77 34 18 18
tabel over serviceabonnementer

Lad os hjælpe dig med din smartphone


Vi har lavet et Mobilsupport-abonnement, så du kan få en hjælpende hånd til din smartphone. Uanset om du bøvler med opsætning af telefonen, installation af apps eller noget helt tredje, så kan du ringe til os, og vi hjælpe dig.


Udfyld formularen herunder, og bliv klogere på, hvordan du kan få ubegrænset hjælp med Mobilsupport.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Hvorfor vælge Duka?

Hos Duka kan du frit vælge mellem forskellige mobiltelefoner. Vi har nøje udvalgt modellerne, så der er noget for enhver smag. Køber du din mobiltelefon hos os, har du også mulighed for at bestille et af vores prisvindende mobilabonnementer og få adgang til vores kundeservice, der er i en klasse for sig.

Se vores mobilabonnementer her

Kender du dukaTALE?


Skift til dukaTALE i dag og bliv en del af Danmarks gladeste kunder. Vi har mobilabonnementer til ethvert behov.

Mobiltelefon uden dikkedarer

Vi vil gerne sørge for, at dit køb af ny mobiltelefon bliver så nemt som muligt, og du får den telefon, der passer bedst til dig.

Hos Duka har vi derfor skåret alt unødvendigt støj væk, så det eneste, du skal er at finde det rette produkt og bestille. Du skal hverken bekymre dig om fejlkøb eller lange leveringstider. Du får nemlig altid fuld tilfredshedsgaranti og adgang til nok Danmarks bedste kundeservice.

Vi ønsker kun, at du får den rigtige telefon i hånden uden støjende dikkedarer. Lever din nye mobil ikke op til dine forventninger, kan du indenfor 4 uger sende den tilbage til os på din tilfredshedsgaranti.

Nøje udvalgte mobiltelefoner til ethvert behov


Hos Duka har vi altid udvalgt og brugertestet vores mobiltelefoner, så vi kan stå inde for både kvalitet og funktionalitet.

Vi har et varieret, men snævert udvalg af telefoner, som dækker ethvert behov. Om du er på udkig efter en trykknaptelefon, smartphone eller klaptelefon, kan du finde den rette mobil i vores sortiment.


Er du i tvivl om, hvilken telefon, du skal vælge, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18. Vi har over 10 års erfaring med at finde den helt rigtige mobil til vores kunder.Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service