Trustpilot
77 34 18 18


 
Vi vil gerne give dig muligheden for at få fingrene i nogle fede produkter til fantastiske priser.


Hos Duka får vi løbende produkter retur fra vores kunder og udskifter demo-modellerne i vores butik. De produkter synes vi lige så godt, at du kan få glæden af.


Vi har selvfølgelig sørget for at gennemtjekke, nulstille og klargøre dem til en ny ejer. Produkterne kommer naturligvis med en helt ny garanti.


 

Hvad er du på udkig efter? 


Computere


Skal det være nemt at bruge din computer, og vil du gerne have hjælpen lige ved hånden, hvis den driller?


Med dukaPRO fra Duka får du en lang række fordele til din computer. Du får bl.a. fri adgang til vores kundeservice, og vi sørger naturligvis for din IT-sikkerhed med bl.a. antivirus, automatisk backup og automatiske opdateringer på din computer.


Du kan naturligvis også købe en computer uden serviceordning. Skulle du på et senere tidspunkt fortryde, så kan du altid tilkøbe en serviceordning efter.


Mobiltelefoner


Hos Duka har vi et stort udvalg af telefoner af forskellige typer. Vi har klaptelefoner, smartphones og trykknaptelefoner. Nogle af dem får vi retur igen, og disse telefoner kan du få til en markant lavere pris.
Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Har du spørgsmål? Ring til os!

Har du spørgsmål til varens stand, garanti eller andet, er du altid velkommen til at ringe til Danmarks bedste kundeservice på tlf. 77 34 18 18. 

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål!

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service