Trustpilot
77 34 18 18


Mobiltelefoner hos Duka

EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Fri SMS

Skriv så mange SMS’er du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Mobiltelefoni og internet samlet ét sted


Hos Duka har du mulighed for at samle mobiltelefoni og internet ét sted. Vi tilbyder testvindende mobilabonnementer til markedets skarpeste priser og billigt mobilt bredbånd på Nordens bedste 4G-netværk.


Mobiltelefoni ✔


dukaTALE er billig mobiltelefoni til alle behov. Vores mobilabonnement med fri tale og 10 GB data i hele EU har for andet år i træk vundet bedst-i-test hos Forbrugerrådet TÆNK. Vores mobilabonnement er bl.a. blevet vurderet på mængden af indhold til prisen og 4G dækning.


Er 10 GB data ikke nok til dig, har du også mulighed for at vælge vores andre abonnementer med fri tale og masser af data. Du kan vælge både dukaTALE med 20- eller 50 GB data. Så er du sikker på, at du er dækket uanset behov. Med dukaTALE får du Danmarks bedste og billigste mobilabonnement.


Vi tilbyder også et abonnement til de små i familien eller til dig med det lille forbrug. dukaTALE Mini giver dig mulighed for et billigt mobilabonnement med passende indhold. Du får 5 timers tale, fri sms/mms og 5 GB data i hele EU til kun 59 kr./md. Med Fairytell inkluderet i børneabonnementet er underholdningen til de mindste sikret. Du kan læse mere om dukaTALE Mini inkl. Fairytell her.


Vores 4G dækning er Nordens bedste. dukaTALE bruger TT-netværket (Telia/Telenors mobilnetværk), som dækker 99 % af danskerne med 3G og 97 % af danskerne med 4G forbindelse, så uanset hvor du befinder dig i Danmark, er du sikker på at dækningen er i orden. Tager du dit abonnement med på ferie i EU, er du også sikker på stabil dækning. TT-netværket har samarbejdspartnere i hele EU, så kommer du uden for rækkevidde, kobler du via dataroaming automatisk på et andet mobilnetværk, så du altid er på. 


Mobilt bredbånd ✔


Duka tilbyder mobilt bredbånd på Nordens bedste 4G netværk. Du har mulighed for at vælge den mængde data, der passer bedst til dig. Hos os kan du vælge imellem 20 og 100 GB data. Vores mobile bredbånd med 20 GB data kan du få fra 99 kr./md., og du kan bruge 7 GB data i alle EU’s medlemslande. Har du brug for endnu mere data, kan du vælge vores pakke med 100 GB data, som du kan få fra 199 kr. Her kan du bruge 11 GB data i EU.


Når du køber mobilt bredbånd fra Duka, kan du vælge mellem at få en router eller et USB-modem med. Routeren er til dig, der ønsker mobilt bredbånd stationært. Har du f.eks. et sommerhus, er en router den bedste løsning. Så har du mulighed for at bruge det mobile bredbånd både derhjemme og i sommerhuset, bare du tager routeren med dig. Et USB-modem er mere ideelt til dig, der dig pendler eller ønsker at have internet med på ferien. Du skal blot sætte det i din computer eller tablet, og så er du på.


Vores mobile bredbånd er på TT-netværket ligesom vores mobilabonnementer, og du er derfor sikker på at have en stabil forbindelse både i Danmark og i EU.

Vil du vide mere om dukaTALE?

Opkald med dukaTALE

Der kan ringes med din mobil til og fra alle disse lande. Herudover ringes til gældende udlandstakst.

Udlandstakster

Vi har gjort det nemt at forstå prisen for dit abonnement. Alt tale til numre i EU samt de 6 inkluderede lande er indeholdt i abonnementet. Det samme gælder for kald du foretager når du opholder dig i disse lande. Ringer du til numre uden for disse lande, eller fra et land der ikke er omfattet af abonnementet, kan taksten findes her

Det samme gælder SMS og MMS. 

