77 34 18 18


Vælg frit mellem en HP bærbar eller en HP alt-i-én 24" computer. Du får 10%, uanset hvilken model du vælger:


Kan ikke kombineres med andre rabat- og bonusordninger


Har du spørgsmål? Så lad os ringe dig op!


Har du spørgsmål til, hvilken computer du skal vælge? Eller ønsker du hjælp til at bestille? Så lad os ringe dig op til en uforpligtende snak om dine behov. Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.


* Går du videre til det ønskede produkt fra denne side, bliver rabatten automatisk fratrukket.


Har du brug for rådgivning? Ring til os på tlf. 77 34 18 19!

Computer fra Duka


Skal du bruge en ny computer, kan du leje en fra Duka og få 10% på lejeaftalen af selve computeren og en evt. serviceordning!

En computer gjort klar til brug

Med Klargøringspakken hjælper vi dig med at gøre din nye computer klar til brug. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at bruge den uden, at du skal tænke på opsætning, installation og konfiguration. Køber du computer fra Duka får du Klargøringspakken til 0 kr. (normalpris 699 kr.).

Vi sørger for at fjerne al den software, der er præinstalleret på en ny computer. Det gør det ikke alene nemt og hurtigt for dig at komme i gang med at bruge din nye computer. Det frigiver også en masse plads på computeren, så der er plads til alle dine filer og dokumenter.

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 19

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service