77 34 18 18

Spørgsmål og svar

Bliv klogere på, hvad der sker når Windows 7 ikke længere bliver sikkerhedsopdateret.

Hvad betyder det, at Windows 7 udgår til januar 2020?


Her kan du læse, hvorfor det er vigtigt, at du får opdateret din computer til Windows 10 inden Windows 7 udgår. Har du spørgsmål, der ikke blive besvaret her er du velkommen til at ringe til os på 77 34 18 18 eller skrive en e-mail til info@duka.dk

Hvad betyder ophør af Windows 7 support?

Kører din computer stadig på Windows 7 efter den 14. januar 2020, vil det ikke længere blive sikkerhedsopdateret. Derfor anbefales det, at du opgraderer til Windows 10, så du også fremover modtager de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Hvad skal jeg gøre?

For de fleste brugere af Windows 7 vil et skift til en ny computer med Windows 10 være den bedste løsning. De computere man får idag er både hurtigere, lette, og har også mere kapacitet. Du kan finde vores anbefaling til en ny computer her.

Kan min nuværende computer opdateres til Windows 10?

Det er muligt at opgradere din computer til Windows 10, såfremt den har mindst 16 GB fri lagerplads. Det anbefales at du får en ny computer, hvis du vil have fordel af alle de nye funktioner i Windows 10.

Hvad sker der, hvis jeg fortsætter med Windows 7?

Du kan godt forsætte med at bruge Windows 7, men efter 14. januar 2020 bliver din computer mere sårbar overfor sikkerhedstrusler og vira. Windows vil fortsat starte og køre, men du vil ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Kan jeg stadig bruge Internet Explorer?

Den 14. januar 2020 stopper understøttelsen af Internet Explorer på en Windows 7 computer. Da Internet Explorer er en del af Windows, følger den udviklingen for det styresystem, det er installeret på.

Hvor længe bevares data, efter jeg har slettet det?

Vi beholder data, efter du har slettet det på computeren, i tredive dage. Ja – du hørte rigtigt. Du kan faktisk gendanne slettede filer. Bare du kontakter os inden for tredive dage efter du har slettet dem.

Er der grænser for, hvor meget data jeg kan få backet up?

Vi gemmer op til 20GB af dine data. Hvis du mod forventning opbruger al din plads, så ringer vi til dig, så du kan sortere i dine filer. Husk – computeren skal være koblet til internettet, ellers fungerer din automatiske backupløsning ikke.

Hvor ofte opdateres Windows?

Enkelte gange vil du blive bedt om at forholde dig til en opdatering af Windows. Det vil typisk være Creators Update, som kommer to gange årligt, og som du blot skal acceptere. De kan tage op til én time at installere.

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi
lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service