Data kan ligeledes benyttes i alle inkluderede lande.

Lande der er inkluderet er: EU's medlemslande samt, Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. 

Læs mere om roaming i EU her

Intet oprettelsesgebyr

Du har nok flere gange oplevet, at der på din regning optræder uforståelige gebyrer. Med dukaTALE finder du ingen mærkelige gebyrer, såsom transaktionsgebyr, opsigelsesgebyr eller oprettelsesgebyr! Det betyder, at din næste regning er nem og ligetil at forstå - uden ubehagelige overraskelser.

Ingen bindingsperiode

Hos os har du ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan opsige abonnementet og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan det til enhver tid gøres til månedens udgang.

Dækning

4G-forbindelsen har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s - det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Uden for 4G dækning vil der opleves en lavere hastighed. Bemærk, at det ikke er alle mobiltelefoner, der understøtter 4G, og du derfor kan opleve en lavere hastighed. Der er også områder i Danmark, som ikke er dækket af 4G dækning. dukaTALE benytter via Telia,  TT mobilnetværket der drives af Telia og Telenor i fællesskab. 

Se hvordan dækningen er hos dig her.  

Du kan desuden se aktuelle driftsinformationer i Danmark her

Hvordan foregår betaling?

Når du første gang bestiller dukaTALE, foregår betalingen via betalingskort. Du har efterfølgende mulighed for at ændre betaling af din mobilregning til:

  • Girokort - som du kan tilmelde Betalingsservice eller betale på netbank eller i banken.

Hvis du ikke foretager nogen ændringer, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Du kan ændre betalingsform ved at kontakte Kundeservice på 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 - 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 - 15.00. 

Mobiltelefoni og internet med masser af fordele


Når du køber mobiltelefoni eller internet fra Duka får du masser af fordele. Du kan samle alle dine abonnementer hos Duka og blive en del af Danmarks bedste teleselskab.


Saml dine abonnementer ét sted


Duka giver dig mulighed for at samle alle dine abonnementer ét sted. Med ”Mit duka” selvbetjening kan du holde overblik over dit eget og familiens forbrug både på mobilabonnementerne og det mobile bredbånd. Samtidig har du mulighed for at se dine fakturaer, så der altid er tjek på regnskabet.


Med blot en enkelt opringning til vores kundeservice kan du ændre på alle dine abonnementer uden at skulle vente i lange telefonkøer hos flere forskellige selskaber. Vores ventetid er gennemsnitligt under 2 minutter, og vi bestræber os altid på at løse dine problemer, første gang du ringer.


Intet med småt


Hos Duka holder vi, hvad vi lover. De priser du ser, kan du altid stole på, og der står intet med småt. Vi har ingen binding på vores mobilabonnementer eller på mobilt bredbånd. Du har altid mulighed for at ændre i din pakke, så du er sikker på, at du har den løsning, der passer bedst til dig.


Vi har heller ingen oprettelsesgebyrer, så du har altid fri mulighed for at oprette et abonnement uden at skulle betale for at oprette dig. Samtidig har vi, modsat andre selskaber, heller ingen betalings- eller administrationsgebyrer. Uanset hvilken betalingsmetode du ønsker at bruge, så er du sikker på ikke at betale ekstra.


Vi ønsker, at folk ved hvad de går ind til, og vores vilkår er derfor simple og i et sprog, alle kan forstå. Der er ingen ubehagelige overraskelser. Du kan læse mere om vores vilkår her.


Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virkerRing til os på 77 34 18 18, hvis du er i tvivl

Sidder du med et spørgsmål, og ikke kan finde svaret? Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ifølge Forbrugerrådet Tænk er dukaTALE 10 GB Bedst i test på grund af den faste lave pris, fri tale og op til 15 GB roaming i hele EU. Vi benytter os af Nordens bedste netværk og sikrer dig den skarpeste dækning i ind- og udland.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service