77 34 18 18


SUPER TILBUD TIL ÆLDRE SAGEN MEDLEMMER

Har du spørgsmål? Ring til os på tlf. 77 34 18 19!


* Går du videre til det ønskede produkt fra denne side, bliver rabatten automatisk fratrukket.


Har du brug for rådgivning? Ring til os på tlf. 77 34 18 19!

Computer fra Duka


Skal du bruge en ny computer, kan du leje en fra Duka og få 10% på lejeaftalen af selve computeren og en evt. serviceordning!

En computer gjort klar til brug

Med Klargøringspakken hjælper vi dig med at gøre din nye computer klar til brug. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at bruge den uden, at du skal tænke på opsætning, installation og konfiguration. Køber du computer fra Duka får du Klargøringspakken til 0 kr. (normalpris 699 kr.).

Vi sørger for at fjerne al den software, der er præinstalleret på en ny computer. Det gør det ikke alene nemt og hurtigt for dig at komme i gang med at bruge din nye computer. Det frigiver også en masse plads på computeren, så der er plads til alle dine filer og dokumenter.

Brug for en servicepakke?


Hos Duka har vi udviklet tre serivcepakker til dig og din computer. Servicepakkerne kan du vælge at købe til din nuværende computer eller tilvælge dem, når du køber eller lejer en computer fra Duka.


Sammenlign vores servicepakker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 19

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service