Trustpilot
+45 77 34 18 18

Er du medlem af Ældre Sagen?

Få Danmarks bedste mobil- eller computerløsning til medlemspris

Brug for Sikkerhedspakke?


Sikkerhedspakken fra Duka er til dig, der ønsker at føle sig helt tryg ved at bruge sin computer. Sikkerhedspakken inkluderer antivirus, automatisk sikkerhedskopiering, automatiske opdatering og ubegrænset adgang til vores sikkerhedssupport, som kan besvare dig på alle dine spørgsmål. Alt dette til en fast lav pris for medlemmer af Ældre Sagen.Sikkerhedspakken indeholder:

Antivirus
Læs mere om antivirus i sikkerhedspakken

Med i Sikkerhedspakken følger intet mindre end markedets bedste antivirus, der hjælper over 500 millioner mennesker verden over med at afværge angreb i form af f.eks. phishing eller malware. Tjenesten leveres af Bitdefender, der har været førende på området i årtier, og beskytter alle fra de største IT-virksomheder i verden til helt almindelige private brugere.

Et godt antivirusprogram er fundamentet for din IT-sikkerhed, og Bitdefender er blandt de bedste, der findes. Antivirusprogrammet sørger for at holde dig sikker, når du bruger din computer. Det gælder både når du er på internettet, og måske kommer til at komme ind på en lyssky hjemmeside, eller his du bliver aktivt angrebet af hackere. Bitdefender kan også markere mistænkelige e-mails, så du ikke falder i den desværre alt for almindelige phishing-fælde, hvor man bliver lokket til at trykke på et link i en e-mail. Der er set utallige eksempler på den slags mails, og de håndteres bedst med en blanding af skepsis, sund fornuft og et godt antivirusprogram.

Et antivirusprogram er selvfølgelig ikke en opfordring til at tage hovedet under armen, når det gælder ens digitale liv. Hvad et godt antivirusprogram derimod kan gøre, er at fungere som din ekstra kritiske sans, der kan advare dig, hvis der er noget, du skal være opmærksom på i en given situation. 

Automatisk opdatering
Læs mere om opdateringer i sikkerhedspakken

Her er de programmer, der automatisk opdateres med Sikkerhedspakken*

 • Adobe Reader
 • Adobe Flash 
 • Skype
 • Teamviewer 
 • VLC
 • Antivirus (Bitdefender)
 • Google Chrome

* Forudsat, at de er installerede på computeren i forvejen.

 

En af de vigtigste faktorer i din online sikkerhed er, om dine programmer er opdaterede til de nyeste versioner. Hackere finder og udnytter nemlig huller i ældre versioner, og bruger dem som indgang til alt, der ligger på din computer.

Derfor inkluderer vi i Sikkerhedspakken automatisk opdatering af udvalgte programmer, så du kan være sikker på, at ingen finder huller i din sikkerhed.  Og det er slet ikke så langt ude at tro, at du ligger inde med gamle versioner af programmer  - det viser sig, at mindst 13,6 %  af programmerne på danskernes computere er forældede, på trods af, at der findes opdateringer tilgængelige til dem. Det er muligvis fordi man får valget, om man vil opdatere nu, eller vente til lidt senere. Og når man nu får valget, kender vi godt svaret, for det kommer altid lige når man har gang i noget vigtigt, hvor man ikke gider vente fem minutter på en opdatering. Det er netop derfor, vi har gjort vores opdateringer automatiske, for så skal du aldrig tage stilling til, om det er noget, du vil gøre lige nu, eller udskyde til senere.

Ved at sørge for at holde alle programmer opdaterede, mindsker man markant risikoen for at blive ramt af hackerangreb. Derfor har vi inkluderet denne service som standard i vores Sikkerhedspakke.

Sikkerhedskopiering
Læs mere om sikkerhedskopiering i sikkerhedspakken

Tages hver halve time (afhængig af at have forbindelse til internettet).

Der tages backup af følgende bruger-mapper: "Skrivebord", "Billeder", "Dokumenter", "Videoer", "Musik", "Overførsler". (Med bruger-mapper menes de mapper, som findes under mappen "Brugere" / "Users"). *

Der tages backup til en grænse på 20 GB på tværs af mapper. Data er tilgængelig i mindst 30 dage efter ændring/sletning.

Der er ikke nogen vej udenom det: Alle bør have en backupløsning, hvis man vil vide sig helt sikker på, at ens data ikke kan forsvinde på et splitsekund. Uanset om der er tale om en stor skriftlig opgave, et regneark eller familiens digitale fotoalbum, er det hele sårbart, hvis man ikke sørger for at gemme det enten flere steder eller på flere forskellige måder. Med vores automatiske backup, der tages hver halve time, skal du ikke være bange for at miste det arbejde du laver på din computer, selv hvis uheldet skulle være ude.

De fleste eksperter anbefaler at gemme både lokalt (på din egen computer) og i en cloud-løsning, som f.eks. dukas automatiske backup. Cloud-løsninger henviser til den så omtalte ”sky”, hvor man kan lagre sin data, som f.eks. Dropbox, Google Drive og lignende. Grunden til denne anbefaling er, at andet ganske enkelt er for usikkert, og man løber en unødvendig risiko ved ikke at sikre sig på denne måde. Det sikre i en cloud-løsning er netop, at den er tilgængelig, uanset hvad der sker med dit eget stykke hardware.

