77 34 18 18


Hos Duka forstår vi, at teknologi kan være udfordrende, især for dem, der ikke er vokset op med den. Men vi tror også på, at teknologi kan gøre livet nemmere og mere berigende, når man får den rette hjælp og vejledning. Derfor er vi her for at tilbyde vores ekspertise og hjælpe dig med at navigere i den digitale verden med selvtillid og ro i sindet.

Almindelige IT-problemer for ældre


Mange ældre støder på en række udfordringer, når det kommer til IT og teknologi. Her er nogle af de mest almindelige problemer:


1. Opkobling og internetforbindelse


At opsætte og vedligeholde en stabil internetforbindelse kan være en stor udfordring. Problemer som langsomme forbindelser, udfald og routerindstillinger kan virke overvældende uden den rette vejledning.


2. Brug af computere og iPads


For mange ældre kan det være svært at vænne sig til at bruge computere eller tablets. At kende til de grundlæggende funktioner som at sende e-mails, surfe på nettet eller bruge sociale medier kan være komplekst uden nogen til at vise vejen.


3. Sikkerhed og privatliv


Cyber-sikkerhed er et vigtigt emne, især for ældre, der måske ikke er bekendt med de mange trusler på nettet. Beskyttelse af personlige oplysninger og undgåelse af svindel kan kræve specifik viden og opmærksomhed.


4. Software opdateringer og vedligeholdelse


At holde sin computer opdateret med de nyeste softwareopdateringer og sikkerhedsprogrammer kan være en udfordring. Det kræver både tid og en vis grad af teknisk kendskab at sikre, at alt fungerer optimalt.


Hvordan Duka kan hjælpe


Hos Duka har vi specialiseret os i at gøre teknologi enkel og tilgængelig for alle, især ældre. Vores mål er at fjerne bekymringer og gøre det nemmere for dig at opnå alle fordelene ved moderne teknologi. Her er hvordan vi kan hjælpe:


Personlig IT-support


Vi tilbyder personlig IT-support, hvor vores venlige og tålmodige medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og løse dine problemer. Uanset om du har brug for hjælp til at installere en ny enhed eller fejlfinding af et eksisterende problem, er vi her for at hjælpe dig.


DukaPC - En brugervenlig computer


dukaPC er vores specielt designede computer, der er skabt med tanke på ældres behov. Den er nem at bruge, med en enkel brugerflade og forudinstallerede programmer, som gør det nemt at komme i gang. Vi sørger for, at alt er klar til brug, så du kan starte med det samme uden bøvl.


Sikkerhed og opdateringer


Vi tager os af alle sikkerhedsopdateringer og vedligeholdelse, så du ikke behøver at bekymre dig. Med DukaPC er din computer altid beskyttet og opdateret, hvilket giver dig ro i sindet, når du bruger den.


Ældre Sagen og IT-hjælp


Vi arbejder tæt sammen med Ældre Sagen for at sikre, at vores tjenester er tilgængelige og relevante for ældre. Ældre Sagen tilbyder også forskellige ressourcer til IT-hjælp, og sammen stræber vi efter at gøre teknologi mere tilgængelig og mindre skræmmende for seniorer. Vores mål er at bygge bro over den digitale kløft og fremme digital inklusion blandt ældre borgere, så de kan opnå de mange fordele ved moderne teknologi.


Få hjælp hos os i dag


Teknologi behøver ikke at være en kilde til frustration og bekymring. Hos Duka er vi dedikerede til at gøre IT-hjælp til ældre så enkel og tilgængelig som muligt. Vi forstår de udfordringer, du står overfor, og vi er her for at hjælpe dig hvert skridt på vejen.


Uanset om du har brug for hjælp til en specifik IT-udfordring, ønsker at lære mere om teknologi, eller bare vil have en pålidelig computer, der er nem at bruge, er Duka her for dig. Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af den digitale verden med selvtillid og ro i sindet.


Kontakt os i dag for at opnå en enklere, mere teknologivenlig hverdag.Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål?


Så tøv ikke med at ringe til Christian eller en af hans kollegaer på 77 34 18 19 – vi er her for at hjælpe dig. Du kan også skrive dit telefonnummer her, så ringer vi dig op. Det er gratis og uforpligtende at tale med os.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.Danmarks venligste kundeservice


Hos os bliver du mødt af vores venlige og imødekommende kundeservice, der altid er klar at give dig den hjælp, du har brug for. Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små, og vi bliver ved dig, til du føler dig tryg og glad.

Dansk virksomhed +13 års erfaring


Vi ønsker at bidrage til, at vores kunder kan føle sig trygge og navigere sikkert i den digitale verden – uanset deres baggrund. Det gør vi på grundlag af mere end 13 års erfaring og over 100.000 opkald hvert år, hvor vi hjælper danskerne med deres IT-problemer.

100% tilfredshedsgaranti


Med vores mange års erfaringer er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig – både med køb af produkter, og når du har bøvl med din elektronik. Så synes du ikke, at vi har levet op til dine forventninger, så finder vi sammen en løsning - det er vores garanti til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service