77 34 18 18


Har du spørgsmål? Så lad os ringe dig op!


Har du spørgsmål til, hvilken computer du skal vælge? Eller ønsker du hjælp til at bestille? Så lad os ringe dig op til en uforpligtende snak om dine behov. Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 19

Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.

Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT-support. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar, så bliver du i tvivl, så tøv ikke. Ring til os.


Få Ældre Sagen rabatter på mobilabonnementer hos Duka


Hos Duka har vi i mange år samarbejdet med Ældre Sagen, og vi er stolte af, at vi kan tilbyde alle medlemmer af Ældre Sagen 10% rabat på en lang række af vores produkter.


Som medlem af Ældre Sagen kan du eksempelvis spare 10 % på mange af vores mobilabonnementer.


Vores dukaTALE mobilabonnementer er kendt for sine helt unikke EU-fordele. Du kan nemlig ringe frit i, til og fra hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Færøerne, Island og en række andre lande. Samtidigt får du og 2 separate datapakker, som du kan benytte i henholdsvis Danmark og EU.


Eksempelvis får du vores dukaTALE 20 GB mobilabonnement med Ældre Sagen rabat til kun 89,10 kr. Med abonnement får du 20 GB data, som du kan bruge i Danmark og yderligere 20 GB, som du kan benytte i EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Færøerne, Island og en række andre lande.Få Ældre Sagen rabat og få et mobilabonnement uden bekymringer


Vi ønsker at du som dukaTALE kunde skal forholde dig mindst muligt til dit mobilabonnement, og ikke skal være bekymret for uventede og trælse overraskelser.


Derfor arbejder vi hos Duka altid på, at det skal være så nemt som muligt for dig at blive og være dukaTALE kunde.


Derfor tager vi os af alt det praktiske, hvis du ønsker at flytte dit nummer over til Duka. Vi skal blot bruge et par oplysninger fra dig, så tager vi os af at få dit nummer flyttet over til dukaTALE på den ønskede dato. Du får i mellemtiden et SIM-kort fra os, som du blot skal indsætte i den mobiltelefon.


Hos os er der heller ikke noget der hedder binding eller oprettelsesgebyrer. Den pris du ser, er den pris du betaler.

Få Ældre Sagen tilbud på computer på abonnement og serviceabonnementer


Som medlem af Ældre Sagen kan du spare 10% på alle vores computermodeller, når du vælger at få din computer på abonnement.

Med en computer på abonnement har vi skruet helt op på fleksibiliteten og helt ned på de bekymringer, du måtte have ved at eje en computer. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat, hvis du vælger at få din computer på abonnement.


Du kan også vælge et af vores populære serviceabonnementer – her får du selvfølgelig også 10% Ældre Sagens rabat. Du kan frit vælge det serviceabonnement, der passer bedst til dig. Du kan vælge vores billigste abonnement, hvor vi sørger for, at der er installeret antivirus, automatisk backup og at dine programmer på din computer opdaterer automatisk.


Du har også mulighed for at vælge et abonnement, hvor du får direkte adgang til vores 40 IT-eksperter, som sidder klar til at hjælpe dig med alt på din computer. Vi kan via fjernstyring hjælpe dig med generel brug af din computer, til opsætning af programmer eller hjælp til at bruge offentlige digitale tjenester som borger.dk, digital post eller MitID.


Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem kl. 09.00-20.00 og lørdage mellem kl. 09.00-15.00.Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service