Alt for mange oplever at miste uvurderlige billeder eller vigtige dokumenter, fordi de ikke har en backupløsning. Med vores automatiske backup behøver du aldrig være nervøs for, at det kan ske for dig igen.

* Der tages ikke backup af .exe eller .msi-filer der måtte findes i mapperne.

Support
Læs mere om support i sikkerhedspakken

Sikkerhedspakken adskiller sig fra lignende produkter ved, at du ikke kun får alt de tekniske redskaber, du har brug for, men også en livline af eksperter. Med i pakken er nemlig sikkerhedssupport fra Dukas hold af IT-eksperter, der tilsammen løser over 200.000 supportopgaver fra danskerne hvert år.  

Spørgsmål om sikkerhed er ikke simple, og hackerne bliver hele tiden mere sofistikerede i deres scams. Hvor det tidligere var relativt simpelt at se på en mail, om den var ude på at snyde en eller ej, kan alle nu ryge i fælden. Derfor er netop mistanke om falske e-mails en af de ting, du kan ringe ind til Dukas eksperter om. De kan enten hjælpe dig med det samme, eller sende den til nærmere teknisk analyse.

Ligeledes vejleder de f.eks. om, hvorvidt man kan stole på en hjemmeside eller ej, hvad man skal gøre, hvis ens computer nu skulle blive inficeret med virus, og hvordan man gendanner filer fra backup.

Kort sagt er Dukas sikkerhedssupport din personlige sikkerhedslinje, som du kan ringe til, hvis du nu skulle blive i tvivl om noget.

Vi sidder klar til at få dig videre, og vi giver ikke slip før det hele virker som det skal!

Bestil herMedlemsfordele med Ældre Sagen


Vi har siden 2011 arbejdet tæt sammen med Ældre Sagen for at gøre det endnu nemmere at bruge teknologi; herunder computere, iPads og senere hen smartphones. Det betyder, at du som medlem af Ældre Sagen får adgang til masser af rabatter og gode tilbud. Når du f.eks. bestiller en computer hos os, får du automatisk adgang til Danmarks bedste kundeservice. Du kan altid ringe, hvis du har spørgsmål vedrørende din computer – vi hjælper dig videre med et smil.


 


Brugervenlige mobiltelefoner


Mangler du en brugervenlig mobiltelefon med et billigt mobilabonnement? Så er vores smarte alt-i-en løsning dukaSMART, med både mobiltelefon og mobilabonnement, helt sikkert lige noget for dig. Her får du en smart Nokia mobiltelefon sammen med Danmarks bedste mobilabonnement dukaTALE. Der er ingen begrænsning på, hvor ofte du må ringe, eller hvor længe et opkald må tage. Vi holder altid, hvad vi lover, og vi bliver ved til det virker. Er du på udkig efter en mobiltelefon uden abonnement, så kan du finde vores udvalg af brugervenlige mobiltelefoner til ældre her.


 


Ældre Sagen rabat på computere


Hos Duka er vi specialister i brugervenlige computere, så du er sikret en hurtig og sikker computer, som samtidig er nem at bruge. Se vores udvalg af nemme og brugervenlige computere til ældre her, og find den bærbare computer, som matcher dine behov. Har du ikke tidligere haft en computer, er dukaNEMT løsningen til dig. Er du til gengæld vant til computere, kan du få en dukaPRO løsning med alt installereret på forhånd. Alle vores computerløsninger er uden binding og med 0 kr. i oprettelse.


Vi har siden 2011 hjulpet over 35.000 brugere videre via IT-support, computerhjælp og innovative serviceordninger. Vi er overbevidste om, at vi også kan hjælpe dig! Ring til os på 77 34 18 18, og hør, hvordan du får mest muligt ud af dine medlemsfordele i forbindelse med Ældre Sagen.

Computer fra DukaSkal du bruge en ny computer, kan du leje eller købe computere fra Duka med serviceordning, så du altid har hjælpen lige ved hånden.


Oftest stillede spørgsmål

Hvad er dukaPRO?

dukaPRO er den perfekte service til dig, som ikke gider bekymre dig om IT. Med dukaPRO har du mulighed for at sammensætte en pakke efter dine behov. Du har med dukaPRO adgang til flere services som:

 • Automatiske opdateringer
 • Automatisk Backup 20 GB
 • Antivirusprogram
 • Personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport

Du kan vælge at få dukaPRO installeret på din nuværende computer, eller du kan vælge dukaPRO med en computer, hvor du også får en lækker HP-computer med Microsoft Windows 10 med i købet.

Er der binding på mit dukaPRO abonnement?

Ingen binding = Ingen bekymringer.
Der er ingen binding på dukaPRO services. Du har til hver en tid mulighed for at opsige dit abonnement. Abonnementet vil blot løbe til udgangen af indeværende måned.

Hvordan lærer jeg at bruge dukaPC computeren?

Du kan lære at bruge dukaPC-computeren på egen hånd gennem for installerede undervisningsvideoer. Videoerne ligger i undervisningsmodulet, hvor du lærer alt om, hvordan du bruger din dukaPC computer.

 

Vi har lavet en guide, der trin for trin viser, hvordan du kommer i gang med undervisningsmodulet på din dukaPC-computer. 

Se guiden her

Er der binding eller oprettelsesgebyr på dukaNEMT?

Ingen binding = Ingen bekymringer.
Der er hverken binding eller oprettelsesgebyr på dukanemt. Du har til hver en tid mulighed for at opsige dit abonnement. Abonnementet vil blot løbe til udgangen af indeværende måned.

Læs mere om dukaPRO

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service