vi har over 10 års erfaring med at finde den helt rigtige mobil til vores kunder.
Mobiltelefon uden dikkedarer


Vores vigtigste mission er at sørge for, at gøre køb af ny mobiltelefon så gnidningsfrit som muligt og at vores kunder altid har det rigtige produkt.


Hos Duka har vi derfor skåret alt unødvendigt støj væk, så det eneste, du skal er at finde det rette produkt og bestille. Du skal hverken bekymre dig om leveringsomkostninger, fejlkøb eller lange levering. Du får nemlig altid fri fragt, fuld tilfredshedsgaranti og adgang til nok Danmarks bedste kundeservice.


Vi ønsker kun, at du får den rigtige telefon i hånden uden støjende dikkedarer. Lever din nye mobil ikke op til dine forventninger, kan du indenfor 4 uger sende den tilbage til os på din tilfredshedsgaranti.


Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service