77 34 18 18

Musikafspiller


I Musikafspilleren kan du høre musik og lydbøger.


I denne guide hjælper vi dig med at:
• Afspille musik, der ligger på din computer
• Afspille musik fra en CD


Tryk på Musikafspiller på startsiden for at starte modulet.


I siden af din computer er der en CD-skuffe (ikke tilgængelig på tablet og iPad). CD-skuffen åbnes ved at trykke på knappen uden på skuffen. Her kan du putte en CD i (den skal trykkes fast midt på, så det giver et klik).


Du kan også høre musikfiler som for eksempel MP3 og WMA, der allerede ligger på computeren eller på et eksternt medie som for eksempel en USB-pen.


Hvis du sætter et eksternt medie i computeren som for eksempel en CD med musik på, vil der blive vist CD eller DVD i venstre side inde i Musikafspiller 1.


I listen til venstre 2 kan du se de forskellige placeringer på din computer. Tryk for eksempel på Musik 3. Herefter vil du se en mappe med navnet Musikeksempler 4 – tryk på denne. Vi har lagt nogle eksempler på musikfiler ind i forvejen.


Vil du høre ét af numrene, skal du blot trykke på selve nummeret midt på skærmen 5.


Nederst i midten 6 kan du afspille, pause, stoppe og spole mm. ligesom på en almindelig bånd- eller CD-afspiller. I højre side under hjælpen kan du skrue op og ned for lydstyrken 7.


Hvis computeren (internettet) kan genkende den CD, du har puttet i, vil der blive vist informationer om nummeret, for eksempel kunstner, album og titel.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service