Trustpilot
77 34 18 18


Mobiltelefoner


Mobiltelefoner med tryghed


Hos Duka tilbyder vi en lang række af mobiltelefoner fra Nokia - en af verdens førende mobilproducent. At vi forhandler Nokia er ikke en tilfældighed. Vi bestræber os nemlig altid på kun at tilbyde mobiltelefoner med design, sikkerhed og kvalitet på det højeste niveau. Og det er netop det, NOKIA kan tilbyde.


Køb en brugt mobiltelefon


Hos Duka får vi løbende mobiltelefoner retur fra vores kunder, som intet fejler. Udover store besparelser får du selvfølgelig en helt ny garanti på mobiltelefonen. Vi har tjekket og gennemtestet telefonerne for skader og fejl. Vi har i vores outlet samlet alle vores returvarer, som du kan få fingrende i til en lav pris-


Se vores outlet

Kender du dukaTALE?


Skift til dukaTALE i dag og bliv en del af Danmarks gladeste kunder. Vi har mobilabonnementer til ethvert behov.

Nøje udvalgte mobiltelefoner til ethvert behov


Hos Duka har vi altid udvalgt og brugertestet vores mobiltelefoner, så vi kan stå inde for både kvalitet og funktionalitet.

Vi har et varieret, men snævert udvalg af telefoner, som dækker ethvert behov. Om du er på udkig efter en trykknaptelefon, smartphone eller klaptelefon, kan du finde den rette mobil i vores sortiment.


Er du i tvivl om, hvilken telefon, du skal vælge, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18. Vi har over 10 års erfaring med at finde den helt rigtige mobil til vores kunder.
Mobiltelefon uden dikkedarer


Vores vigtigste mission er at sørge for, at gøre køb af ny mobiltelefon så gnidningsfrit som muligt og at vores kunder altid har det rigtige produkt.


Hos Duka har vi derfor skåret alt unødvendigt støj væk, så det eneste, du skal er at finde det rette produkt og bestille. Du skal hverken bekymre dig om leveringsomkostninger, fejlkøb eller lange levering. Du får nemlig altid fri fragt, fuld tilfredshedsgaranti og adgang til nok Danmarks bedste kundeservice.


Vi ønsker kun, at du får den rigtige telefon i hånden uden støjende dikkedarer. Lever din nye mobil ikke op til dine forventninger, kan du indenfor 4 uger sende den tilbage til os på din tilfredshedsgaranti.


Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service